Şimdi Ara

Kumbağ'ı bilen var mı :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İzmit'te olimpik yüzme havuzu var mı?Varsa fiyatlar vs..Ayrıca 2 bay 2 bayan gideceğiz..Tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?İstanbul Anadolu yakasında da olabilir..

Edit:Arkadaşlar sizin gittiğiniz yerler vardır elbette.Nezih ve fiyat bakımından uygun bir yer tavsiye eder misiniz..

Edit:4 kişi Kumbağ'a gitmeyi planlıyoruz simdide..

Nasıldır..Dinlenmek için güzel bir yer mi..Neler yapılabilir denizi nasıl?70 Ytl ye gecelik daire buldum..Ne dersiniz Dh..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suikast_ -- 21 Ağustos 2008; 22:32:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Suikast_

Arkadaşlar İzmit'te olimpik yüzme havuzu var mı?Varsa fiyatlar vs..Ayrıca 2 bay 2 bayan gideceğiz..Tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?İstanbul Anadolu yakasında da olabilir..

grand marmara otel var tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Suikast_

Arkadaşlar İzmit'te olimpik yüzme havuzu var mı?Varsa fiyatlar vs..Ayrıca 2 bay 2 bayan gideceğiz..Tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?İstanbul Anadolu yakasında da olabilir..

Karamürselde aquapark var.Gebzede yeni bir yer açıldı.Bay bayan gidicekseniz grand yükseliş derim.Çünkü fiyatı biraz tuzlu.Seviyesizler olmuyor
  • Up up
  • 4 kişi Kumbağ'a gitmeyi planlıyoruz simdide..

Nasıldır..Dinlenmek için güzel bir yer mi..Neler yapılabilir denizi nasıl?70 Ytl ye gecelik daire buldum..Ne dersiniz Dh..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suikast_ -- 21 Ağustos 2008; 22:33:41 >
  • kumbağ a 4-5 sene önce gitmiştim

deniz normal etraf çokta kalabalık değildi eğlence yerleri vardı baya şimdi trakya karpuzuda çıkacak bol bol yersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 21 Ağustos 2008; 22:36:52 >
  • Denize girilebilir yerleri vardır sanırım..Biz 4 arkadas 2 bay 2 bayan gideceğiz..Güzelmidir yani gittigimize değer mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Didim'de yaşayan var mı
    10 yıl önce açıldı
    Gym’de karı bulan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deniz kenarında bir yer zaten ama deniz her zaman temiz olmayabilir sonuçta marmara denizi :D manzara desen tarlalar var :)

sessiz bir yer havasıda baya temiz birde karpuz var dediğim gibi

orta sınıf bir yer yani ama tabi 4-5 yıl içinde değişmişte olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 21 Ağustos 2008; 22:45:08 >
  • Saol Private verdigin bilgiler için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.