Şimdi Ara

kullanıcı hesapları sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şİmdi bilgisayrda 2 tane kullanıcı hesabı war.
    1. kullanıcı asıl kullanıcı
    normal bi şekilde kullanıo herşei
    1.kullanıcı oturumunu kapattıktan sonra 2. kullanıcı hesabını acınca 1. kullanıcının dosyalarını görsün istemiorum mesala d: sürücüsü içindeki 1. kullanıcıya ati dosyaları görmesin yada erişemesin.
    bu mümkün mü?
    yolu yordamı nedir. yardımlarınızı bekliorum simdiden tesekkürler...

uygunsuz başlık yazdığınız kurallar dahilinde silmek zorundaydım ama bunu bu seferlik yapmadım tekrarlamayın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Benim biLdiğim Eğer şifreLiyse 1. KuLLanıcı Diğeri senin belgelerimi göremior die biliom gerçi denemedim
  • 1.kullanıcının sifresi war 2.kullanıcını yok
    yane 1. kullanıcı hesabından giremio
    amaç 2. kullanıcı hesabı actığı zaman 1. kullanıcını dosyalarını görmemesi
  • 1. kullanıcı klasörleri dosyaları şifreli ise, 2. kullanıcıya tam yetki vermediğin (bilgisayar yöneticisi) sürece senin(1) dosyalarına erişemez diye biliyorum

edit: bunlara gerek yok aslında klasör şifreleme programları var..barbar klasör kilidi miydi neydi türlçe bi program vardı, klasörü kilitle bak keyfine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 13 Şubat 2008; 17:48:24 >
  • tmm DosyaLarını Göremez Sadece
    Documents and Settings\KuLLanıcı Adı\
    nın içindekiLere Erişemez
  • c: dekiler önemli deil mesala d: sürücüsünde 1. kullanıcıya ait belgeler war 2. kullanıcı bu belgelri görmesin
    yada d: sürücüsünü hic görmesin yanei 2. kullanıcı bilgisayarı kısıtlı kullanmış olacak.
  • 2. KuLLanıcı yı kim kuLLanıyo pC den iyi anLıO mu anLamıOrSa D sürücüsü GizLe diecem Açmak içinde Adres çubuğuna D: yazıp girersin
  • eft ii bilio
  • o zmn FoLder Lock Programını kuLLan uLaşmasını iStemediğin KLasörü KilitLe GizLiO Yani
  • windows içinden yapamıosmu bişiler...
    illa şifreleme programı mı lasım?
  • yokq mu bu konuda ii bilgisi olan biri...
  • arkadaşım 1. kullanıcı 2. kullanıcıya yetki vermediği sürece görmesi imkansızdır benim bildiğim ama arkadaşın dediği folder locku kullanabilirsin bende bazen kullanıyorum işe yarıyor
  • peqi tam surum bulabileceqim bi site warmı ben bi kac yere baqtım linkleri hep ölü
    weya sizdekini alabilirmiyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 106gti

peqi tam surum bulabileceqim bi site warmı ben bi kac yere baqtım linkleri hep ölü

barbar klasör kilidi bedava bir yazılım onu kullanabilirsin, yada folder lock için torrent sitelerine bakacaksın..
    Birde tartışma yaratmak istemiyorum ama neden k>q v>w ğ>q dönüşümleri yapılıyor..Çok çirkin, yanlış ve itici.
  • quote:

Orjinalden alıntı: clarion

quote:

Orjinalden alıntı: 106gti

peqi tam surum bulabileceqim bi site warmı ben bi kac yere baqtım linkleri hep ölü

barbar klasör kilidi bedava bir yazılım onu kullanabilirsin, yada folder lock için torrent sitelerine bakacaksın..
    Birde tartışma yaratmak istemiyorum ama neden k>q v>w ğ>q dönüşümleri yapılıyor..Çok çirkin, yanlış ve itici.

saolsın
    k>q v>w ğ>q
    msj yazmaktan alışkanlık ;)
  • Çok eski bir konu olmasına rağmen doğru cevaplanmadığını düşünerek cevap ekleyeyim. Belki birinin işine yarar.

Konuk hesabı diskinizin diğer bölümlerini görmesin istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz.

İçeriğini gizlemek istediğiniz disk'e "sağ tuş" yaparak "özellikler" diyiniz.
    Daha sonra açılan pencereden üst menüyü kullanarak "güvenlik" sekmesine geliniz.
    Bu bölümde "Düzenle" seçeneğine tıklayarak ayarları değiştirelim.
    "Grup ya da kullanıcı adları" kısmında "Users (Kullanıcı Adınız\Users)" seçeneğini seçerek alt kısımdan izinleri yönetebilirsiniz.

kullanıcı hesapları sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.