Şimdi Ara

kuş pisliğinden kalan lekeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kuş pisliğinden kalan lekeler var beim araçta metalik füme renginde nasıl geçer bu lekeler

• Kuş milleti arabaların başına bela maalesef. Arabamı ağaç altına çekmediğim halde bazen bir bakıyorum, arabanın bir noktasını hedef seçiyorlar ve o bölgeyi bombardımana tutuyorlar

Yani arabanın üstüne özellikle yapıyorlar

Bir şeyler bu kuş beyinlileri arabaya çekiyor ama ne

Kuş pisliği kaporta üstünde kurursa metalik boyada verniğe zarar veriyor. Senin arabadaki leke değil, deforme olmuş vernik. O bölgeye pasta sürebilirsin ama verniğe daha çok zarar verebilirsin.. Metalik boyaya pasta pek tavsiye edilmez zaten. Küçük bir deformasyonsa kafana takma, bişey olmaz. Arabanı bir kaç ayda bir düzenli cilalarsan boyayı her tür etkenden korumuş olursun.

Cila olarak ta ÇBS nin teflon cilasını al. Turtle wax mış Sonaksmış bu uyduruk şeyleri alayım deme. Sanayide hep ÇBS kullanılır. Geçen ben aldım, şişesi 10 ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 29 Kasım 2007; 20:42:26 >

• Arkadaşlar merhaba.Benim de sorunum bazı lekelerle olduğu için, yeni bir konu açarak topic kirliliğine sebebiyet vermeyerek sorumu burada soruyorum.
    Bende 93 model Doğan SL var. Rengi P.Bej ( ruhsatta böyle yazıyor)

1) Geçen gün balkondan arabama bakarken ,tavanında sonradan güneş lekesini olduğuna kanaat getirdiğim lekeler var..Sanki böyle soyulma gibi ama değil..Hafifi açık grimsi.Bu lekelere bir çare var mı?
    2) Kaputun ön camla birleştiği noktalarda ( sileceklerin civarında) çürümeler başlamış, paslı oluşumlar var.

Arkadaşlar bu lokal sorunlara lokal çözümler var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.