Şimdi Ara

Kullanılabilecek Android Casus yazılımlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin'den getirdiğim telefona bir yazılım yüklemek istiyorum. Yaklaşık bir saattir arama yapmama rağmen ücretsiz veya full versiyon bir program bulamadım.

Aslında görmek istediğim, yani programın yapmasını istediğim bir kaç şey var aslında.

-Arka planda çalışacak, kendini belli etmeyecek. Zaten telefon çok amatör bir kullanıcının elinde olacak.
    -Aslında öğrenmek istediğim mesajlar,çağrılar birincil planda değil. Öncelikle Ekranda tuşlarla yazılan şeyler, internet sitelerinde yapılan yorumlar, chat sayfalarında yazdıkları gibi.
    -Ya da sahte hesabına telefondan gizlice giren birini yakalayabilecek, şifreler, ekran görüntüleri, gps lokasyonunu kaydedip, Wi-Fi veya Gsm şebekesi üzerinden gönderebilecek bir uygulama var mıdır?

Edit: Telefon android 4.2 sürümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b3rgm4n26 -- 10 Ocak 2014; 23:11:04 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 14 Temmuz 2021; 12:40:24 >
  • şöyle bir şey var ama bu tür programlara ne kadar güven olur bilemem;
    http://www.mobile-spy.com/
    tavsiyem çok önemli bir konuysa ve biraz da paran varsa özel olarak kendine has bir uygulama yazdırman ücreti karşılığında.
    çok iyi programcılar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berden -- 11 Ocak 2014; 22:34:21 >
  • Bu sitede uygulama ücretli. Galiba benim aradığım uygulama için ücret ödemem gerekecek. Ama bilgisayarlar için artan uygulama sayısının android platformunda da olur diye düşünüyordum.
  • casus program indirdigini sanarsın ama kendi telefonuna keylogger indirirsin
  • Yabancı kaynaklı bir site buldum. Program ücretsiz. Kullanımı kolay. Öncelikle kendi telefonuma kurdum, denedim, mükemmel çalışıyor. Sadece bende Galaxy Gio olduğundan dolayı, bazen telefon kasılıp kalıyor program yüzünden. Telefonuma format atıp, asıl kurmam telefona kuracağım.

Arama kayıtları, mesajlar, GPS yer takibi, facebook, twitter mesajları var. Hatta kurduğunuz telefonu uzaktan kontrol bile edebiliyorsunuz.

Mobil Tracker Free.

Tabi böyle bir programı kuran kişi bilgilerin geliştiricinin adresinde saklandığını bilmesi gerekir. Pek güvenli bir yol değil. Fakat telefondan alışveriş yapmıyor, önemli güvenlik bilgilerinizi kaydetmiyorsanız iyi bir program.
  • Dinleme Cihazı Tespiti ve Gizli Kamera Tespiti
    Dinleme Cihazı, kişileri habersiz dinleyen ve özel haklarına müdahalede bulunan casus cihazlardır. Dinleme cihazı tespiti ile bu cihazlardan kurtulabilmeniz mümkündür. Gizli kamera tespiti ile sizleri her konumdan izleyebilen casus cihazları ortadan kaldırmaktayız. Detaylı bilgi için;
    http://dedektiftr.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En üstteki tüm programlar iyidir, ancak daha iyi bir Instagram spy buldum ve bu sadece Instagram için değil

• A conservative portfolio is rather passive, it brings more trust, though, is less profitable for an investment portfolio builder.

• b3rgm4n26 B kullanıcısına yanıt
    Karşıdaki kişi görebiliyor mu uygulamanın yüklü olduğunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.