Şimdi Ara

Kurban Fiyatları (küçükbaş,büyükbaş) 2024 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
11
Favori
18.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2024-21tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Canlı kilo 257TL ye aldık

565kg 145.000TL

Genelde 285-300 arası değişiyordu fiyatlar.

250-260TL yakalarsanız alın, daha fazlasını vermeyin.

• laumexs kullanıcısına yanıt

Müslümanlar uyanık olsun kazıklanmasın.

• 4 yıl önce silivride bir çiftlikten hisse almıştım sonra kesim olurken diğer hissedarlarla tanıştık sonraki yıllar direk o hissedarlar ile kesmeye devam ettik. 1-2 ay kala yaz-kış orada oturan hissedar abi gider seçerdi hayvanı, canlı kilo üzerinden pazarlığını yapardı 1 hafta kala hayvan tartılır kaç kilo gelirse ona göre bölünür hesaplanırdı.

bu sene kesmeyeceklerini söylediler, zamanda az kaldığı için hemen aradım çiftliği, anlattım durumu. kesim sırası ilk sıralarda olan ve 1 kişilik hisse yeri olan hayvanlardan birini seçtim, başka yerlerden fiyat alıp karşılaştırma filan yapmadım.

720 kilo hayvan, kesime kadar 740 filan olur desek bundan da 420 kilo karkas et çıksa hisse başına 60 kilo et düşer 3 aşşağı 5 yukarı.

27-30 bin arası ödeme yapacağım.

konuya karşılaştırma yapmak için girmiştim de, pek bilgi veren göremedim bari ben bilgi vereyim dedim.

• geçen sene 9 taksitle migrostan dana hissesi aldım bu sene 2 taksit var. diley dilet tey tey böhöy

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    Kesim dahil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • impatientanx kullanıcısına yanıt
    Kesim dahil mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • laumexs kullanıcısına yanıt

Milletin dini imanı para olmuş demişsiniz.

İnsan varoldugundan peri para icat edilmemişken bile din=para demekti ve halen öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realove19 kullanıcısına yanıt

evet

• Kurban bağış yaptığımız bazı yerler.
    kesim anında videosunu çekip whatsaptan atıyor.
    Varmı Bildiğiniz güvendiğiniz bu tür bir yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt
    Ben idea vakfindan aldım ilk defa

• Mersin/Tarsus

Kurban Fiyatları (küçükbaş,büyükbaş) 2024
  • Uzaktan kesim için en güvenilir yer neresi var mı ?

• Koyun için ortalama fiyat 15 bin TL, 15-18 bin TL arasına Düveler de geliyor ancak biz kesmekle uğraşmak istemiyoruz. Ya bayramın ilk günü veya ikinci günü pazardan alacağım ya da migrostan alıp dağıtacağız. Migros daha uyguna geliyor.

• Beyler artik bana ,canli kilo olarak 250 ler falan cok geliyor canli kiloda 200 tl ye dogru yanaşın ,iyi pazarlikla 210 tl ye belki 200 tl ye kadar indirilir diye tahmin ediyorum ,canli kilo 220-225 ye şu an saticilari razı gordum.
    Tabi bu şehre gore bolgeye gore değişir,izledigim bazi videolarda (ankara altindag,izmir bornova )ve pazarliklarda alicilar pek fiyat yukseltmedi,satıcilar daha cok fiyat indi,
    Mesela alici yuzde 5-10 arasi çıkıyor yukari,satici yuzde 20-yuzde 13 falan iniyor,
    Bir nokta da bulusuyorlar ,saticilari genelde satmaya meyilli gordum.
    canli kilo 200 yakın bir hisse arayisindaydim,denk geldi bir yer ,cok da düşünmeden girdim.kesim ve paylasim dahil...
    Iyi gibi geldi bana. Allah herkesin kurbanini kabul etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deprofundisclamavi -- 11 Haziran 2024; 19:50:33 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.