Şimdi Ara

Kullanıcıdan Windows Phone 7 incelemesi, HTC HD7 [Video ve resimleriyle] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
14.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • harika inceleme olmuş dostum eline sağlık tamamını okumadım mesajım bulunsun yer imlerinede ekledim bu sıralar aklımdan geçiyor almak
    malum türkiyeye geldiğinde apollo ile türkiyedeki win phone telefonlar yüksek olabilir diye düşünüyorum
  • 2010 Aralık ayından beri HTC HD7 kullanıyorum. (Ayrıca 4aydır iphone4, 4 aydır Samsung Galaxy Tab kullanıyorum, diğer OS' ları da denedim ) Diğer OS' lara göre performansı beni benden almış bir üründür. Eksik olan tarafı uygulama sayısı ve git gide artıyor. Arayüzünün basitliğini, sadeliğini ve hızını başka bir OS' a geçip kullandığınızda anlıyorsunuz. Microsoft WP7 / 7.5 ile güzel bi ivme kazandı. Umarım Nokia elini çabuk tutar ve piyasadan silinip gitmezler.
  • bu telefonlar sadece yurt dışından mı temin ediliyor ? Bulmakta zorlanıyorum. Samsung, Nokia ve HTC'den varsa önerilerinizi almak isterim fiyatlarıyla.
  • Bende bu cihazdan aldım yarın ya da öbürgün elime ulaşacak bakalım uygulama delisi değilim ama bir kaç işe yarar şey isterim whatsapp el feneri bir kaç oyun falan bunları temin etmek için illa kredi kartıyla satın almak durumunda mıyım? Android kullandım ama bu nasıl bir şeydir hiç bilmiyorum. Bir de müzik resim vs yüklemek için illa zune kurmak mı gerekli? Yardımcı olursanız arkadaşlar sevinirim
  • 70.000 civari uygulama var,komik olmayin.ayrica uygulama satin almak istersen marketplace acik Turkiyeye.bu zamana kadar android kullanarak nasil bir işkence cektiginizi anlayacaksaniz.iyi gunlerde kullanin.

pcden dosya aktarimi zune uzerinden yapiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 13 Mart 2012; 14:02:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

70.000 civari uygulama var,komik olmayin.ayrica uygulama satin almak istersen marketplace acik Turkiyeye.bu zamana kadar android kullanarak nasil bir işkence cektiginizi anlayacaksaniz.iyi gunlerde kullanin.

pcden dosya aktarimi zune uzerinden yapiliyor.

Teşekkürler. Bakalım bugün bir aksilik olmazsa alacağım cihazı ve göreceğiz bakalım. İnş mantıklı bir iş yapmışımdır pişman olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuuuaa -- 14 Mart 2012; 9:06:38 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.