Şimdi Ara

kurssuz ingilizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ingilizceyi öğrenmem lazım dil kurslarını sordum aylık 180 den aşagı fiyat çekmiyorlar evden öğrencem mecbur varmı önerdiğiniz site,kitap nasıl ögrenirim seviyem başlangıc sevlyesI henüz breaking bad e başladım kitap veya site önerin bana kendi kendime ögrenebilcegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YÖK Dil var, üniversite öğrencisi isen kaydolup interaktif çalışmalarından faydalanabilirsin. Her seviyeye göre alıştırmaları var. dil.yok.gov.tr adresinden inceleyebilirsin. Ücretsiz.

English Town, Busuu, Livemocha siteleri de var yabancı kaynaklı. Bunlar ücretli. Hangi site sana daha uygun geliyorsa oradan çalış.

Daha başlangıç seviyesinde iken de dizi/film izlemek sadece kulak dolgunluğu açısından fayda sağlar sana. Upper Intermediate ve üstü için çok faydalıdır dizi/film izlemek. Intermediate ve alt seviyeler bence dizi/filmden ziyade vocabulary ve dil bilgisi açığını kapatmalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maho567

Beyler ingilizceyi öğrenmem lazım dil kurslarını sordum aylık 180 den aşagı fiyat çekmiyorlar evden öğrencem mecbur varmı önerdiğiniz site,kitap nasıl ögrenirim seviyem başlangıc sevlyesI henüz breaking bad e başladım kitap veya site önerin bana kendi kendime ögrenebilcegim

Açtığım şu konu size yardımcı olacaktır.Para harcamadan da dil öğrenebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_98201927/tm.htm
  • peki ingilizce çalışmamın,radyo dinlememin,film izlememin türkçeme zararı olur mu hitabetim azalırmı türkçede
  • quote:

peki ingilizce çalışmamın,radyo dinlememin,film izlememin türkçeme zararı olur mu hitabetim azalırmı türkçede

Hocam bu benim başıma biraz geldi sayılır dilim sürçmeye takılmaya başlamıştı filan :)
    Evde sesli türkçe kitaplar okuyorum bu sorunuda böyle aşdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

quote:

peki ingilizce çalışmamın,radyo dinlememin,film izlememin türkçeme zararı olur mu hitabetim azalırmı türkçede

Hocam bu benim başıma biraz geldi sayılır dilim sürçmeye takılmaya başlamıştı filan :)
    Evde sesli türkçe kitaplar okuyorum bu sorunuda böyle aşdım :)

hocam işte ben bundanda korkmuyorum değil:)
  • Merhaba Arkadaşlar,

Daha önce aldığım ama kullanamadığım bir eğitim hakkım var. İndirimli olarak size devredebilirim. Bilişim Eğitim Merkezi' nden aldım bu eğitimi.
    İlgilenenler bana PM atabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizce iktisat tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.