Şimdi Ara

^^KURTLAR VADİSİ^^ THE END ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım dizi perşembe gnü son bölümünü yayınlıyor en azından görüntüler öyle söylüyor... buyrun izleyin yorumlayın

http://www.medyafaresi.com/?hid=10551&cid=8

• Polata bişe olmaz.Bu işten iyi para kazanıyorlar böle birşey yapacaklarını sanmıyorum.
  • Moralimizi bozmaaa
  • hayır hayır olmaz
    hem karne hem bunun acısına dayanamam zaten twde dam gıbı bıse yok
  • fragmanda görülen o perşembe ortaya çıkar oda çakır gibi 3-4 hafta hastanede yatar al sana konu yada en sonunda oda ölrü dizi biter zaten show tv yeni diziye başladı

PARS Narkoterör

atvdede GAZİ var
  • http://resim.donanimhaber.com/m_20497358/mpage_1/key_/tm.htm

Bittiği filan yok, yukarıdaki konuyu görmediyseniz panafilm forumlarına göz atın, kısacık bir fragman sizi yanıltmasın.
  • Hayır, herzamanki gibi panafilm forumlarında çıktı Adem onu hastaneye götürecek sonra başkanla teşkilatın davetine gidecek ve küresel savaş başlayacak falan..
  • İnşallah son olur, izrvede bırakamadı bari şimdi son olsun,
    eski kv fanatiğiydim, artık izlemitom bile..
  • Kurtlar Vadisi Pusu, Hakan'ın adamı Adem'in, Polat�ın güvenini kazanıp onu sırtından bıçakladığı sahneyle sona ermişti. Bu yeni bölümde Polat, sırtındaki bıçak yarasıyla Elif'in mezarı başına gidip ölümü beklemeye başlayacak. Polat son nefesini vermeyi beklerken, ekibi de kendilerine hazırlanan pusudan kurtulmaya çalışacak. Ancak mezarlıkta karşılaştığı bir sürpriz, Polat'ı yeniden yaşama döndürmek için harekete geçecek. Hakan ve Vural�ın pususundan kıl payı kurtulan Polat, bir başka düşmanın eline nasıl düşecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 22 Ocak 2008; 20:08:54 >

• LsR hocam panafilm forumlarındaki bilgiyi eklemiş işte.

Bir başka mesaj daha buyrun.

"arkadaşlar bakın sizinle bir sırrımı paylaşıcam. bende cok üzüldüm Polat Alemdar ı öyle görünce hatta yıkıldım ama bildiğiniz gibi Vadinin kullandığı bir hastane var. bu hastane sultanbeyli de Saygı Hastanesi. ve bende buraya yakın oturuyorum dün yani c.tesi günü Polat Alemdar ve Memati burada cekim yaptılar yani Polat bi şekilde hastaneye gelecek bundan emin olun bi kere :)) ama kim getirdi nasıl getirdi orasını soramadım sordurmadılar :) yani demek istediğim şu kesinlikle ama kesinlikle dizimiz bitiyor falan değil. saygılar"
  • İnşallah biter.
  • Bu Hafta Yine Var Yeni Bölüm İle !
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

İnşallah biter.

he mazotta 1 ytl olacak.
  • Bitmiyor...
  • Bitsede kurtulsak şu çakma kahraman Polat Alemdar'dan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Bitsede kurtulsak şu çakma kahraman Polat Alemdar'dan.

Siz yabancı kahramanlara inanmaya devam edin. KV ekibi türkiyede bir ilk yaptılar ve türkiyeye özgü bir kahraman yarattılar
    bazı şeyleri kabullenin artık. Kurtlar Vadisi Türkiye'nin en sağlam en popüler en sıradışı en kaliteli dizisi.
    Bükemediğin eli öpeceksin. Sevmeyebilirsin ama kalitesini kabullenmelisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.