Bildirim
Kullanılabilir ram miktarı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&biw=1366&bih=643&q=+site:forum.donanimhaber.com+kullan%C4%B1labilir+ram+miktar%C4%B1+donan%C4%B1mhaber
yüzlerce böyle konu açıldı forumda..daha önceki konuları bir gözden geçirin öyle konuşalım tekrar. -
merak etme dostum gözden geçirdim! Ekran kartımda turbocache özelliği var ve bu yüzden ramden kullanıyor ama kullandığı miktar normalde olması gerekenden 1gb daha fazla... 32bit olmasından yada başka birşeyden kaynaklanan bir sorunmu var merak ettim ama sağol hiçbir yardımın olmadan sadece googleı kaynek gösterdiğin için! -
quote:
Orijinalden alıntı: crazyknight
merak etme dostum gözden geçirdim! Ekran kartımda turbocache özelliği var ve bu yüzden ramden kullanıyor ama kullandığı miktar normalde olması gerekenden 1gb daha fazla... 32bit olmasından yada başka birşeyden kaynaklanan bir sorunmu var merak ettim ama sağol hiçbir yardımın olmadan sadece googleı kaynek gösterdiğin için!
Cevap verdiğiniz kişi bir üstad
Lütfen saygılı olun biraz : Gerçekten yardım almak istiyoranız, yardımcı olmaya çalışanlarında şevkini kırmayın
İyi forumlar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1200gs
quote:
merak etme dostum gözden geçirdim! Ekran kartımda turbocache özelliği var ve bu yüzden ramden kullanıyor ama kullandığı miktar normalde olması gerekenden 1gb daha fazla... 32bit olmasından yada başka birşeyden kaynaklanan bir sorunmu var merak ettim ama sağol hiçbir yardımın olmadan sadece googleı kaynek gösterdiğin için!
Cevap verdiğiniz kişi bir üstad
Lütfen saygılı olun biraz : Gerçekten yardım almak istiyoranız, yardımcı olmaya çalışanlarında şevkini kırmayın
İyi forumlar..
yardım etmeyecekseniz cevap yazmayın lütfen, google'ı kullanmayı biliyorum. Kaldıki saygı çerçevesi dışına çıkan birşey söylediğimi sanmıyorum, polemik yaratmayın lütfen sadece yardım istiyorum. boş muhabbete gerek yok.
-
ben hala kabalık yada benzeri birşey yaptığımı düşünmüyorum ama yaptıysam affola,, burda yazma sebebim sorunuma çözüm bulmak trollük yapmıyorum, yardımcı olacaksanız şimdiden teşekkür ederim olmayacaksanızda iyi akiamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
ben hala kabalık yada benzeri birşey yaptığımı düşünmüyorum ama yaptıysam affola,, burda yazma sebebim sorunuma çözüm bulmak trollük yapmıyorum, yardımcı olacaksanız şimdiden teşekkür ederim olmayacaksanızda iyi akiamlar.
size de iyi aksamlar -
ben iki taraftan da özür dilerim..konuyu uzatmaya gerek yok.
sisteme 64 bit kurmadan 3.25, 3,50 gibi göstertebilirdik konuşarak ama 64 bit kurmuşsunuz,çok da güzel olmuş.Vesile olmuş yani.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X