Şimdi Ara

Kullanım Suyu Isınmıyor Yardımmm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kombim Baymak Brötje 280Fi 2 defa servis çağırdım. Evde petek yok kombiyi sadece kullanım suyu için kullanıyorum. Servis petek takılması gerektiğini 1 tane dahi olsa petek olması gerektiğini bu şekilde pompanın ömrünün kısaldığını ve garanti dışı kalacağını söylemiş. Defalarca duştan çıkmak zorunda kaldım bu sorun yüzünden. Şimdi soruyorum ben petek taktırmak zorundamıyım kombiyi sadece kullanıım suyu için kullanmam garanti dışı kalmasına neden olur mu? Sonuçta yazın petek çalıştırılmıyor yaz modunda çalışıtırıyorum. Ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var...

NOT: Kombinin altında kırmızı bir ışık var suyu açtığımda yanıp sönüyor. Sürekli yandığında suyu ısıtmaya başlıyor. (Tahminimce bu kırmızı ışık suyun aktığını gören bir sensör)

• sorun olmaz ama servisin dediğini mecbur yapacaksın
  • Servis kullanım suyunun ısınamamasını evde petek olmamasına bağlıyor. Servis en son geldiğinde sensör değiştirmiş. Ben açıkcası petek ile uzaktan yakından bir alakası olmadığını düşünüyorum. Problemin suyun aktığını gören sensörde oldugunu düşünüyorum.
  • HAKLISIN KARDES SENSOR ARIZALI OLABİLİR. AYRICA SERVİSİN HER DEDİĞİNİ YAPMA POMPA GARANTİ DISI KALIRMIS O HİKAYE. MUSTERİ HİZMETLERİ DENEN BİR YER VAR.. BİRDE KOMBİ USTASINA SOR, GERCİ GARANTİLİ İŞ ONUN İLGİ ALANINA GİRMEZ YA NEYSE....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.