Şimdi Ara

Kurban Fiyatları (küçükbaş,büyükbaş) 2024 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
11
Favori
18.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler, a101 ne zaman açıklanır acaba?

• tubytube kullanıcısına yanıt

İşte muhtemelen hayatında hiç kurban kesmediğin için ölmeyi bayılmak sanıyon da ölmek istiyon , bir defa kes sonra anlarsın ölmek kolay mı değil mi?

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Yarın açıklanacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carfurda Chippin ile ekstrede indirim diyor, öderken düşecek değil mi? Taksit yapabileek miyiz o uygulamadan?

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt

Chippin ile ödersen ekstra 200 tl indirim yapıyor ama taksit yapmıyor.

• Lazzow kullanıcısına yanıt
    Katmışlar besicilik
    Ali katmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tartışmalarda ibadet konusu açılmış şunu diyebilirim ki hacı değilseniz kurban kesmenizin dini olarak hiç bir anlamı ve önemi yok. Bu şey sadece bir gelenek.

• Millet ne kadar rahatına düşkün olmuş yahu, etliye sütlüye dokunmamayım, herşey havadan gelsin.
    Birisi sallamış,Ev için düzenli kestirmek modern yaşama uygun değilki diye.
    Komşum düzenli olarak 2-3 ayda bir kuzu kestiriyor. Etlerin nasıl ayrıştırılacağını söylüyorsun, Adamlar pirzolasına kadar hazırlıyor.Gidip alıyorsun sadece. Yani kasaptan alır gibi oluyor.

Başkası ise haç vazifeni yerine getirmeden kurban kesilmez demiş. Haç vafesi kurban zamanı olur, kurbanını da kestirince hacı olursun. Başka zaman gittiğinde ise umre olarak adlandırılır.
    Kurban kestirmemin hacı olduktan sonra gerekli olduğunu nereden çıkarttınız , kaynak var mı bu konuda.
    Kurbanla ilgili tek şart mali gücün (hacca gitmekteki gibi) yeterli olmasıdır, hacı olup olmamak değil.

• Urfada 55-60 kg canlısı gelen dişi küçükbaş için 9.000 fiyat aldım

• Trakya kıvırcık 12- 13 bin TL civarı olacak gibi duruyor. Anadoluda 9 - 10 bin TL civarına daha uyguna bulunuyordur sanıyorum.

• Herkes hoca olmuş espri yapan adama yüklenmiş, gülün geçin herşeyi bu kadar ciddiye alıp pskolojinizi bozmayın. Kişi başı 25bin*6 şeklinde boğa aldık hayırlısı olur inşallah.

• Kurban kesmek isteyen arkadaşlara hemen yan tarafımdaki 3 aylık oğlaklardan 1 adet kucağına vermeyi teklif ediyorum.

Çoğu köpekten daha zeki bu canı, eli titremeden katledebilecek delikanlıları gerçekten görmek isterim.

• Son 7 senedir yurtdışı dernekler vasıtasıyla Kurban bağışı yapıyorum. Bu sene de öyle yaptım. Kurban ile uğraşmak istemiyorum, etleri düzgün saklamak taşımak ve en başında doğramak büyük mesele. Bir de kan konusunda fobim var. Kurban Bayramı olduğunda evden çıkasim gelmiyor. Bu yıl Umut var derneği ne verdim. Yurtdışı 2950 TL 1 hisse büyükbaş.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    2950 entresan tanzanyadaymista yinede cok ucuz bilemedim ben gecen sene IHH ye vermistim.Lubnan'i secmistim.Bu senede IHH Arjantine vericektim bilemedim 6750 IHH de.

Ekonomisi batik ulkelere genelde ben yardim yapiyorum.Umut vari bilemedim ama :D

Et zaten benim icin olsada olur olmasada olur evde pismiyor anca disarda yiyorum oda yetiyor.Genelde zaten hamburger cok sevdigim birsey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 19 Mayıs 2024; 22:26:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu forum bu konu ve buradaki insanlar cok garip; konunun adı kurban fiyatları fakat bu konu harici her şey tartışılıyor.Ben Balıkesir de 20k fiyat aldım büyükbas dana hisse için...

• erka1907 kullanıcısına yanıt

• engineerofshit kullanıcısına yanıt

Bu fiyat gerçek mi ya resmen piyasanın yarı fiyatı...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.