Şimdi Ara

kullanıcı adı ve şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modemden port açıcam ama kullanıcı adıyla şifresni arkadaş unutmuş. nerden ve nasıl ögrenebilirim??

• arkadaşım onu bi bilgisayarcıya var ordan arkadaşının tlf numaranı verirsen hepsini bulur
  • nasıl yani???
  • Modemim giriş şifresinden mi bahsediyorsun yoksa ADSL bilgilerinden mi??

ADSL ise 444 0 375 i ara

Modem giriş şifresi ise arkadaki reset tuşuna en az 4 saniye basılı tut (10 saniye tavsiye edilir )o zaman bütün ayarlar defoult olur modeme giriş şifresi de dahil
  • Port açıcaksa adsl şifresiye ne lakası var? Modeminin markası ve modeli ne?
  • 4 çıkışlı us robotics en az dört saniye basılı tutmam işe yararmı hayır başkalarıda kullanıyo modemi bosuna dayak yemiyelim
  • Eğer değiştirmediyseniz kullanıcı adı admin, şifre admin olmalı. Değiştirdiyseniz reset atıp yeniden yapılandırmanız gerekicek. Tabii olazmaan k.adı admin
    şifre admin olucaktır yanılmıyorsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hımm tamam aga daha önce sanırım birileri bu modemi kurcuklamış beş on saniye dediğiniz gibi admin admin yazdım oldu

şimdi ben port acıcam nasıl acıcam . acaip ayarları var bi yanlış bişey yaparsam internetsiz kalırız bana yardımcı olablirmisiniz

tekrar ediyorum 4 portlu us robotics modemim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksu_mehmet -- 24 Temmuz 2006; 23:32:16 >
  • buraya göz attım. bikere benim modemin modeli 9105 burda yok ama mantık olarak aynı .

1.emule için port acıcam ama "invalid ip" diyor burda kendim statik bi ip mi vericem
    2. statik ip verirssem baglantı ayarlarını değiştirmem gerekiyomu
    3.diger arkadaslarda ag baglantılarını ona göremmi ayarlıcak yoksa otomatik ip al dediklerinde yinede calısırmı
    4. emule için bu sitede port numarası vermemiş onu ne ayarlıcam

teşekkür ederim
  • 1.Statik ip vermene gerek yok

2.Gerek yok

3.Ayarları modeme yaptığından başka bi ayar yapmana gerek yok. Diğer bilgisayarlarda otomatik ip al demelisin sadece

4.eMule için port numaraları

TCP : 4662 (ya da 1000 de olur)
    UDP: 4672 (ya da 1100)
  • teşekkür ederim

hangi yerlere yazıcam bu portları externalmı yoksa internal mı

kullanıcı adı ve şifresi

birde ip adresi girmeyin şöle bi hata veriyo

kullanıcı adı ve şifresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksu_mehmet -- 25 Temmuz 2006; 12:56:37 >
  • server ip yazan yere kendi lan ipni yazacaksın. yani 192.168.1.6 gibi bir şey olmalı. tabi önce bunu sabitlemen lazım tci/ip ayarlarından. port start ve port end yazan yerleri tcp portunun numarasını yaz. aynı şekilde udp için de upload portu aç. kaydedip modemi resetle.
  • teşekkür ettim..
  • ha bide port acmak bilgisayarımı tehlikeye atarmı???
  • eMule portları atmaz ama başka bilmediğin portları açmak ii değildir belli olmaz yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.