|
Bildirim
Yıllar önce yayından kaldırılması gereken bir gereksiz yapımdı. Netflix böyle içi boş bir yapımla iş birliği yaparsa zaten kendi ayağına taş koymuş olur.
|
Kahkaha attım, güzeldi. Bu diziyi izleyen var mı DH'de, banlayalım?
|
Ben olsa Aslan Akbey'in Karahanlı ve o öğretmen kadınla Kıbrıs'taki görev hakkında bir mini seri çekilse. Süper bir spin-off olur.
|
İlk vadinin oncesini anlatan konsey uyelerinin nasil bir araya geldigini gosteren cakirin nasil nohut pilavcidan babaliga gectigini 10 bolum gosterseler turkiyede bir ilk olmus olur hemde yapilan ise deger. Yok pusu yok kaos insanlari sogutuyorlar
|
Kurtlar Vadisi Para 😂
|
Netflix yapımlarının neredeyse tamamı zaten bomboş, çok farkedeceğini sanmıyorum.
|
Diziyi izledin mi hiç?
|
senın bu dünyaya gelmen boş... dizi hiç izlemeyenler boş boş konuşuyor
|
Türkiye'nin çakma liberallerinin dizilerden rahatsız olma özelliği "default" olarak geliyor galiba, serim üretim gibiler. Özgürlük diye zırlayıp, özgürlük alanının kısıtlanmasını isteyen, sansüre hayır diyip "silahlı dizi mi olur","yasaklayın bunu kötü örnek" diye zırlayan başka bir kitle var mıdır merak ediyorum.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 10 Eylül 2019; 13:56:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |