Şimdi Ara

Kullanıcıdan Windows Phone 7 incelemesi, HTC HD7 [Video ve resimleriyle] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
14.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla hocam ne yalan söyliyeyim ses bana iPhone'a göre kısık geldi (maalesef HD2 kullanmadım o yüzden kıyaslıyamıycam), ama ses kalitesi olarak ikisinin bir farkı yok - sadece son ses'in daha fazla olmasını isterdim (dinlediğim müzik tarzının da etkisi var).

Radyo: harika, arabadaki FM'den farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri
    Omnia 7 guncellemede sorun yasandi amma daha sonra bu sorun cozuldu diye biliyorum ayrica ufak ram farkindan baska her konuda omnia7 hd7 den daha iyi

HTC HD7 veya Omnia 7.
    Hangisini kullandın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Omnia 7 guncellemede sorun yasandi amma daha sonra bu sorun cozuldu diye biliyorum ayrica ufak ram farkindan baska her konuda omnia7 hd7 den daha iyi

HTC HD7 veya Omnia 7.
    Hangisini kullandın?

Hd7 kullanmasamda hayli inceleme firsatim oldu omnia7 kamera,ekran,boyut,batarya performansi,malzame kalitesi,hafiz karti girisi(su anda kullanilmiyor olsada ilerideki guncellemelerle desteklenecekdir) daha iyi hd7 ise rami daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan azeri -- 29 Mart 2011; 15:42:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azyr
    Çoğunda haklısın, katılmadıklarım var ancak zaten onlar da kişisel görüşler, bunu quote olarak alıp incelemnin sonuna ekleyebilirmiyim?

Tabii ki ekleyebilirsin.
  • kamerayı anladım ekran amoled farkı var malzeme kalitesi ve boyuttan emin değilim nasıl bir üstünlüğü var.omnia 7 nin tasarımını beğenmiyorum
    quote:

quote:

quote:

HTC HD7 veya Omnia 7.
    Hangisini kullandın?

Hd7 kullanmasamda hayli inceleme firsatim oldu omnia7 kamera,ekran,boyut,batarya performansi,malzame kalitesi,hafiz karti girisi(su anda kullanilmiyor olsada ilerideki guncellemelerle desteklenecekdir) daha iyi hd7 ise rami daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: cakitay
    kamerayı anladım ekran amoled farkı var malzeme kalitesi ve boyuttan emin değilim nasıl bir üstünlüğü var.omnia 7 nin tasarımını beğenmiyorum
    quote:

quote:

quote:

HTC HD7 veya Omnia 7.
    Hangisini kullandın?

Malzame kalitesi olarak omnia 7 arka ,yan taraflarinin hepsi ve on tarafinin ise bir hissesi metaldir hd7 ise arka tarafi plastik yan tarafi ise krom kaplamalidir boyut olarak da omnia 7 daha ele uyumlu,daha ince daha hafiftir

• eline sağlık
  • nihayet güncelleme geldi :

Kullanıcıdan Windows Phone 7 incelemesi, HTC HD7 [Video ve resimleriyle]

WP7 Update by okalkavan, on Flickr

Nihayet t-mobile amerika için güncelleme geldi (pre-NoDo), dolayısı ile bende güncellemeyi alabildim. Dün akşam evde telefonu Zune'a taktığımda güncelleme için beni uyardı, toplamda 5 dakika falan sürdü.

Sıra NoDo güncellemesinde (yani asıl kopyala yapıştır ve hız performans artıcı özellikler sunacak olan güncelleme), muhtemelen bugün/yarın o da gelir.

• @ Azyr , konu gerçekten mükemmel olmuş bilgiler için sonsuz teşekkürler.
  • Dün (31 mart 11) NoDo güncellemesi (mart 7390 güncellemesi) geldi ve yükledim. Yüklemeden önce telefonun backup'ını aldı zune ve tlefon hafızam ağzına kadar dolu olduğundan olsa gerek yaklaşık yarım saat sürdü bu, ardından güncelleme de 15 dakika civarında sürdü.

Şu anda telefondaki uygulamaların açılış/kapanış hızlarında bariz bir fark var diyebilirim, ayrıca copy/paste de bu güncellemeyle geldi.

Kullanıcıdan Windows Phone 7 incelemesi, HTC HD7 [Video ve resimleriyle]
    March update for WP7 by okalkavan, on Flickr

• @ Azyr kardeş büyük emek harcamışısın inceleme için ama helal olsun on numara olmuş. htc markasıyla tanışmamıda diamond incelemesini yayınlayan bir arkadaş vesile olmuştu. oda senin gibi süper bir inceleme hazırlamıştı. Sayılarınızın artması dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mypearl06

@ Azyr , konu gerçekten mükemmel olmuş bilgiler için sonsuz teşekkürler.

sağol ve rica ederim :D

quote:

Orijinalden alıntı: tokbey

@ Azyr kardeş büyük emek harcamışısın inceleme için ama helal olsun on numara olmuş. htc markasıyla tanışmamıda diamond incelemesini yayınlayan bir arkadaş vesile olmuştu. oda senin gibi süper bir inceleme hazırlamıştı. Sayılarınızın artması dileğiyle.

Sağol, elimden geldiğince objektif olmaya çalıştım, artılarını ve eksilerini de yayınlamaya çalıştım :)

• Çok emek vermişsin .. Mükemmel diyebilirim.. Sizin gibi incelemelerin çoğalması dileğiyle.. Çok sağ ol..
  • son derece detaylı inceleme, eline sağlık arkadaşım
  • Konuyu sürekli güncel tutmanızı da ayrıca takdir ediyorum.
  • mrb. öncelikle emeğinize sağlık aydınlatıcı bilgiler var. bende yeni aldım bu cihazdan. şimdi n97 deki tel. rehberimi buna nasıl atıcam? bide bloototh dan bişey alıp gönderemedim. acaba bundamı sorun var ?
  • telefona sadece müzik gibi tek dosya atıcağımda kabloyla uğraşmak yerine bluetooth kullanmayı tercih ediyorum sık kullandığım birşey ondan telefonda bu özellik engellenmiş durumda mı.
    telefonu usb den bilgisayara bağladığımızda aynı zamanda şarjda oluyor mu
    quote:

Orijinalden alıntı: servet74

mrb. öncelikle emeğinize sağlık aydınlatıcı bilgiler var. bende yeni aldım bu cihazdan. şimdi n97 deki tel. rehberimi buna nasıl atıcam? bide bloototh dan bişey alıp gönderemedim. acaba bundamı sorun var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: servet74

mrb. öncelikle emeğinize sağlık aydınlatıcı bilgiler var. bende yeni aldım bu cihazdan. şimdi n97 deki tel. rehberimi buna nasıl atıcam? bide bloototh dan bişey alıp gönderemedim. acaba bundamı sorun var ?

Sağol. Öncelikle bluetooth dosya transferi windows phone 7 işletim sistemi ile henüz yapılamıyor, yani bir sorun yok - sadece özellik mevcut değil cihazınızda. N97'deki telefon rehberinizi nokia sutie ile bilgisayarınıza atın (csv olarak atabilirsiniz). Ardından windows telefonunuz ile beraber kullanacağınız live hesabı (yani hotmail hesabı) hangisi ise ona yükleyin. Hotmail hesabınıza girip "contacts" yada "rehber, kişiler" olan kısıma girerseniz orada bilgisayarınızdaki dosyaları yükleme kısmı bulaiblirsiniz.
    Artık telefonunuzu açtığınızda bu hotmail hesabına bağlı olduğu sürece rehberinize erişebileceksiniz. Rehberiniz bundan sonra güncel olarak windows live (hotmail) de, internette bulunacağından yedek alma gibi bir derdiniz de olmayacak.

quote:

Orijinalden alıntı: cakitay

telefona sadece müzik gibi tek dosya atıcağımda kabloyla uğraşmak yerine bluetooth kullanmayı tercih ediyorum sık kullandığım birşey ondan telefonda bu özellik engellenmiş durumda mı.
    telefonu usb den bilgisayara bağladığımızda aynı zamanda şarjda oluyor mu

Evet, telefonda bluetooth dosya transferi engellenmiş, henüz yapamazsınız, iPhone gibi düşünün. USB'den bağladığınızda şarj oluyor, zaten ben genelde bu şekilde şarj ediyorum.

• güzel inceleme olmuş. bu cihazı almayı düşünenlerin aklında takılan sorular büyük ölçüde kaybolacaktır..
  • bu cihaza android yüklenebiliyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.