Şimdi Ara

Kurulum Ekibi Hala Gelmedi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta çarşamba günü abonelik oluşturmuştum telefonla,1 hafta sonraya (yani bugüne) randevu verdiler kurulum için,fakat kimse gelmedi... Kurulum için beni arayanların telefonunu aradığımda hatalı numara diyor (beni nereden aradılarsa artık), uydunet m.h. aradım biraz önce,18:00'a kadar ekiplerimiz çalışıyorlar dedi neyse teşekkür ettim,20 dk içinde gelmezlerse ben kime şikayet edicem şimdi? adamların beni aradığı numara bile geri aranmıyor...

• Punishenes kullanıcısına yanıt
    Numara tek taraflı iletişime açıktırhttps://tuketici.btk.gov.tr adresinden şikayet edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punishenes kullanıcısına yanıt
    boşuna şikayet edersin banada gün verdiler şu saatde gelecez diye ama gelmediler 2 gün sonra gelip kurulum yaptılar onun için hiç uğraşmaya değmez ben her yeri aradım yine onların dediği oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 22.00'a kadar çalışıyorlar diye biliyorum.
  • Bizi başvurduğumuz gün aradılar yarın gelelim dediler geldiler. Bi sıkıntı çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri Hizmetlerinde ki kadın yanlış bilgi vermiş 6ya kadar değil 10a kadar çalışıyolarmış,kurulum yapıldı 10 dakika önce,net ve tv hemen geldi... 10mbit 50 gb kota 39 tl lik paket kullanıyorum,ilk test sonucum;

• quote:

Orijinalden alıntı: Punishenes

Müşteri Hizmetlerinde ki kadın yanlış bilgi vermiş 6ya kadar değil 10a kadar çalışıyolarmış,kurulum yapıldı 10 dakika önce,net ve tv hemen geldi... 10mbit 50 gb kota 39 tl lik paket kullanıyorum,ilk test sonucum;

hayırlı olsun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutyenigul

quote:

Orijinalden alıntı: Punishenes

Müşteri Hizmetlerinde ki kadın yanlış bilgi vermiş 6ya kadar değil 10a kadar çalışıyolarmış,kurulum yapıldı 10 dakika önce,net ve tv hemen geldi... 10mbit 50 gb kota 39 tl lik paket kullanıyorum,ilk test sonucum;

hayırlı olsun hocam

teşekkürler hocam sağolasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.