Şimdi Ara

Kümeler konusu zor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkcası dürüst olmak gerekirse konuya 2 kez çalıştım ama hemen unutuyorum tyt ve aytde 1 er sorudan 2 net demek. Çalışmak istiyorum ama bu konu cidden zor mu ben mi beceremedim ? Sınavda gelenler ne kadar zor ?

• herkesin kafasında kolay olarak kodladığı ama bence göründüğü kadar kolay olmayan bir konu. işin içinde pkob yoksa şekil çizerek soruların %90 ı çözülebilir. işin içine pkob girince de pkobu iyi bilmek gerekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tyt'de çıkan soruları çok kolay.kesişim birleşim nedir bilmek gerekiyor gerisi kurgu.Ama ayt de sordukları boru gibi boru oluyor.

• Permütasyonlu vs. sorular sorulmayınca bayağı rahat konu bence. (Permütasyon bilmediğim için böyle diyorum belki o tip sorular daha kolaydır)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pkob ve kümeler matematiğin en kolay konularındandır zorlaştıran kısım tamamen hocalardır çoğunluğu anlamamanız için milli mücadele verirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi.ç E kullanıcısına yanıt
    sınavda çıkan sorular basit oluyor evet ama kolay olduğu kısmına katılmıyorum. lise müfredatında zor konu yok zaten ama pkob konuları da aralarında en zorudur

• Zaten sınav düzeyinde kolay diyorum yoksa matematikte kolay konu diye birşey yok.
    Yoksa adamlar sınavda ilkokul temel bilgisiyle çözülebilecek temel kavramlar konusundan öyle bir soru sorarlar ki sınava giren matematik öğretmeni bile kalem oynatamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayt Matta sıkıntı şu ilk 10 soru ya valla bıkkınlık geldi artık

• denemelerde genelde hızlı hızlı çözerken küme sorusu görünce vites küçültürüm oçluk yapılmaya çok mğsait bi konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenjutsuPlaviest -- 29 Nisan 2021; 16:20:24 >
  • zor 2 soru soruyolar denemede bazen 2 net gidiyo

• Şekil çizince genelde çözülüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayt nin en zor konusu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.