Şimdi Ara

Kullanım Ve Bekleme Süresi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 8gb kullanıyorum. Telefonum ios 7.1 ken ios 6.1 e döndüm ama ilginç bir problem var. Telefonun kullanım süresi ve bekleme süresi hep aynı gidiyor, yani telefonu kullanmasam bile kullanılıyo gibi görüyor. Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahaFurkann -- 15 Nisan 2014; 15:09:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleServis

shsh kaydı ilemi döndün

Sanırım hayır. Yani tam olarak bilmiyorum, internetten indirdim bi kaç kayıt direk bana ait olan kayıtlar değildi yani..
  • Direk sana ait olmayan kayıt nasıl döndürüyor pek anlamadım. Bende iOS 6.1.3 e döndüm. Bazı hatalar oluyor şarja takınca ses çıkmama gibi. Öyle bir sorundur.
  • Son yüklenen bir uygulama buna sebep olabilir. Benim de birkaç kez başıma geldi, son yüklediğim uygulamaları sildim düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Direk sana ait olmayan kayıt nasıl döndürüyor pek anlamadım. Bende iOS 6.1.3 e döndüm. Bazı hatalar oluyor şarja takınca ses çıkmama gibi. Öyle bir sorundur.

http://forum.donanimhaber.com/m_88937735/tm.htm Bu linkteki arkadaşın vermiş olduğu dosyaları kullanarak yaptım. Kendime ait bir kaydım yada benzeri bişey yoktu. Cevaplar için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.