Kurban Fiyatları (küçükbaş,büyükbaş) 2024 (7. sayfa)
-
-
Neresi iddialı anlamadım kuzuyu hesap ettim 17.5 kg desek ortalama karkas etin kilosu 785 lira ediyor. Bu fiyata safi pirzola alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam farz değil. Hanefiye vacip. Şafiiye sünnet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamlar akciğerine kadar satıyor. Hayvanın para etmeyen tek yeri yok neredeyse ve bu fiyat. Güzel var
Hocam her kurban zamanı sizin hesapta kasaplar her zaman önde olur. Ancak şu anki piyasada şu an en uygun burası gözükmekte o yüzden dedim
Pay fiyatına göre hayvanın fiyatı 120 bin tl. Bu kadar et çıkması için hayvanın 520-530 kg civarı olması gerek. 530 kg hayvan 120 bine geliyor bu durumda. Bu kadar ucuza hayvan varsa, biz kazıklandık demektir ya da a101'in verdiği rakamlarda problem var.
-
Evet dışarda çiftliklerde çok büyük paralar isteniyor. 500 kg hayvan için 160 bin istediler. Yani hesabı bilmem ama çok geliyor bana dışarı piyasa
A101 şikayetleri inceleyin aman dikkat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında bu sene hiç kesmeyip,idrek Gazza/Filistin'e mi bağışlasak.
Her ne kadar ben uzaktan kestirme olayına karşı olsamda, Filistindeki durum karşısında
bu durumu gözardı edip, onlara destek olmak gerekir.
-
Merhabalar saygıdeğer forumdaşlar. Kurban bayramında nişanlıma hediye götürmek için koç alacağım. Bu işlerden pek anlamıyorum. Ben Aydın da yaşıyorum. Bulunduğunuz yerlerde fiyatlar nasıl. Kilo başına canlı ağırlık ile mi satın alınıyor yoksa göz kararı mı alacağım bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı.
Canli kg agirligi 350 tl Antalya da
gebze darıca tarafı.
kurbana kadar onlarda kalacak kesim de dahil
-
Migrosta bugün almak ile bayrama 2-3 gün kala almak arasında bir fark var mı öncelik vs
Arkadaşlar geçen sene Migrostan büyükbaş kestirdim. Tek kelimeyle pişmanlık. Kesinlikle usullere uygun taksimat yapılmıyor. Kafalarına göre hayvanın neresi denk gelirse. Tamamını kıyma yaptırıp dağıtmak zorunda kaldım, parça et olarak dağıtılacak doğru düzgün et çıkmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noogard -- 22 Mayıs 2024; 22:57:28 >
marketler bölgesel iyi-kötü oluyor kimisi cok memnun kimisine ful yağ hayvanın neresi belli olmayan kalitesiz et geliyor.Kurban işini tam yapmak ve memnun kalmak istiyorsanız cok arastırmalı düzgün insanları bulmalı hayvanınızı görüp beğenmelisiniz.
Carrefour da böyle mesela 4.güne indirim var taksitle alma puan kullanma işine yorum yapmayım.
-
Yuuh. Bu ne böyle ya, Adana 270 dediler millet isyanda belediye daha ben açıklamadım dedi bekleniyor. Adana için bir kaç satıcı 230 TL den satıyor canlı olarak instagram da fln atıyor sürekli
-
Geçtiğimiz yıl bu fırsatçılar yüzünden yurtdışı bağış yaptık. Her yıl burada kesmek istiyorum bu fırsatçıları bu fiyatları görünce deliriyorum. Gönül boşver diyor aklın fırsatçılara niye prim veriyorsun diyor. 800tl - 1000tl etin kilosu mu olur yazık vallahi !
Aldığım fiyat 700-750kg (göz kararı) hayvan için kesim dahil 7 de 1 hisse 28.600
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floperx -- 23 Mayıs 2024; 13:56:47 > -
Migros Carrefour gibi marketlerin kurban ibadetine uygun olmayan şekilde işlem yaptıklarını,işin ibadet kısmının sıkıntılı olduğunu tekrar hatırlatmakta fayda var.
İstanbul silivride 700 kg dana 7 kişililk hisse başı 27 bin tl
160.000 630 kg canli aldilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X