Şimdi Ara

Kurban Fiyatları (küçükbaş,büyükbaş) 2024 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
11
Favori
18.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Urfadan gelen bi kamyon denk geldi adamın kamyonda 80 tane kırbanlık küçük baş vardı fiyatını söylesem inanamazsınız çiftini 10 bine aldım dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurban alan arkadaşlar canlı kg veya kesilmiş kg / fiyat / yer olarak belirtirse alacak arkadaşlara fikir olması açısından daha yardımcı olabiliriz.

Mümkün oldukça ilk mesajda alınanları güncelleyeceğim.

• Canlı kilo fiyatları: Dana 250, düve 230, sığır 210.
    Küçükbaş kilo 250,
    Ankara Temelli, yıllardır orada keseriz. İkinci gün sabahtan gidip küçükbaş kesiyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • biz bağışlayacağız. güvenilir bulduğunuz bir yer varsa bağışlayın gitsin

• noogard kullanıcısına yanıt

Marketten yapılmaz bu iş şikayetler çok fazla gerçekten. En iyisi canlı pazara gidip alıp kesmek.

• calculus07 kullanıcısına yanıt

İnanmıyorum hepsini alıp tanesi 10 bine satsaydın Kurban Fiyatları (küçükbaş,büyükbaş) 2024 

• Bizdeki gibi dünyanın hiç bir yerinde bu kadar din düşmanı yoktur.

• qarakedi kullanıcısına yanıt

bizdeki gibi dünyanın hiçbir yerinde bu kadar kendisi kadar dindar olmayana düşman yoktur.

• xxxcem kullanıcısına yanıt

bu kampanya sadece istanbul için mi geçerli. çünkü kocaeli adresim için stokta yok yazdı.

• vaypcnet kullanıcısına yanıt

tmm

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Balıkesir den denedim sadece bağış ürünü gözüküyor stok yok evet.

• youtubdan canlı hayvan pazarlarını bakıyorum, ankara dışında neredeyse heryerde yaprak kıpırdamıyo. ankaralı satıcılar neredeyse bitirmiş bunun sebebi ankara memur şehri maaşları yüksek tüm türkiye bunları besliyo rahat rahat alabiliyolar.

fiyat olarak ankara küçükbaş canlı kilo 250, balıkesir havran, ivrindi civarları 210 batı tarafı kurbana doğru dahada düşer.

öte yandan arkadaşım almanyada, asgari ücret buranın 3 katı, yakıt buradan daha pahalı ama 23 kilo net karkas gelen koyunu 150 euroya( 5250₺)almış. türkiyedeki satıcılar yem pahalı cart curt demesi tamamen yalan senenin 10 ayı bedava otlatıyolar 3 katı fiyat çekiyolar.

bu fiyatlardan alıpta kesen kesinlikle enayidir, ben kendi adıma etbalık eti satan marketlerde lop et 354 tl, 10 kilo alıp gerçekten ihtiyacı olanlara dağıtıcam. allah kabul eder etmez orası dini boyutu hiç olmazsa hem kazıklanmam hem fakir fukara kemikli et yerine lop et yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oktaymese -- 28 Mayıs 2024; 11:5:21 >

• Oktaymese O kullanıcısına yanıt
    Kurban Fiyatları (küçükbaş,büyükbaş) 2024

daha önce attıgım gibi, nasıl oluyorsa canlı hayvanda 2x oluyor fiyat ortalama bakınca gercekten keriz.avi gibi hissediyorum bende uzaktan halledecegim gibi artık...

• xxxcem kullanıcısına yanıt

gerçekten çok ilginç. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim bunun vatandaşı kazıklamaktan başka herhangi bir nedeni var mıdır?

• bielsa B kullanıcısına yanıt

Aydınlatma babında yazayım bu çağda canlı hayvan alıp boğazlayıp kendime et yapacağım diye düşünenler için hazırlanmış özel fiyatlar bunlar.

Dini olarak hiç bir zorunluluğu olmayan sadece hava atmak çevreden geri kalmamak adına yapılan lüks bir gider dolayısıyla ne yazılırsa onu ödeyeceksiniz.

• Kurban bayramına 1,5 ay varken canlı kilo 180-190 lirayken kurbanda 250 yi nasıl açıklıyorlar,besici bile 250 yi fazla buluyor

• İl il kafalarına göre fiyat nasıl belirliyor bunlar,kasaplar odasıymış falan.Geçen sene 8 bine aldığım hayvanı şimdi 18-20 bine alabiliyorum.Benim gelirim böyle artmadı ki.Neden her şeyde enayi gibi hissediyorum

• canlı 630 kilo hayvanı 165 bin tlye sattım arkadaşlar.canlı kilo 260a geldi. bu fiyatlar uygundur. eğer anlaşabileceğiniz hissedarlar varsa bu fiyat skalasında fiyata takılmayın alın geçin.

küçükbaş için de iyi bir koç 16-17 bintlden başlar, koyunlar 13-15 bin tl arasıdır, piyasa bu

• Dini bir vecibeyi insanları nasıl kazıklarım hadisesine çevirenlere yazıklar olsun.

Bu kurbanın anlamından çıkarıp milleti nasıl çarparız hadisesine çevirdiler. En basit örnek yurtiçi ve yurtdışı aradaki uçurum farkından anlaşılıyor.

Ayrıca ithal getirilen etlerin aslında nasıl uyguna alınıp bayram zamanı millete kazık fiyatlardan satıldığına da şahit oluyoruz.

Kısaca milletin dini imanı para olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.