Şimdi Ara

Kursla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar simdi stajyer ehliyet olayi varya 1 eylul son basvuru diyolar falan ben eylulden sonra bsvuru yaparsam stajyer olarakmi ehliyet alicam ayrica

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasaya gore 1 ocak 2016 dan sonra stajyer ehliyeti basliyor

• Kimse bir şey bilmiyor ki ocaktan sonra alınca mı stajyer olacağız yoksa ocaktan sonra yazılınca mı

• Beyler 29 Ağustos kayıtları kapandı. Önünüzde bir 10 Ekim 2015 Ehliyet Sınavı kaldı. Eğer bu sınav zamanına kadar kayıt yaptırmazsanız aday sürücülüğe denk geliyorsunuz. Ekimden sonraki yazılı sınav tarihi 12 Aralık 2015. Teorik sınav tarihi yani direksiyon sınavı da 2-3 ocak zamanına denk geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bane93

Beyler 29 Ağustos kayıtları kapandı. Önünüzde bir 10 Ekim 2015 Ehliyet Sınavı kaldı. Eğer bu sınav zamanına kadar kayıt yaptırmazsanız aday sürücülüğe denk geliyorsunuz. Ekimden sonraki yazılı sınav tarihi 12 Aralık 2015. Teorik sınav tarihi yani direksiyon sınavı da 2-3 ocak zamanına denk geliyor.

Hocam tamam da bazıları da Ocak ayından itibaren kayıt olanlar aday olacak diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SafakGTR

quote:

Beyler 29 Ağustos kayıtları kapandı. Önünüzde bir 10 Ekim 2015 Ehliyet Sınavı kaldı. Eğer bu sınav zamanına kadar kayıt yaptırmazsanız aday sürücülüğe denk geliyorsunuz. Ekimden sonraki yazılı sınav tarihi 12 Aralık 2015. Teorik sınav tarihi yani direksiyon sınavı da 2-3 ocak zamanına denk geliyor.

Hocam tamam da bazıları da Ocak ayından itibaren kayıt olanlar aday olacak diyor

Bende o şekilde biliyorum. Ocak ayından sonra kayıt olanlar için geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

quote:

Bende o şekilde biliyorum. Ocak ayından sonra kayıt olanlar için geçerli

Bu seneki slon sınava giriyorum hadi hayırlısı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ile ilgili sorun
    3 ay önce açıldı
    Askerlikle ilgili bi soru?
    15 yıl önce açıldı
    Direksiyon dersiyle ilgili
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yok öyle bir şey dostum. Ben mesela 1 ağustos sınavında geçtim sertifikanın 2 yıl süresi var. Eğer ocak ayına kadar çıkarmazsam bende stajyer ehliyete denk geliyorum.
  • Şunu da söyleyeyim 10 Ekim 2015 Ehliyet Sınavı kayıtları 10 Eylülde son. Ondan önce kayıt yaptırmaya bakın bu son şansınız çünkü.

Özel Safran Sürücü Kursu Müdürü Koray Şişman, stajyer ehliyet uygulamasına geçilmesine az kaldığını 10 Eylül 2015 tarihine kadar kayıt yaptırmayanların stajyer ehliyetle trafiğe çıkacaklarını dile getirdi.
    Özel Safran Sürücü Kursu Müdürü Koray Şişman, stajyer ehliyet almak istemeyen adayların son şanslarının kaldığını ifade ederek, “2 yıl süreyle stajyer ehliyet sahibi olmak istemeyenlerin son iki şansı kaldı. 10 Ağustos tarihine kadar kayıt yapan sürücü adayları Milli eğitim Bakanlığınca bugün açıklanan karara göre 29 Ağustos tarihinde sınava girebilecekler. 29 Ağustos tarihinde yapılan sınavda başarılı olanlar normal ehliyetlerini alacaklar. Bu şansı değerlendiremeyen vatandaşlar ise son başvuru tarihi 10 Eylül olan başvuruyu değerlendirerek 10 Ekim tarihinde yapılacak olan ehliyet sınavına hazırlanabilirler. 10 Ekim tarihinde başarılı olanlara da herkesin bildiği normal ehliyet verilecek. Stajyer ehliyet almak istemeyen vatandaşların en geç 10 Eylül tarihine kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor. 10 Eylül tarihine kadar kayıt yaptırmayan vatandaşlar bir daha ki sınavı beklemek zorunda kalacaklar. Bir daha ki sınav da başarılı olanlar ise stajyer ehliyet olarak bilinen ehliyet sahibi olacaklar” dedi.

• 26 Eylül doğumluyum 10 Eylülde maalesef kayıt olamıyorum

• quote:

26 Eylül doğumluyum 10 Eylülde maalesef kayıt olamıyorum

Üzüldüm kardeşim stajyer ehliyetli olacaksın o zaman gerçi pek bir farkı yok yine veriyorlar ehliyeti.
  • quote:

quote:

quote:

Yok öyle bir şey dostum. Ben mesela 1 ağustos sınavında geçtim sertifikanın 2 yıl süresi var. Eğer ocak ayına kadar çıkarmazsam bende stajyer ehliyete denk geliyorum.

şimdi ben 10 eylüle kadar olana başvuru yapıcam eğer sınavları geçip ehliyeti ocağa kadar almazsam bende mi stajyer sayılıcam
    çok saçma ama

• quote:

Orijinalden alıntı: confidentt

quote:

quote:

quote:

şimdi ben 10 eylüle kadar olana başvuru yapıcam eğer sınavları geçip ehliyeti ocağa kadar almazsam bende mi stajyer sayılıcam
    çok saçma ama

Saçma ama öyle

KAYIT OLMAKTA ACELE EDİN!!!
    Yıllardır söylenip bir türlü gelemeyen “aday sürücülük” nihayet resmiyet kazandı.
    Resmi Gazete’de yayımlanan Yönetmelik gereğince; 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren ilk defa sürücü belgesi alanlar ile herhangi bir sebeple sürücü belgesi iptal edilmiş olup da yeniden sürücü belgesi alanlar, 2 yıl süreyle “aday sürücü” olacak.
    Aday sürücü olmadan ehliyet almak istiyorsanız önünüzde 3 sınav dönemi söz konusu;
    27 Haziran, 22 Ağustos ve 10 Ekim sınavları .....
    Tabikii sınavlarda kalmayıp Ocak'tan önce ehliyetinizi çıkarmış olmanız şartıyla...

Ne yap ne et ocak ayından önce almaya bak dostum.

• ARtık yapcaz bişilr :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.