Şimdi Ara

kurum içi yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocamlar Odtü içinde ortalamayla yatay geçiş olayı nasıl oluyor yapan ya da tanıdığı yapan varsa aydınlatabilir mi ?

sistem çok garip geldi 3.5 ortalamayla 5.5k sıralama yapıp tobb cengden Odtü eeye geçen gördüm

kurum içi bana 4 ortalama yapmazsan bir yere geçemezsin falan dediler :D

sistem nasıl bilen hocam anlatırsa çok iyi olur

• up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam sen daha bu sene yerleşmedin mi?
    Hazırlıkta ne yaşadın da böyle oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayısal 5.500 gayet iyi bir sıralama, sanki 55.000 sıralamayla ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliğine geçmiş gibi anlatmışsınız.

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt
    kötü bir sıralama değil hocam , bana 2k ile geçmek imkansız gibi yansıtıldı diye dedim , 5k ya kötü niye diyeyim ki zaten bu sıralamalarda 1 net 1 k oynatıyor :D

• nickolangelo kullanıcısına yanıt
    hocam sorun bölüm değil aslında , ben zaten makinayı harbi isteyerek yazmıştım , tek sorun benin mezun olduktan sonra uzaktan çalışmak istemem ve bunu isteme sebebim diğerlerinden farklı olarak küçük şehrime geri dönebilmek, bu yüzden istiyorum yoksa makina bence tam benlik bir bölüm :)

• daha değil hocam…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O işler biraz şansa bağlı. Ben Boğaziçi kimyadayım, 15k 2021 sıralama + 3.57 gpa ile boun endüstriye kabul aldım.

2 sebebi var:

gpa çok önemli değil. Aldığın dersler önemli. Ben math201 ve math102 yi aynı dönem aldım ikisinide ba aldım. Bu beni diğer adaylardan öne çıkardı. + cmpe150 makroekonomi kimya derslerini aa verdim. Fizikler de ba. Aldığın derslere bakıyor biraz, dil dersini aa vermenin çok anlamı olmuyor.

diğeri ise, başvuran adayların çok rekabetçi olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laplasyen -- 26 Kasım 2023; 20:57:24 >
  • ee'ye mi geçmeye çalışıyorsunuz? açıkçası ben 4 ortalama gerektiğini düşünmüyorum. ama kurum dışı yatay geçiş, kurum içi yatay geçiş'in kontenjanları farklı sanırım ama aralarında çok fark yok ikisinden de az kişi alınıyor tamamen sizin şansınıza yani o geçiş olayı.

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt
    ee değil ceng hocam

• laplasyen kullanıcısına yanıt
    hocam benim 1. sınıfta cengle ortak olmayan 4 dersim oluyor sanırım, tüm mühendislikler kimya alıyor ceng biyoloji alıyor + makinada math260 yok cengde var bir de cengin kendi iki dersi var ama onu alan zaten ceng dışı hiçbir bölüm yok , benim ie ve eecilerden eksik olan yanım sadece math260 oluyor çünkü onlar alıyor bu dersi, bu durumda tek ders benden avantajlılar çünkü direkt dersi alamıyorum ben , sizce yine de şansım var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.