Şimdi Ara

Kuma Resim Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mükemmel
  • Böyle şeylerle uğraşan hiç Türk yok ya...Ekmek derdinden kimse uğraşmıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Böyle şeylerle uğraşan hiç Türk yok ya...Ekmek derdinden kimse uğraşmıyor...

Bence yeni bir sanat bu. Çok hoş.
  • inanılmaz
  • Mannyak herif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Televizyonda da izlemiştim çok hoş bir şey
  • süper
  • çok harika bişey yaa..

bende yapmak istiyorum ama... sanırım türkiyede imkansız gibi
  • uff bea adamda n yetenek war abi o neydi öle (:

sanırım bi pencere reklamındada böle bişiLer yapmışLardı geÇenLerde tw de göRdüm....
  • Ne var ya bende yaparım. Asıl mesele yapmak değil. Böyel birşey yapmak kimin ve nasıl aklına geldi. Şimdi sorgulamamız gereken bizim niye yapamadığımız değil bizim niye bunu düşünemediğimiz. Bunu bulmak içinde "yumurtamı tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan" kuramını çözmemiz gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Ne var ya bende yaparım. Asıl mesele yapmak değil. Böyel birşey yapmak kimin ve nasıl aklına geldi. Şimdi sorgulamamız gereken bizim niye yapamadığımız değil bizim niye bunu düşünemediğimiz. Bunu bulmak içinde "yumurtamı tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan" kuramını çözmemiz gerek

ah be abi naaptın..Çok düşünme böyle şeyleri...Güzelmiş de geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Ne var ya bende yaparım. Asıl mesele yapmak değil. Böyel birşey yapmak kimin ve nasıl aklına geldi. Şimdi sorgulamamız gereken bizim niye yapamadığımız değil bizim niye bunu düşünemediğimiz. Bunu bulmak içinde "yumurtamı tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan" kuramını çözmemiz gerek

ah be abi naaptın..Çok düşünme böyle şeyleri...Güzelmiş de geç

Peki

• harika tek kelimeyle ekranda buyutup izleyip uykuya dalinabilecek cinsten yanlis mi?..!
  • YAW YENİ Bİ REKLAM WAR ONDADA YAPIYOLAR AYMI BU ŞEKİLDE! MUHTEŞEM BİŞİ BU!
  • Harika yaa Milletin aklına neler geliyor walla
  • süper bişi bu ya gerçekten çok harika ben bunu daha öncede izlemiştim ama o başka biriydi bayan dı o ama oda en az bunun kadar süperdi
  • evt. ya çok ii yapıyo nekadar zamanda öğrenmiş acaba
  • muhteşem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.