Şimdi Ara

Kullanıma göre DVD Writer Tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 senedir ASUS CD-Writer kullandım 2 cd patlattım temizledim üstüne bir çok cd yazdım hala sağlam taş gibi bir writerdı ama en sonundaömrünü tamamladı buna bakarak asus marka dvd writer alcaktım fakat tüm yorumları okudum samsungda kafam karıştı bu asus cd-writer'da beğenmediğim özellikleri cd takınca 10sn sonra okumaya başlaması ve çok gürültülü okumasıydı.

benim istediğim:
    1-okuması çok iyi olcak malum kopya cd dvdlerle uğraşıyoruz.
    2-okurken fazla gürültülü olmasın
    3-kopyalama bakımından iyi olsun

ASUS----DRW-1814BL 18X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE SATA DVD-RW SİYAH
    SAMSUNG----SH-S202N 20X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE DVD-RW

Samsung ve Asus modellerinden hangisini tavsiye edersiniz? (veya max 50$+kdv olan bir tavsiyeniz varsa alabilirim ama bu markalarda kararsız kaldım)

NOT: Çok yazılmış yorumlanmış fakat bana güncel ve bu isteklere göre cevap istiyorum direk şu die kestirip atmayın yorum yazın çünkü asusa daha yakınım kullandım gerçekten sağlam ama samsungta aklım karıştı. Teşekkürler...

• http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=332&pid=251

Bunu tavsiye ederim.Gayet güzel yazıyor ve okuyor.Biraz sesli çalışıyor ama olsun.
  • Hala kararsızım yorumlarda okudum fakat güncel bi yorum bulamadım bu ürünler hakkında daha önceki ürünlerin yorumları var.
  • valla ben lg kullanıyorum 5 senedir

bulamadımmı asus alırım

daha bi sıkıntı yaşamadım

şau nkasamda sata lg var
  • Lg h62 sata yı öneririm.
  • bu ikisine ek olarak bir de LG H55-N 20 X var. bu üçü arasında kararsızım. fiyatları birbirine yakın. bilen arkadaşlar yardım edin bize lütfen.
  • bende de bi tane sony vardı
    modeli tam olarak aklımda değildi ama sony dedik aldık 10 cd den 3 ünü okumuyordu
    Garantiye yolladık şansa bak adamlar bana lg-h42n yolladılar
    yanlışlık olmuş heralde ama böyle yanlışlığa can feda

lg fena değil 4-5 aylık süreçte bi yamuğunu görmedim
    bazı kopya çizik vs cd lerde vınnnn sesi bayaa fazla çıkıyor ama olsun okumada yazmada sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asus 1814 almayı düşünüyorum. sata mı alsam ide mi alsam kararsız kaldım. intel pentium 4 ht işlemcim ve agp ekran kartım var. bilgisayarım yanımda olmadığı için (boşta) sata bağlantısı olup olmadığını bilmiyorum. sata nın ide ye göre çok da avantajı yokmuş okuduğum-duyduğum kadarıyla. hatta bazen sorun da çıkarabiliyormuş. tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Ben yıllardır LG kullanıyorum hem dvd-rw de hemde cd-rw de hep yüzüm gülerek kullandım şu anda çift dvd-rw 20x LG kullanıyorum çok ta memnunun ama ben genelde yazma amaçlı kullanıyorum hiç hız kesmeden sağlıklı cdler dvdler yazdım gerçi okumada da hiç bi kötü yanını görmedim ..birkaç ay öncede lg ye ihanet edip asus kullandım hiçte memnun kalmadım çok geç okuyor + yakma sırasında hata çok veriyor +çok dayanıklı değil 2 ay içinde işe yaramaz hale geldi neyse bence LG derim.. Saygılar..
  • LiteOn iyidir, ama baya bi sesli, yukarıda linki verileni aldım bende sorun yarattı iade edip dolar kurun düşmesinin verdiği avantajla fark ödemeden Samsung S203B aldım, ilk izlenimlere bakarsak güzel yazıcı, yurtdışı çeşitli sitede adından baya söz ettirmiş.

sata bağlantı sorunu oldu , ama şuanda gayet güzel çalışıyor, bazen cd/dvd takınca saniyelik donmalar olabiliyor,
    asus kullanan bir arkadaşım var baya memnun, okuması ya süper ya da çok kötü, bunu da şurdan çıkardım, kalite testi yapıp göndermişti , hemen hemen her dvdrw da 0 puan alacak bir dvd 99 puan vermiş, ya bana farketmez önüme geleni okurum diyor, ya da dvdkalite testi yapmasını bilmiyor :)

Asus markası daha bi güvenli geliyor ama, samasung 28 dolarken, asus 35-36 dolar. kutu ve nero olmayıversin :)

*Ek : Exa'daki LiteOn 20A3P modeli idi, 20A1P'nin yeni sürümü sanırım, yeni sürümde Jitter testini kaldırmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 11 Aralık 2007; 10:04:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FatihErken

..birkaç ay öncede lg ye ihanet edip asus kullandım hiçte memnun kalmadım çok geç okuyor + yakma sırasında hata çok veriyor +çok dayanıklı değil 2 ay içinde işe yaramaz hale geldi neyse bence LG derim.. Saygılar..

hangi marka + dvd lerde hata veriyor ve nasıl hatalar?
    2 ay içinde işe yaramaz hale gelmesi çok tuhafıma gitti. asus un 2 ayda işe yaramaz hale gelecek kadar kötü ürünleri piyasaya sürmesi şimdiye kadar çoğu kullanıcının söylediklerine çok ters düşüyor. açıklar mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.