Şimdi Ara

Kullanıp, test edipte 'uçuyor' dediğimiz otomobilleri listeleyelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the best or nothing

quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

F30 328i 2 litre hacmine ragmen ucuyor anasini satiyim. Hayatimda bu kadar zevk alarak kullandigim baska araba olmadi.

Size bu kez katılıyorum

Ortak dusunebildigimize sevindim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

cuma günü kosifler otoda bmw 116ed test ettim araba yerine durmuyordu resmen

memnun kaldınmı hocam ?

biizm hyundai dan sonra nasıl gelmiştir

araba cidden cok iyi hatta test surus sonrasi musteri temsilcileri ile pazarlik bile yaptim o derece hosuma gitti arac,tek eksik sunroof ile xenon ayni anda olmuyor ki ikiside arabanin havasini degistiren 2 onemli ozellik, birde tuketim iyi olsun diye otomatik uretimi yok İstanbulda insanlar artok dizelin yanina otomatik vites istiyor,fiyat olarakta otomatik benzinli 1.16i ile ayni fiyattaydi,arac atak bir arac ve yakit konusunda gercekten cimri,hor kullandim araci,aracin arkasi bir sagda bir soldaydi parkettim ortalama 6,2 şok oldum ben en az 7-7,5 hatta 8 bekliyordum arac cidden cok iyi golf yerine alinabilicek bir arac,ne demisler aşk 3 harflidir: BMW

Çift kavrama kullansın Bmw o zaman. Madem otomatik çok yakıyor!!!!

Otomatik 116d çıkarsa almayı düşünüyorum ama 2.0 dizel kullanan biri olarak tat verir mi şüphem var. Siz nerede denediniz aracı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiat panda 100 km den sonra uçuyor hissi veriyor.
    inanmayan test etsin
  • önceki kasa gallardo denemiştim galerilerde a5 ararken, 2 yıl önce. çok ilginç bir deneyimdi. a5 de fena sayılmaz hani.

iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

quote:

quote:

cuma günü kosifler otoda bmw 116ed test ettim araba yerine durmuyordu resmen

memnun kaldınmı hocam ?

biizm hyundai dan sonra nasıl gelmiştir

araba cidden cok iyi hatta test surus sonrasi musteri temsilcileri ile pazarlik bile yaptim o derece hosuma gitti arac,tek eksik sunroof ile xenon ayni anda olmuyor ki ikiside arabanin havasini degistiren 2 onemli ozellik, birde tuketim iyi olsun diye otomatik uretimi yok İstanbulda insanlar artok dizelin yanina otomatik vites istiyor,fiyat olarakta otomatik benzinli 1.16i ile ayni fiyattaydi,arac atak bir arac ve yakit konusunda gercekten cimri,hor kullandim araci,aracin arkasi bir sagda bir soldaydi parkettim ortalama 6,2 şok oldum ben en az 7-7,5 hatta 8 bekliyordum arac cidden cok iyi golf yerine alinabilicek bir arac,ne demisler aşk 3 harflidir: BMW

Çift kavrama kullansın Bmw o zaman. Madem otomatik çok yakıyor!!!!

Otomatik 116d çıkarsa almayı düşünüyorum ama 2.0 dizel kullanan biri olarak tat verir mi şüphem var. Siz nerede denediniz aracı??

bmw nin güncel otomatik vitesi zf 8 ileri düz araçtan farklı yakmıyor... yepyeni bir sistemi var teknik olarak bilmiyorum ama bu sorunun önüne geçmişler.

• E92 M3
    Mercedes C63 AMG
    Ferrari F430
    Audi S5

uçuyor denilebilecek kullandığım araçlar bunlar bunun dışında hacim/performans bazında baktığımız zaman 328i şuan piyasada tek 2 litre 245hp 5.5 saniyede 0-100 çıkıyor acayip bir teknoloji
  • esp yı tamamen devredısı bırakabilsem benım arabam derim :)
  • 106 Gti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170 lik jülyetta.tadı damağımda kaldı
  • saab 9.3 2400litre v6 motor
    alfa 159 dizel
    2007 grand cherockee torku çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Kazandibi, seni sevmeye çalışsam da; ne yapıp edip irrite ediyorsun beni. Yüksek mevkiide çalışan bir memurun açacağı konu bu mu misilleme olsun diye? Yoksa o memurun çocuğu musun? Sokağa izmarit atar gibi konu açıyorsunuz, ama çöpten öteye gitmiyor.

Elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut111907 önceki kasa gallardo denemiştim galerilerde a5 ararken, 2 yıl önce. çok ilginç bir deneyimdi. a5 de fena sayılmaz hani. iyi geceler.
    Zmanında A5 2.7 tdı kullanmışlığım var araba düz yolda şaha kalkıyordu resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing E92 M3 Mercedes C63 AMG Ferrari F430 Audi S5 uçuyor denilebilecek kullandığım araçlar bunlar bunun dışında hacim/performans bazında baktığımız zaman 328i şuan piyasada tek 2 litre 245hp 5.5 saniyede 0-100 çıkıyor acayip bir teknoloji
    Dahada yazılcak kalmadı herhalde
  • 1994 Broadway 80km'ye kadar 250lik motor hazzı veriyo 80'den sonra hayattan bezdiriyor...
  • Chipli 320d kullanmıstım, 218HP idi sanırım mükemmel gidiyordu arac yerinde durmuyordu. Zaten cok performans meraklısı biri degilim cok sükür benim icin 180HP ile 250HP arası ideal. Abartmaya lüzum yok!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut111907 önceki kasa gallardo denemiştim galerilerde a5 ararken, 2 yıl önce. çok ilginç bir deneyimdi. a5 de fena sayılmaz hani. iyi geceler.
    Zmanında A5 2.7 tdı kullanmışlığım var araba düz yolda şaha kalkıyordu resmen

öyle bizim dizeller.
  • _Kazandibi senden iyi uçanı yoktur.
  • çok büyük motor gücü olan araba kullanmadığım için, bmw 3.20d bana arabadan daha çok hız makinası gibi geldi. gayette yeterli
  • 330ci zhp cok keyifli ve heyecanli bi arac. kullandiklarim icinde en hizlisi
  • Devamlı kullandığım araçlar,
    1999 Honda Accord 3.0 V6 (200 hp) ve 2005 Volvo S80 T6 (272 hp). İkisi de güzel gidiyor.

Emaneten kullandıklarımdan;
    2006 e90 BMW 330D
    Bmw X5 4.4i (ilk defa bir Suv'un gidişi beni etkilemişti)
    Pontiac Trans am (1996-1998 civarı bir modeldi sanırım, fena değildi)
    2003 e46 bmw 330i

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.