Dün Maltepe Carrefour'dan 16.500₺ büyük baş kurban kolisi alımı yaptım. Worldcard ile 6 taksit yaptı ancak 1.000₺ ekstre indirim uygulanmadı. Bu şekilde alım yapıp bu sorunu yaşayan var mıdır? |
Kurban Fiyatları (küçükbaş,büyükbaş) 2024 (10. sayfa)
-
-
Şuan Uganda’dayım. Yurt dışı uyguna düşünen varsa ulaşsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese iyi bayramlar. Deprem bölgesinde ve özellikle Hatay, Gaziantep veya Kahramanmaraş için kurban bağışı yapmak istiyorum. Bu bölgede kurban bağışı kabul eden, güvenilir bir STK biliyor musunuz acaba?
-
Kurban için hisse arayışım var. İstanbul avrupa yakası. Anadolu da olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güvenilir mi acaba bu vakıf? Yurtdışı için güvenilir bir dernek arıyorum
-
Bana çoğu kişi burayı önerdi. Buradan aldım ilk defa. Vekalet için aradılar beni. Kesimden sonra da video atacaklarmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Marketten alıp kurbanı gelen var mı
A101den sipariş verdim ancak mağazanın haberi bile yok kurbandan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfasında şöyle yazıyor hocam
Kurbanlıklar ne zaman teslim alınacak?
Kurbanınızı, kurban kesim yoğunluğuna bağlı olarak, 17.06.2024 saat 17:00 (Kurban Bayramının 2. Günü) ile en geç 19.06.2024 saat 15:00 (Kurban Bayramı’nın 4. Günü) tarihine kadar sipariş verirken seçtiğiniz mağazadan teslim alacak kişiye ait kimliği ibraz ederek teslim alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rabbim kurban ibadetlerinizi kabul etsin, isteyen herkese nasip etsin.
-
27+12 kg 21tl.
Seneye not olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı bayramlar,
ben Balıkesir de uzak bir köyde hisseye girmiştim 20kya 27kg et+3kg yağ böbrek vs+12 kg kemikli et geldi akşam 11 gibi girdim eve
bilgi olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X