Şimdi Ara

Kursa Gideceğim Ve Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Kadıköy'deki English Time kursuna gittim ve oradaki bayana kursu sordum o da bir güzel anlattı. Ben sadece hafta sonları geleceğim dedim ve bana 1 kurun hafta sonları ortalama 3.5-4 ay sürdüğü beyan etti.
    En sonunda fiyat konusuna geldik ve ben en fazla 2 kur gelebilirim dedim. Bana 2 kuru 2800 lira olduğunu söyledi ama sonra 2000 liraya düşürebiliriz dedi. Sizde bu kursa gittiğime değer mi arkadaşlar. Daha önce bu kursa giden arkadaşlarımız varsa yorumlarını bekliyorum. Birde başka hangi kursu önerebilirsiniz bunun gibi kaliteli ve fiyat bazında bundan iyi ?

• Şöyle söyleyeyim sadece hafta sonları kursa gidip hafta içi her gün en az 3 saat çalışmaya ayırmayacaksan hiç gitme paran boşa gider.
  • Yoğun kurslara gitsen daha iyi olur sadece hafta sonuyla zor 1 kur 3-4 aymış ki 1 kurda öğretilen şeyler zaten çok önemli değil böyle basit bir eğitimi 3-4 aya yaymak nedir anlamadım ? Ben hızlı eğitimden yanayım benim şuan 3 aydır hafta sonları özelderse giderek şuan seviye 5 kitabı okuyabiliyorum..(kelimelere bakmak yorsada 3 aylık bir eğitimle seviye 5 kitabı okumak güzel birşey,normal bir kursa gitmemişim iyiki yoksa daha elementary yeni bitirmiştim :) ) İlk başlarda unuturum konuları vs derdim herneyse.

Biran önce konuları öğrenip seviye 5-6 kitaplar okuyarak öğrendiklerimizi pekiştirmektir bence unutmazsınız korkmayın. öyle konuları geviş getire getire kurslarda zaman öldürmeye gerek yok. İlk kurda 2-3 zamanmı ne gösteriyorlar heralde ? yanınanada this vs sayılar ? İngilizceyi eğitimini yavaşlatrrıyorlar boşuna....

Birde arkadaşımız hergün 3 saat demiş doğru demişte kursta gösterecekleri ıvır zıvır konularımı 3-4 saatmı tekrar edecek ? kitap oku desek okuyamacayaksın belirli bir seviye gerekicek... yoğun eğitim şart. ondan sonra kendi yaptıklarınla olan birikimi geliştirebilirsin.. birşey bilmiyorken kulaç atmak pek fayda etmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 11 Şubat 2016; 11:43:51 >

• iyi aksamlae denizkatar benim gecen yillarda toplu olarak 3 kur kayit yaptirdim sadece 1 kurunu kullanabildim.bende taksim subede gittim kurstan aslinda cok memnundum fakat isle birlikte yurutmek benim icin zor oldu kullanmadigim 2 kurum var.kurlarda para iadesi olmuyor sadece devretme olabiliyor.eger kur almak istersen hafta ici yada hafta sonu istedgin bir english tim3 subesinde sabah yada aksam herhangi senin icin uygun olan her seansta kullanabilecegin 2 kurumu devretmek istiyorum.2 kur 1200 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.