Şimdi Ara

Kullandığınız ekran koruyucular ve memnuniyet dereceleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi Ppc'nizde kullandığınız ekran koruyucular ve memnuniyet dereceniz, fikirleriniz, önerileriniz topici..

Benim şu anda kullandığım ekran koruyucu bu..Kendi yorumumla başlıyorum..

http://urun.gittigidiyor.com/HTC-4350-JASJAM-ETEN-IKI-ADET-EKRAN-KORUYUCU_W0QQidZZ9409540

Yorum:

Bubble free yani ekranda baloncukların kendi kendine yok olması özelliği süper ve de yansıma önleyici ultra parlaklık sağlıyor.çok güzel bir ürün.yalnız satıcıyla önceden görüşerek m600 + sahibi olduğunuzu belirtin çünkü orjinal olarak satıcının gönderdiği ürün bir miktar küçük kalıyor.ekranı kaplamıyor.o yüzden en büyüğünü göndermesini söyleyin.benim için reha bey(ürünü satan kişi) tekrar bedavaya en büyüğünden gönderdi küçük olduğunu söylediğimde.ben keserek kullandım.ama oldukça güzel bir ürün.gittigidiyor güvenilir onay vermezseniz ürünü geri verebiliyorsunuz.satıcı da güzel ve ucuz ürün satıyor.öneririm.

• Satış sona ermiştir.
    ben de asus p535'i bozuk paraların arasında taşımak mecburiyetindeyim malesef 2 ayı aşkın süredir böyle kullanıyorum..başka linkleri burada toplayabiliriz..üstelik benim gibi ihtiyacı olanlar da faydalanabilir..

edit:http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=9922974

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 18 Haziran 2008; 22:07:50 >
  • ya dostum ben bundan alıp kullancamda ekranda ne kadar silersem siliim toz kalıo yani bunu yapıştırınca onlarda kalcak mecbur varmıdır bi çözumu yada ben bi çok titizim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yhtalp

ya dostum ben bundan alıp kullancamda ekranda ne kadar silersem siliim toz kalıo yani bunu yapıştırınca onlarda kalcak mecbur varmıdır bi çözumu yada ben bi çok titizim

bende senın gıbı dusunuyorum arkadasım

• biraz uğraşınca oluyor.toz kalmıyor merak etmeyin...izmirden alacaklar var ise çankayada onur handa sontel var..oradan 5 ytl fiyatla satılıyor.Diğer pda aksesuarlarınıda bulabilirsiniz.
  • dün aldım aynı ürünü akşam saatlaerinde topik i görmedim ama iyi bir konu olmuş en azından kararsız kalanlar yorumlarımız sayesinde bi fikir sahibi olabilirler
  • ürün geldi ve ekrana taktım gayet güzel sanki ekranda yok gibi dokunmatikte herhangi bi soruna yol açmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratald

biraz uğraşınca oluyor.toz kalmıyor merak etmeyin...izmirden alacaklar var ise çankayada onur handa sontel var..oradan 5 ytl fiyatla satılıyor.Diğer pda aksesuarlarınıda bulabilirsiniz.

kardeşim müthişsin izmirdede pda aksesuarı satan biyer varmış

peki hangi onurda 1 - 2 ??
    teşekkürler
  • ben teknosadan aldığım magic clean solution ve havluyu kullanıyorum.toz moz kalmıyo arkadaşlar.tavsiye ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: yhtalp

ya dostum ben bundan alıp kullancamda ekranda ne kadar silersem siliim toz kalıo yani bunu yapıştırınca onlarda kalcak mecbur varmıdır bi çözumu yada ben bi çok titizim

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

Satış sona ermiştir.
    ben de asus p535'i bozuk paraların arasında taşımak mecburiyetindeyim malesef 2 ayı aşkın süredir böyle kullanıyorum..başka linkleri burada toplayabiliriz..üstelik benim gibi ihtiyacı olanlar da faydalanabilir..

edit:http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=9922974

Aynı ürünü ara linkinden arattırın mutlaka yeni satış açılmıştır.
    Ayrıca toz tutmuyor.baloncuklar da yokoluyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: system_founder

Kendi Ppc'nizde kullandığınız ekran koruyucular ve memnuniyet dereceniz, fikirleriniz, önerileriniz topici..

http://urun.gittigidiyor.com/HTC-4350-JASJAM-ETEN-IKI-ADET-EKRAN-KORUYUCU_W0QQidZZ9409540

Yorum:

Bubble free yani ekranda baloncukların kendi kendine yok olması özelliği süper ve de yansıma önleyici ultra parlaklık sağlıyor.çok güzel bir ürün.yalnız satıcıyla önceden görüşerek m600 + sahibi olduğunuzu belirtin çünkü orjinal olarak satıcının gönderdiği ürün bir miktar küçük kalıyor.ekranı kaplamıyor.o yüzden en büyüğünü göndermesini söyleyin.benim için reha bey(ürünü satan kişi) tekrar bedavaya en büyüğünden gönderdi küçük olduğunu söylediğimde.ben keserek kullandım.ama oldukça güzel bir ürün.gittigidiyor güvenilir onay vermezseniz ürünü geri verebiliyorsunuz.satıcı da güzel ve ucuz ürün satıyor.öneririm.

bahsettiğin ekran koruyucuyu kullanıyorum kesinlikle berbat bi ürün ekrana hafif yandan baktınmı desenler ve renklenmeler oluyor yansıma önleme özelliği kesinlikle yok(saçımı rahatlıkla tarayabiliyorum) o nedenle kesinlikle tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 23 Haziran 2008; 18:26:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

quote:

Orjinalden alıntı: system_founder

Kendi Ppc'nizde kullandığınız ekran koruyucular ve memnuniyet dereceniz, fikirleriniz, önerileriniz topici..

Yorum:

bahsettiğin ekran koruyucuyu kullanıyorum kesinlikle berbat bi ürün ekrana hafif yandan baktınmı desenler ve renklenmeler oluyor yansıma önleme özelliği kesinlikle yok(saçımı rahatlıkla tarayabiliyorum) o nedenle kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Yansıma konusunda mükemmel olduğunu söylemem güç.Fakat gözünüzü nereye odakladığınıza ve cihaz kapalıykenmi yoksa açıkken mi baktığınıza göre değiştiğini söyleyebilirim, fakat bu ekran koruyucusunun fiyatına göre oldukça iyi performansı olduğunu da eklemek istiyorum.sadece 6 ytl ve çizilmiyor.parmağa ve stylusa duyarlılığı azaltmıyor ve en önemlisi ki benim asıl aradığım da buydu; bubble free yani ekranda kabarcık kalırsa yerleştirirken kendi kendine yokoluyor.
    Not: Benim burada bu topic'i açmamdaki ana amaç en iyi ve en ucuz ve herkesin kolaylıkla alabileceği ekran koruyucusunu bulabilmek adına farklı insanların fikirlerini dinlemek ve yeni linkler görebilmek.Umarım en kaliteliyi en ucuzu ve de her ikisini birden karşılayanı gösteren burda daha fazla link görürüz.Kendi adıma yapmış olduğunuz yorum için teşekkürler..

• ebay da çok daha kaliteli alternatifler mevcut maliyeti 8$ a geliyor kargoda dahil bakmanızda fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.