Şimdi Ara

kumanda frekans çakışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. philips marka lcd televızyon kullanıyorum ve teledünya dijatal yayın alıcım var. uydu kumandam bazen cok yavaş çalışıyor bazen normal çalışıyor. bana tv kumandasıyla dijital yayın alıcısının kumandasının frekanslarının çakıştıgını sorunun bundan kaynaklandıgını soyledıler. bu konuda tecrubelı ve sorunu halletmıs arkadaslar varsa bilgilerine ihtiyacım var.

• arkadaşlar bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. acil
  • ARKADAŞLAR YENİ ÜRETİN LCD VE PLAZMALARDA KARANLIĞA DUYARLI IŞIK SENSORU OZELLIGI VAR. BU OZELLIK GORUNTU KONTRASINI ORTAMIN KARANLIGINA GORE CIHAZIN KENDI KENDINE OTAMATIK SAGLAMASINI SAGLIYOR. FAKAT SENSOR OLAYI ETRAFTAKI BASKA CIHAZLARIN KUMANDA FREKANSLARINI ETKILIYOR(UYDU ALICI-DVPLAYER) ETRAFTAKI CIHAZLARIN FREKANSLARININ GUCLU OLMASI DURUMUNDA SENSORU DELIP CIHAZA ULASABILIR FAKAT TELEDUNYA SD KUTUSU BU SENSORU DELEMIYOR. BENDE PHILIPS 32PFL5604 LCD VAR VE ISIKLAR KAPALIYKEN ACIKKEN KUMANDA TAKILIYORDU. ISIK SENSORUNU TV MENUSUNDEN KAPALI DURUMA GETIRDIGIM ZAMAN SORUNLAR ORTADAN KALKTI.

KENDI SORUNUMU KENDIM COZDUM AMA BU SORUNU OLAN ARKADASLARA YARDIM OLSUN DIYE YAZIYORUM
  • Kardeş kendi sorununu çözmene ragmen iyiki cevap yazmışın aynı sorun bendede vardı. Benim samsung lcd tv nin etrafa yaydıgı bir sinyal DCR DT 9002 uydu cihazımın kumandasıyla baglantısını kesiyordu bunu tahmin ederek ben tv.nin tum fonksiyonlarını off konumuna getirmeme ragmen calıstıramamıştım.

Sonrasında yazdıgın cevapla tekrar denemeler yaparak ışık ayar konumunu "off" dan "auto" konumuna alınca kumanda calısmaya basladı ve sonra yaptıgım degısıklıklerı tekrar geri aldım çalışmaya devam etti (???), çakışma bu şekilde ortadan kalkmış oldu.

Emeğine saglık paylasımın için tesekkuler...

• bende de samsun6 serisi tv ve digiturk plus hd kutusu var. 2 haftadır işkence çekiyordum tv izlerken. ne servis nede digiturk çözüm üretememişlerdi en son gelip receiverin üzerine kağıt yapıştırıp gittiler. ama dün ışık sensörünü kapatınca kağıda gerek kalmadı. paylaşım için teşekkür ediyorum
  • Bendede LG LW4500 ve optik kabloları tek gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede LG LW 4500 ve optik kablo switcher çakışıyor. LG'lerde karartma sensörü enerji tasarrufu olarak geçiyorsa benimki zaten kapalı ama hala çakışma var. Ne yapabilirim? :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Sinyal Güçlendirici
    4 yıl önce açıldı
    bluetooth sinyalleri... Yardım...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttiMendes

Bendede LG LW 4500 ve optik kablo switcher çakışıyor. LG'lerde karartma sensörü enerji tasarrufu olarak geçiyorsa benimki zaten kapalı ama hala çakışma var. Ne yapabilirim? :(
    Lg plazma tv.lerde bu soruna çözüm bulabilen var mı? Tv kendi kumandası dahil, uydu alıcısı, klima kumandası sinyallerini kesiyor.

• erolkuru E kullanıcısına yanıt

Ne acıdır ki bunun çözüöü yok ne yazikki. Ben öyle anlıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.