Şimdi Ara

Kullanıcıdan Windows Phone 7 incelemesi, HTC HD7 [Video ve resimleriyle] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
14.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi olarak ne zaman gelmesi bekleniyor
  • bildiğimden değil de bu cihaz Türkiye ye gelmeyebilir. Türkiye HTC nerdeyse tamamen android'e yöneldi. piyasadaki ustalar da android'e geçti. ne yazık ki winmo pazarlamacılık anlayışı açısından treni kaçırmış gibi görünüyor şimdilik.

winmo uygulamaları ve güncellemeleri ile arayı kapatmalı ve en kısa zamanda tablet piyasasına da girmeli.

insanlar telefon, tablet ve laptop alırken hepsinin uyumlu olmasını istiyorlar mac bu anlamda açık ara önde...yani iphone kullanan birisi gidip androi veya başka bir tablet almaz...

tabi tüm bunlar sadece gözlem ve tahmin...
  • benim görüşüme göre ios ve windows phone aynı kategoride iki işletim sistemi. kullanan arkadaşlara şöyle bi sorum olacak. iphoneda ve windows phone da en çok önem verdiğim şey hız ve ekranda ki kaymaların takılmadan olması.

htc hd2 ye windows phone kurdum ve şuan kullanıyorum açıkçası sistem performansı olarak çok memnunum fakat bugün fast furios adrenaline pyununu yükledim ve takılmalar vs nin olduğunu gördüm. bu oyun yada iki platformda olan oyun iki cihazda da aynı güzellikte oluyormu. yada hangisininki iyi. umarım meramımı anlatabilmişimdir
  • hocam hd7 konusu çok durgunlaştı
  • benim şahsen oyunlar ile ilgim yok

telefonlarımda hiç oyun olmaz o yüzden oyun için bişey diyemem ama genel olarak wm7 performansından oldukça memnunum...

sanki internet sörfü daha hızlı ip4 den.

bence sadece yazılım eksiklikleri varbunun da app'ler ile giderilmesi bekleniyor...

aslında cep bilgisayarı yazılım dünyası çok yeni önümüzdeki yıllarda eminim mükemmel yenilikler çıkacak....
  • almayı düşünen olursa yurtdışından alınma, sıfır kutusunda bir hd7 mevcut elimizde.
  • fiyat nedir ben düşünüyorum
  • feckless sayesinde;

marketplace'den uygulama satın alabiliyorsunuz. Normalde kredi kartı kabul etmiyordu zune.net, ben sürekli bilgisayardan kredi kartı girmeye çalışıyordum ancak windows live ID'im (yani hotmail hesabım) ingiltere olduğundan TR kredi kartını kabul ettiremiyordum. Feckless telefondaki bölgesel ayarları ingiltere yapıp (yada windows ID'niz nereye bağlı ise) sonra telefondan kredi kartı numaranızı girerseniz artık uygulama satın alabileceğimizi söyledi.

Denedim ve oldu! Yapmanız gereken, bölgesel ayarları değiştirdikten sonra satın almak istediğiniz uygulamayı seçip "buy" demek. Size kredi kartı bilginiz yok, ekleyin gibi bir mesaj iletecek, okeyleyip ekrandaki yönlendirmeleri takip edin. Ben adres ve telefon sallayamadığımdan internetten rastgele bulduğum adres bilgilerini kullandım (ne yapak :( ).

Ancak tuhaf olan kredi kartı provizyonda bekleyen işlemlere baktığımda sadece "microsoft billing" den 1USD bir işlem var, asıl uygulama fiyatı olan 3,49 ortada yok. Uygulamayı indirdim (full sürüm), ancak biraz da tırstım, acaba kredi kartı red oldu, MS henüz farketmedi de uygulamayı indirmeme izin verdimi diye. Live accountum bunun yüzünden banlanırsa çok üzülürüm, şimdilik beklemedeyim.

He ayrıca, Kredi Kartınızın uluslararası ve internet alışverişine açık olduğuna emin olun.

• güncelleme: kredi kartı konusunda problem olmuyor, provizyondan çıktı işlem.
  • Çok başarılı bir anlatım. Çok emek verilmiş ve takıntılı bir arşivcinin elinden çıkmış çok belli. Vaktim olduğunda başından sonuna okuyacağım.

Uzun süre Win. Mobile kullanan ve uygulama bombalarına dayanamayarak android cihaz almış biriyim. Ama beklediğim sistem stabilitesini ve kullanım rahatlığını veremedi malesef. Beni uğraştırmadan parlak fikirlerle şaşırtması gereken android sistemle ben uğraşıyorum. Acilen yazılım çıkartmamız gerekiyor mantığı ile android meydana çıkmış gibi...

Win. Phone 'un arayüzünü çok bayağı bulduğumu belirtmeliyim. Sırf o metro arayüzü yüzünden hiç incelememiştim ama bu yazıdan sonra ilgiyi hakkettiğini düşünmeye başladım.
  • hayatımda okudugum en optimist inceleme, şu eksik ama gelecek, bu yok ama kesin gelir, şunlar yok ama ne gerek var, bunlar yok bilmemne güncellemeri ile gelecek ama şubatta, kim bekler şubatı.

yahu zaten günümüzde bi telefonu 1.5-2 sene kullanıyoruz o yuzden daha oturması 2 yılı alacak bi işletim sistemine yatırım yapmak ne kadar mantıklıdır? androidin 2 sene önceki halini düşünün.

itunes hunharca eleştirilirken zune'a laf edilmemiş, sanki hepimiz windows kullanıyoruz, itunes dahil tüm bu tarz programlara karşıyım.

şarjı nerdeyse ip4 kadar denmiş, aşağıda kullanıcının biri yarısı kadar zor gidiyor demiş, kime inanacağını şaşırıyor insan

falan filan.. kişisel görüşüm anı yaşamak. emlak almıyoruz neticede 5 sene sonra degerlensin, aha htc 2 senesi dolmadan desire'a güncellemeyi kesti, galaxy nin iphone un her sene yenisi cıkıyor, hatta htc abartıp 3 ayda 1 cıkarıyor, bu işletim sisteminin oturmasına nerden baksan daha 2 yıl var, 2 yıl sonrada zaten işlemciniz yetmeyecek o güzel aplikasyonlara, oyunlara.

• ona bakarsan her işimizi gören bir telefon alamayacağız zaten böyle giderse. ben niye de bir kaç sorum va rsormak istiyorum. çektiğimiz fotoğrafları paylaşabiliyoruz ama videoları paylaşabiliyor muyuz? mesela çektiğim videoyu youtube yükleyip sonrasında facede paylaşabiliyor muyuz? birde faceye bu kadar sıkıfıkı bir sistem. ve yazılanlarda dikkatimden kaçan bir nokta var. mesela facede davet aldık ve davete katılacağımızı bildirdik bu durum telefonun takvimine de yansıyor mu? yoksa her daveti ms live üzerinden mi sekronize etmek gerek?
  • wp7 mangoda,takvimde,facebooktaki arkadaşınızın doğum günleri falan senkronize oluyor ve ana ekranda size gün boyunca yer alıyor bu hatırlatma.telefonda çektiğiniz video ve resimleri face book hesabınıza direkt yükleyebiliyorsunuz ve bu konuda çok başarılı.önce you tube a falan gerek yok,direkt hesabına yükleyebiliyorsun.dosya upload etmek için birkaç seçenek daha var facebook dışında.birkaç hesabınıza daha aynı işlemi yapabiliyorsunuz.

Samsung omnia 7 kullanıyorum bende,inceleme başarılı olmuş,fakat bu işletim sistemini,mangodan önce ve mangodan sonra diye adlandırmak lazım.mango güncelllemesinden sonra cihaz bambaşka bir cihaz oluyor.

incellemeyi yazan arkadaş,mango güncellemesini yüklediyse,birde bu haliyle alakalı düşüncelerini yazarsa daha güzel olur.

wp7 yi kimse yabana atmasın,yakında göreceksiniz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerist07

hayatımda okudugum en optimist inceleme, şu eksik ama gelecek, bu yok ama kesin gelir, şunlar yok ama ne gerek var, bunlar yok bilmemne güncellemeri ile gelecek ama şubatta, kim bekler şubatı.

yahu zaten günümüzde bi telefonu 1.5-2 sene kullanıyoruz o yuzden daha oturması 2 yılı alacak bi işletim sistemine yatırım yapmak ne kadar mantıklıdır? androidin 2 sene önceki halini düşünün.

itunes hunharca eleştirilirken zune'a laf edilmemiş, sanki hepimiz windows kullanıyoruz, itunes dahil tüm bu tarz programlara karşıyım.

şarjı nerdeyse ip4 kadar denmiş, aşağıda kullanıcının biri yarısı kadar zor gidiyor demiş, kime inanacağını şaşırıyor insan

falan filan.. kişisel görüşüm anı yaşamak. emlak almıyoruz neticede 5 sene sonra degerlensin, aha htc 2 senesi dolmadan desire'a güncellemeyi kesti, galaxy nin iphone un her sene yenisi cıkıyor, hatta htc abartıp 3 ayda 1 cıkarıyor, bu işletim sisteminin oturmasına nerden baksan daha 2 yıl var, 2 yıl sonrada zaten işlemciniz yetmeyecek o güzel aplikasyonlara, oyunlara.

windows bu wp7 lere çok önem veriyor. çıkalı 1 yıl kadar oldu,önemli güncellemeler yayınladı,mango güncellemesiylede neredeyse size bedava yeni bir işletim sistemi sunuyor. yani bu iş htc nin falan tekelinde değil.windows ne derse o oluyor.

donanım konusundada wp7 işletim sistemi kullanacak cihazlara windows un iyi bir donanım dayatması var.korkmayın öyle 1-2 senede çöp olacak bir donanım yok hiçbir wp7 de.

en azından bu wp7 iyi bir çıkış yakalayana dek windows en yüksek desteği sağlama konusunda çok cömert davranacak bundan emin olabilirsiniz.

• şu an için mangolu bir wp7 nin en büyük handikapı,türkçe dil desteği olmaması.
    ikinci handikapıda uygulama desteğinin itunes yada android market kadar fazla olmamasıdır.

yalnız şunu özellikle belirteyimki,özellikle oyunlar olmak üzere,marketplace deki hemen hemen bütün uygulamalar üst düzeyde.android marketteki gibi çer çöp değil.özellikle paralı oyunlar çok başarılı.marketteki hemen hemen bütün paralı uygulamaları denemek için indirebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

şu an için mangolu bir wp7 nin en büyük handikapı,türkçe dil desteği olmaması.
    ikinci handikapıda uygulama desteğinin itunes yada android market kadar fazla olmamasıdır.

yalnız şunu özellikle belirteyimki,özellikle oyunlar olmak üzere,marketplace deki hemen hemen bütün uygulamalar üst düzeyde.android marketteki gibi çer çöp değil.özellikle paralı oyunlar çok başarılı.marketteki hemen hemen bütün paralı uygulamaları denemek için indirebiliyorsunuz.

Peki kardes iphone gibi jalbreak yapib parali uygulamalari bedava indire bilirmiyiz? Kredi karti hesabim olmadigi icin bu telefonu alsam uygulamasiz kalacagimdan korkuyorum
  • şu an için mangoyu jailbreak yapamıyorsun.marketplace te yeterince kaliteli uygulama mevcut.parayla satın almaya değer çok uygulama var,özellikle oyunlar gerçekten para ödemeye değer.
  • beyler w7 de wifi hotspot var mı androidde falan olduğu gibi? yani telefonu kablosuz modem gibi kullanarak yaptığı internet yayınını laptopdan kullanabiliyor muyuz? bende w7 li bir cihaz almayı düşünüyorum ama benim için önemli bir konu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azyr

feckless sayesinde;

marketplace'den uygulama satın alabiliyorsunuz. Normalde kredi kartı kabul etmiyordu zune.net, ben sürekli bilgisayardan kredi kartı girmeye çalışıyordum ancak windows live ID'im (yani hotmail hesabım) ingiltere olduğundan TR kredi kartını kabul ettiremiyordum. Feckless telefondaki bölgesel ayarları ingiltere yapıp (yada windows ID'niz nereye bağlı ise) sonra telefondan kredi kartı numaranızı girerseniz artık uygulama satın alabileceğimizi söyledi.

Denedim ve oldu! Yapmanız gereken, bölgesel ayarları değiştirdikten sonra satın almak istediğiniz uygulamayı seçip "buy" demek. Size kredi kartı bilginiz yok, ekleyin gibi bir mesaj iletecek, okeyleyip ekrandaki yönlendirmeleri takip edin. Ben adres ve telefon sallayamadığımdan internetten rastgele bulduğum adres bilgilerini kullandım (ne yapak :( ).

Ancak tuhaf olan kredi kartı provizyonda bekleyen işlemlere baktığımda sadece "microsoft billing" den 1USD bir işlem var, asıl uygulama fiyatı olan 3,49 ortada yok. Uygulamayı indirdim (full sürüm), ancak biraz da tırstım, acaba kredi kartı red oldu, MS henüz farketmedi de uygulamayı indirmeme izin verdimi diye. Live accountum bunun yüzünden banlanırsa çok üzülürüm, şimdilik beklemedeyim.

He ayrıca, Kredi Kartınızın uluslararası ve internet alışverişine açık olduğuna emin olun.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknyrtp -- 27 Temmuz 2013; 11:58:09 >

• beyler hd7'ye hotspot özelliği geldi bilginize, 3 gün önce update yayınladılar o update ile beraber internet sharing özelliği geldi cihaza. Değiştirmeyi düşünüyordum bu özellik olmadığı için, şimdi kullanmaya devam edeceğim. Kredi kartı olayında da ben de telefondan ekleme yapabildim, şu anda kayıtlı bir kartım var ve marketten alışveriş yapabiliyorum. Ama Androiddeyken free olan oyunların bunda ücretli olması canımı sıkıyor doğrusu. Angry Birds mesela... Ha oyunda reklam çıkımıyor olması iyi birşey.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.