Şimdi Ara

Kullanıcıdan Windows Phone 7 incelemesi, HTC HD7 [Video ve resimleriyle] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
14.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: outside

bu cihaza android yüklenebiliyor mu ?

hayır, bildiğim kadarı ile yüklenemiyor. Zaten cihazın en önemli özelliği windows phone 7 işletim sistemine sahip olması - android yüklemenin bence manası yok çünkü piyasa android telefonu kaynıyor, onlardan birine bakmak daha mantıklı. Cihazın donanımsal olarak bir farkı yokki bunu alıp üzerine android yüklemek isteyin??
  • yok o yüzden sormadım. hd2'ye android yüklenebiliyor ya acaba htc bu değişime izin mi veriyor onu merak ettim.
  • anladım. Gerçi HD2'ye android ve wp7 ve wm6.5 yüklenmesine zaten htc izin vermiyordu, XDA forumlarının sakinlerinin marifetleri o ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azyr

quote:

Orijinalden alıntı: servet74

mrb. öncelikle emeğinize sağlık aydınlatıcı bilgiler var. bende yeni aldım bu cihazdan. şimdi n97 deki tel. rehberimi buna nasıl atıcam? bide bloototh dan bişey alıp gönderemedim. acaba bundamı sorun var ?

Sağol. Öncelikle bluetooth dosya transferi windows phone 7 işletim sistemi ile henüz yapılamıyor, yani bir sorun yok - sadece özellik mevcut değil cihazınızda. N97'deki telefon rehberinizi nokia sutie ile bilgisayarınıza atın (csv olarak atabilirsiniz). Ardından windows telefonunuz ile beraber kullanacağınız live hesabı (yani hotmail hesabı) hangisi ise ona yükleyin. Hotmail hesabınıza girip "contacts" yada "rehber, kişiler" olan kısıma girerseniz orada bilgisayarınızdaki dosyaları yükleme kısmı bulaiblirsiniz.
    Artık telefonunuzu açtığınızda bu hotmail hesabına bağlı olduğu sürece rehberinize erişebileceksiniz. Rehberiniz bundan sonra güncel olarak windows live (hotmail) de, internette bulunacağından yedek alma gibi bir derdiniz de olmayacak.

quote:

Orijinalden alıntı: cakitay

telefona sadece müzik gibi tek dosya atıcağımda kabloyla uğraşmak yerine bluetooth kullanmayı tercih ediyorum sık kullandığım birşey ondan telefonda bu özellik engellenmiş durumda mı.
    telefonu usb den bilgisayara bağladığımızda aynı zamanda şarjda oluyor mu

Evet, telefonda bluetooth dosya transferi engellenmiş, henüz yapamazsınız, iPhone gibi düşünün. USB'den bağladığınızda şarj oluyor, zaten ben genelde bu şekilde şarj ediyorum.

hocam rehberin nette olması internet bağlantısı olmadığı zaman sorun çıkarır mı.güvenlik açısından rehberin nette olması sorun çıkarabilir

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: servet74

mrb. öncelikle emeğinize sağlık aydınlatıcı bilgiler var. bende yeni aldım bu cihazdan. şimdi n97 deki tel. rehberimi buna nasıl atıcam? bide bloototh dan bişey alıp gönderemedim. acaba bundamı sorun var ?

Sağol. Öncelikle bluetooth dosya transferi windows phone 7 işletim sistemi ile henüz yapılamıyor, yani bir sorun yok - sadece özellik mevcut değil cihazınızda. N97'deki telefon rehberinizi nokia sutie ile bilgisayarınıza atın (csv olarak atabilirsiniz). Ardından windows telefonunuz ile beraber kullanacağınız live hesabı (yani hotmail hesabı) hangisi ise ona yükleyin. Hotmail hesabınıza girip "contacts" yada "rehber, kişiler" olan kısıma girerseniz orada bilgisayarınızdaki dosyaları yükleme kısmı bulaiblirsiniz.
    Artık telefonunuzu açtığınızda bu hotmail hesabına bağlı olduğu sürece rehberinize erişebileceksiniz. Rehberiniz bundan sonra güncel olarak windows live (hotmail) de, internette bulunacağından yedek alma gibi bir derdiniz de olmayacak.

quote:

telefona sadece müzik gibi tek dosya atıcağımda kabloyla uğraşmak yerine bluetooth kullanmayı tercih ediyorum sık kullandığım birşey ondan telefonda bu özellik engellenmiş durumda mı.
    telefonu usb den bilgisayara bağladığımızda aynı zamanda şarjda oluyor mu

Evet, telefonda bluetooth dosya transferi engellenmiş, henüz yapamazsınız, iPhone gibi düşünün. USB'den bağladığınızda şarj oluyor, zaten ben genelde bu şekilde şarj ediyorum.

hocam rehberin nette olması internet bağlantısı olmadığı zaman sorun çıkarır mı.güvenlik açısından rehberin nette olması sorun çıkarabilir

Hayır çıkarmıyor, rehberiniz telefonunuz da da kayıtlı zaten, sadece değişiklik olduğu zaman internet bağlantınız olduğunda otomatik senkronize ediyor arka planda - siz anlamıyorsunuz bile. Hotmail hesabınız hackletmezseniz (iyi bir şifre ile bu gayet de mümkün) güvenlik problemi olmaz.

• arkadaşlar htc hd2 im var kvk lı, yurtdışından kayıtlı 1-2 ay kullanılmış hd7 8gb ile takas etsem acaba garanti açısından ve uygulama açısından hayal kırıklığı yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcan_pasa

arkadaşlar htc hd2 im var kvk lı, yurtdışından kayıtlı 1-2 ay kullanılmış hd7 8gb ile takas etsem acaba garanti açısından ve uygulama açısından hayal kırıklığı yaşar mıyım?

HD2'nin güzel tarafı hackler sayesinde hem Android hemde WP7 yüklenebilmesi. Bence takas flan etmeden iki işletim sistemini de yükle HD2'ne böylece neyle karşılaşacağını önceden görmüş olursun. Ayrıca 8gb tavsiye etmem, bence yetersiz kalır (müzik video v.s.).
  • Arkadaslar oncelikke guzel inceleme icin tesekkur ederim. 1 Haftadir urunu kullaniyorum ve siddetle tavsiye ederim.

yazilarinizda goremedim telefonu modem olarak tanitip internete baglanan oldumu? Ben ayarlarda goremedim.
  • yorumların için çok sağol 8gb şimdiki telefonlar ve özellikle böyle bi telefon için çok yetersiz kalır bencede haklısın
  • T Mobile logolu cihazlar Avea-Turkcell-Vodafone ile çalışıyormu, yoksa unlock tarzı işlem mi yapmamız gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: picassoo

Arkadaslar oncelikke guzel inceleme icin tesekkur ederim. 1 Haftadir urunu kullaniyorum ve siddetle tavsiye ederim.

yazilarinizda goremedim telefonu modem olarak tanitip internete baglanan oldumu? Ben ayarlarda goremedim.

Bildiğim kadarı ile tethering özelliği henüz gelmedi WP7'ye, yazılım ile alakalı birşey olduğu için çıkar diye umuyorum - gerçi tethering için amerikalı carrierlar ciddi paralar istediğinden microsoft şimdilik onlara boyun eğip bu özelliği hiç çıkarmayabilir de.

quote:

Orijinalden alıntı: ThunVolt

T Mobile logolu cihazlar Avea-Turkcell-Vodafone ile çalışıyormu, yoksa unlock tarzı işlem mi yapmamız gerekiyor?

Eğer cihaz zaten unlock gelmişse (yani t-mobğile yada att&t 'den unlock edilmişse yasal olarak) başka birşley yapmaya gerek kalmıyor. Ben cihazımı ilk aldığım günlerde 3-4 defa "hard reset" yaptım, ayrıca son zamanlarda gelen 2 tane de işletim sistemi güncellemesi yükledim hiçbir problem yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: picassoo

Arkadaslar oncelikke guzel inceleme icin tesekkur ederim. 1 Haftadir urunu kullaniyorum ve siddetle tavsiye ederim.

Bildiğim kadarı ile tethering özelliği henüz gelmedi WP7'ye, yazılım ile alakalı birşey olduğu için çıkar diye umuyorum - gerçi tethering için amerikalı carrierlar ciddi paralar istediğinden microsoft şimdilik onlara boyun eğip bu özelliği hiç çıkarmayabilir de.

quote:

Orijinalden alıntı: ThunVolt

T Mobile logolu cihazlar Avea-Turkcell-Vodafone ile çalışıyormu, yoksa unlock tarzı işlem mi yapmamız gerekiyor?

Eğer cihaz zaten unlock gelmişse (yani t-mobğile yada att&t 'den unlock edilmişse yasal olarak) başka birşley yapmaya gerek kalmıyor. Ben cihazımı ilk aldığım günlerde 3-4 defa "hard reset" yaptım, ayrıca son zamanlarda gelen 2 tane de işletim sistemi güncellemesi yükledim hiçbir problem yok.

Cevap için teşekkürler artık alırken unlock olayına dikkat eder alırım...

• Yaa bir kaç sorum olacak.

1- Müzik arşivimi cihaza attım. Fakat cihaz üzerinde playlist yapmayı bulamadım. Telefondan playlist nasıl oluşturuluyor acaba. (Zune üzerinden oluşturup atıyorum şimdilik ama bu çok zahmetli)
    2- Zune üzerinden uluşturup cihaza attığım playlistleri shuffle modda çalıştıramıyorum. Sadece tüm şarkı kütüphanesi shuffle modda çalabiliyorum. ama ben sadece dinlemek istediğim playlisti de shuffle modda dinleyebilmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

3- İnternette sörf yaparken mobil sürümü olmayan internet sayfaları ekrana oturduğunda malesef okunabilir olmuyor. İlla yakınlaştırmak zorunda kalıyorum. Hani gözlerim bozuldu diyeceğim ama iPhone 3,5" olmasına rağmen bu konuda çok daha iyi. Sanırım çözünürlükten olsa gerek. Bu durumun bir çaresi var mı acaba?

4- Screenshot nasıl alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 13 Nisan 2011; 21:34:07 >
  • Windows Phone 7 ilgimi çekmeye başladı.Nokia doğru karar aldı bence, Android hiç ilgimi çekmemişti iOS'tan sonra
    Kullanımı nasıl bilmiyorum ama oldukça farklı bi arayüzü var.
  • bu telefonu bu aralar almayı düşünüyorum yalnız iki sıkıntım var birincisi whatsapp çalışıyormu ikincisi ise telefonu bilgisayara kablo ile bağlayarak ,bilgisayara modem olarak gösterebiliyormuyum cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
  • o özelliğin geliceğini ama daha yapılamadığını biliyorum.internette baktığımda whatsapp programı bu telefon için gördüm ama daha bu telefonun sahibi olmadığım için kesin bir bilgi veremicem
  • Arkadaşlar bugün Ankara/Sıhhiye'deki telefon borsasında HD7 vardı, fiyatını sordum 1.350 tl dediler fakat sahibinden.com'da 800-1000TL arası fiyat.Hangisi doğru olandır kafan karıştı...
  • hocam hct hd7 de fiyat indirimine gidildi bilmeyenlere yüksek fiyattan satmaya çalışıyorlar
  • cihazın hala adobe flash desteği yok mu arkadaşlar?
  • arkadaşlar
    cihazı aldım gayet başarılı bence, bir kere iphone ile ayrı bir kategoride bence.
    evet birçok benzer işlev var (müzik, video, telefon, vs) ama uygulamaları (app.) ile birbirlerinden ayrılıyorlar ve de hayatınızdaki ihtiyaçlara göre de farklılık gösteriyorlar.
    ben 5 yıl kadar Winmo kullandıktan sonra İphone'a geçtim ama özellikle işim ile ilgili birçok konuda iphone beni tatmin etmedi. çünkü işyerinde tamamen MS yazılımları kullanılıyor.

şimdi bir iphone bir de HD7 sahibiyim ve çok mutluyum :)

telefon (bu cihazlara hala telefon diyebilirsek tabi) alacak arkadaşlar kullanım sahalarını ve ihtiyaçlarını iyi belirlemeli ve ona göre cihaz almalı.

herkese selam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.