Şimdi Ara

KUŞ SERİSİNDE NE BULUNUYOR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
0
Favori
16.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MAT1988

100den sonra doğan arayı açar arkadaşlar kimse broadwayin geçeceği hayallere kaptırmasın kendini
    zaten broadway 100e kadar sadece hafif kilosu sebebiyle başabaş gider doğanla. yani hız arttıkça doğan kaçar.
    100den sonra doğan sallanır diyen arkadaşlar tamam doğan sallanır da broadwy sallanmaz mı sanki 850 kg araba bu en ufak yan rüzgarda bile yoldan çıkabilir.

Broadway'in kadran 200 dü sanırım, ama kullanıp hiç abanmadım ne kadarını yapabiliyor bilmiyorum. Doğanın yapacağı belli hafif tatlı rampa aşağı benzinde 175

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Orijinalden alıntı: MAT1988

100den sonra doğan arayı açar arkadaşlar kimse broadwayin geçeceği hayallere kaptırmasın kendini
    zaten broadway 100e kadar sadece hafif kilosu sebebiyle başabaş gider doğanla. yani hız arttıkça doğan kaçar.
    100den sonra doğan sallanır diyen arkadaşlar tamam doğan sallanır da broadwy sallanmaz mı sanki 850 kg araba bu en ufak yan rüzgarda bile yoldan çıkabilir.

Broadway'in kadran 200 dü sanırım, ama kullanıp hiç abanmadım ne kadarını yapabiliyor bilmiyorum. Doğanın yapacağı belli hafif tatlı rampa aşağı benzinde 175

1.4 motoruyla çokta bişey yapabileceğini zannetmiyorum. Doğan SLX ve ie modellerde de kadran 200.

Broadway yan rüzgarlarda çok aciz. Nette bir sürü yorum bulabilirsiniz.

• 1.4 motoru 180 e kadar götürüyor, fairway flashı geçtim, broadway dahil kalkış 0-100 ve 100 den sonra olmak üzere her türlü yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

1.4 motoru 180 e kadar götürüyor, fairway flashı geçtim, broadway dahil kalkış 0-100 ve 100 den sonra olmak üzere her türlü yer.

İki aracında kadran sapması değerlerine bakmak gerekir GPS ile. Günümüz yeni otomobillerinde bile yüksek miktarda kadran sapması çıkarken bu iki araçta olmamasını düşünmek hayal olur bana göre. Üstelik epeycede fazla olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

sayamayacağım kadar çok arızanın içinden en majör olanı; çocukken tatile giderken rampada arka aks çıktı, yokuş aşağı ve hızlı olsaydık ne olurdu bilmiyorum, tatilimizin içine edildi teşekkürler doğan...

Dikkat.Yol bitmeden araba dökülcek

ömrü hayatımda ilk defa böyle bir şey duyuyorum da arka aks nasıl yerinden çıkar ?

şöyle oluyor bir anda gaza basıyorsun, basıyorsun boş viteste gibi araç sadece devir çeviriyor....anladığım kadarıyla hızlı giderken olursa tekerlek yerinden fırlayabiliyor....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

sayamayacağım kadar çok arızanın içinden en majör olanı; çocukken tatile giderken rampada arka aks çıktı, yokuş aşağı ve hızlı olsaydık ne olurdu bilmiyorum, tatilimizin içine edildi teşekkürler doğan...

Dikkat.Yol bitmeden araba dökülcek

ömrü hayatımda ilk defa böyle bir şey duyuyorum da arka aks nasıl yerinden çıkar ?

şöyle oluyor bir anda gaza basıyorsun, basıyorsun boş viteste gibi araç sadece devir çeviriyor....anladığım kadarıyla hızlı giderken olursa tekerlek yerinden fırlayabiliyor....

işte o aks değil defransiyeli dağıtmışsınız oda haddinden fazla yük ile hor kullanırsanız olacak bir arıza arabanın suçu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazır -- 7 Eylül 2011; 17:45:29 >

• Ak çıkması şaşılacak bir olay değil arkadaşlar, tıytırık rulman üzerinde 2 civata ile hayata tutunuyoruz. Aks çıktığında diferansiyel gücü boş tarafa yani çıkan tarafa aktaracağı için araç viteste dahi olsa gaza bastığınızda boştaymış gibi tepki verip araç yürümez. Aks ortalama 1m. boyunda bir mil olduğu için arka teker araçtan uzaklaşmaya başlasada hala kasa tekerin üzerindedir. Eğer geç farkedilir ise milin komple çıkması artık tekerleğin size ait olmadığı anlamına gelir ve tehlikelidir.

Aks kesme diye tabir edilen aks milinin kırılması daha büyük bir tehlikedir. Aks kestiği zaman teker birden çıkar ALLAH korusun.

Bu durum birazda aracın akslarının bağlantı tasarımı ile ilgili, çoğu araçta bu gibi olaylara karşı değişik önlemler alınmıştır. Aks kırılsa da tekerlek çıkmayacak araçlarda var. Bunun için kullandığınız araç ile iligli biraz mekanik bilgi sahibi olmak iyidir.

• 5. viteste 100 km hızda 4000 rpm çeviren bir araba nasıl 180 yapacak merak ediyorum.
    İnşaat mühendisi arkadaşımda benzinli temiz broadway var. Adam İlk sahibi. Kalkıştada, son hızdada hep ben önde oluyorum. Temiz dediğim benzinli o broadway bile 140 tan sonra tıkanıyor. Üstelik tofaşın 100 den sonra salladığını söyleyenler artık bıraksınlar bu karalama kampanyalarını. 150 ile giderken direksiyonda ufak bir titreme olsun burda isteyene bedavaya veririm aracımı.
  • Bırakalım bu işleri, brooadway dediğimiz araba 3000 devirde 90 yapar 5. viteste, 6000 devirde 180 yapar, 180 yapamaz ama 170 175 civarı yapar.
    Fairwayler 3000 devirde 99-100 yapar, flashlar ise tam 120 yapar 3000 devirde.

Bu kuşçular kendilerini avutmaya devam etsin ne diyebilirim ki. Bütün 2. el piyasasında bilinir bu reno 9 ların motor ve performansları kuşlardan daha iyidir, daha iyi olduğu halde daha az yakar...

Broadwayi geçtim, şu 1.6lık fairway bırak şahini doğanı yeni nesil 2011 1.6 larla kalkıyor bizim arkadaş, ne kuşu o ...

Dipnot: Doğanslx. 1.6.ie lerde hidrolik direksiyon mevcuttur, bu öyle bir direksiyondur ki, hızlandıkça sertleşeceğine yumuşar bilen bilir, otoyolda 120yle giderken terletir adamı, 4 ten 5 e atarken araba şerit çizgileri arasında gider gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 7 Eylül 2011; 19:25:27 >
  • Yeterince açık.

KUŞ SERİSİNDE NE BULUNUYOR

Burda kimsenin avunmaya ihtiyacı yok. Boş yorumlarla pos kasmayımı amaçlıyorsunuz yoksa kendinizimi avutuyorsunuz anlamadım. Kimsenin aracını göklere çıkardığıda yok. Sadece gerçekler konuşuluyor. Flash 1.7 kullandım kuşlardan daha seri bir araç, fairway hakkında bir bilgim yok. Daha fazla uzatmayacağım. Yazdıklarım tecrübeyle sabittir. Saygılar
  • quote:

Bırakalım bu işleri, brooadway dediğimiz araba 3000 devirde 90 yapar 5. viteste, 6000 devirde 180 yapar, 180 yapamaz ama 170 175 civarı yapar.
    Fairwayler 3000 devirde 99-100 yapar, flashlar ise tam 120 yapar 3000 devirde.

Bu kuşçular kendilerini avutmaya devam etsin ne diyebilirim ki. Bütün 2. el piyasasında bilinir bu reno 9 ların motor ve performansları kuşlardan daha iyidir, daha iyi olduğu halde daha az yakar...

Broadwayi geçtim, şu 1.6lık fairway bırak şahini doğanı yeni nesil 2011 1.6 larla kalkıyor bizim arkadaş, ne kuşu o ...

Dipnot: Doğanslx. 1.6.ie lerde hidrolik direksiyon mevcuttur, bu öyle bir direksiyondur ki, hızlandıkça sertleşeceğine yumuşar bilen bilir, otoyolda 120yle giderken terletir adamı, 4 ten 5 e atarken araba şerit çizgileri arasında gider gelir.

Dipnotunuza katılmamak elde değil. Direksiyon hızlandıkça yumuşuyor, buda hakimiyeti çok fena yapıyor, araba yola sığmıyor, vites değiştirirken acemilere dönüyorsunuz.

• Youtube videosundan bakıp bakıp olmuyor bu işler 5. viteste değil 4. viteste orada araba youtube videosunuda buldum şimdi.
    Kullanmak lazım, broadwayler 3000 devirde tam 90 yapar 1000 devir hızı 30 dur, 4000 devirde 120 yapar, koyduğun resimde araç 4. viteste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 7 Eylül 2011; 19:56:15 >
  • quote:

Youtube videosundan bakıp bakıp olmuyor bu işler 5. viteste değil 4. viteste orada araba youtube videosunuda buldum şimdi.
    Kullanmak lazım, broadwayler 3000 devirde tam 90 yapar 1000 devir hızı 30 dur, 4000 devirde 120 yapar, koyduğun resimde araç 4. viteste.

Devir hesabıyla da olmuyor bu işler bunu bilin. Kullanmak lazım deyip kullanmadan araçlar hakkında sallamakta ne kadar doğru anlamış değilim. Eniştemin broadway'ini sürekli kullanırım çok çok hafif ve sert konfor yoksunu bir araç. Doğanla yarışmaya cesaret edecek Broadway kullanıcısı var mı bilmiyorum sizden başka. Bir hızdan sonra tıkanır o araçlar ve yolda bile tutulmaz tek şeritli bir yolda karşıdan kamyon gelmesin rüzgarı vurmasın diye dua edersiniz. Boş yere sallayıp durmayın lütfen yanlış bilgilerle forumu doldurmayın. Eğer dediğiniz araç doğan dan konfor, yol tutuş, motor, sürat vb. konularda bu kadar üstünse neden yollarda kuş serisinin dörte biri kadar yok ortalıkta sorarım size.

• quote:

Orijinalden alıntı: samican

quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-23-bin-km-de-orjinal-sadece-23-bin-kaza-boya-yok-kusursuz-55065064/detay/

Böylesini param olsa alırım.Kim eder,etmez der bişi diyemem.

araba gerçekten harika pandizottaki ufak hoparlörlerd pioneer aynıları bizdede vardı 15 küsür senedir duruyodu

2.si o lpg li broadway yavaş yesin benzinli doğanı
    Rni broadway

4 silindir
    Motor hacmi
    1397cc 8V
    Maksimum Güç
    72 HP / 5750 d/d
    Maksimum Tork
    106 Nm / 3500 d/d
    Hızlanma 0-100km/s
    12,50 sn
    Ağırlık
    890 kg

SLX ie 1080 kg 86 hp 132 tork 0-100 12.8 sn.

hadi diyelim 100 e kadar burun farkıyla aldı 100 den sonra broadway ne yapabilir ? o sizin yediğiniz doğanlar şahinler teneke niyetine kullanılanlar

Doğan SLX ie 86 değil 96 beygirdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: m3hm3tozc4n

quote:

Orijinalden alıntı: samican

quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-23-bin-km-de-orjinal-sadece-23-bin-kaza-boya-yok-kusursuz-55065064/detay/

Böylesini param olsa alırım.Kim eder,etmez der bişi diyemem.

araba gerçekten harika pandizottaki ufak hoparlörlerd pioneer aynıları bizdede vardı 15 küsür senedir duruyodu

2.si o lpg li broadway yavaş yesin benzinli doğanı
    Rni broadway

4 silindir
    Motor hacmi
    1397cc 8V
    Maksimum Güç
    72 HP / 5750 d/d
    Maksimum Tork
    106 Nm / 3500 d/d
    Hızlanma 0-100km/s
    12,50 sn
    Ağırlık
    890 kg

SLX ie 1080 kg 86 hp 132 tork 0-100 12.8 sn.

hadi diyelim 100 e kadar burun farkıyla aldı 100 den sonra broadway ne yapabilir ? o sizin yediğiniz doğanlar şahinler teneke niyetine kullanılanlar

Doğan SLX ie 86 değil 96 beygirdir.

tekerleklere aktarılan güç 86 bg dir.96 motordan ölçülen

• arkadaş 2. boğaz falan bişeyler söylemiş sen kendi arabanı çok iyi biliyorsunda biz bilmiyomuyuzmerak etme sen çift boğaz tofaşlardada var.devire göre değil pedala basma şekline göre açılır.evet bi zamanlar bizim arabada 100 le giderken direksiyon resmen sallanıyordu.araba muayeneye girdi çıktı 120 ile giderken iki parmağınla tutabileceğin hale geldi.yine söylüyorum sokakta apaçilerin eline düşmüş ya da araba mümkün oldugu kadar az yaksın masraf açmasın yan sanayi takılsın vs. gibi şahin doğana binerseniz 140 ta tıkanmayı bırakın 140 yaparsa şükredin.çoğunun subapayarları bozuktur çatır çutur geziyolar etrafta.fabrika ayarları yapılmış temiz dediğimiz bi doğana binin ne olduğunu görün.slx lerde 200 kadran var youtubede onlarca 200 gören doğan var ha kadran sapması tabi var allahın emri ama o 180 basan broadwayde yok mu en fazla 160 la gidiyodurda orda 180 yazar,tofaştada böyle ama 100 den sonra 1.4 lük bi broadwayn slx i ayırdığını anca broadwayciler söyler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcu38

suanda talibi olsa arabana deger biçer misin ?

Neden sordunuz acaba?

Satmayı planlamadığımız için hiç düşünmedim değerini. Gerçi piyasasını da tam bilmiyorum şuan ancak sanayici bir tanıdık ne zaman görse 11 vereyim deyip duruyor. Kısaca ne eder bilemiyorum.

benim amacım kendi arabamla hava atmak falan değildi bu konuyu acarken

sanayici 11 diyorsa piyasada 12 ye sattıgını düşünürsek 12 bine o model aralıgında alınabileck araba listesi yapıyım istersen neden böyle bir başlık açtıgımı anlarsın ozaman

ben o fiyatı o arabaya vermek yerine alınabilecek başka arabalar varken neden illa doğan doğan diye tutturanları anlamıyorum

yoksa 2000 atmosferik motorlu araba alıpta kuş serisini kucumsemek degil ki senın araban gitmez diyenlere diyorum ben alın düplü şahininizi erciyese cıkalım

kim kesiliyor o bayırda görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: E.S 43

5. viteste 100 km hızda 4000 rpm çeviren bir araba nasıl 180 yapacak merak ediyorum.
    İnşaat mühendisi arkadaşımda benzinli temiz broadway var. Adam İlk sahibi. Kalkıştada, son hızdada hep ben önde oluyorum. Temiz dediğim benzinli o broadway bile 140 tan sonra tıkanıyor. Üstelik tofaşın 100 den sonra salladığını söyleyenler artık bıraksınlar bu karalama kampanyalarını. 150 ile giderken direksiyonda ufak bir titreme olsun burda isteyene bedavaya veririm aracımı.

Şahinimiz 19 yıldır bizde. Otobandan çıkıp bi yere dinlenmeye girdiğimizde iki elimle vibratör tutmuş gibi oluyorum. Hidrolik direksiyonda titreme olmayabilir ama tüm tofaşları övmeyin lütfen. Ayrıca 150 çok iyi çünkü bizimkinin 140 tan yukarı çıktığını görmedim çıksa da korkudan basmazdım.

Not: 19 yıldır bakımı bir kere bile aksatılmadı, abidik gubidik markalı ürünler kullanılmadı. 19 yıl konusunda çok samimiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kardelen G. -- 8 Eylül 2011; 0:17:02 >

• Michelin energy saver lastiklerim var. Daha önce pirelli vardı ve hafifte olsa 120den sonra sallardı. Şu an böyle bir sorunum yok. Tek el avcumun içiyle çok rahat kullanıyorum. Sizin rot balans ayarlarınızda sorun olabilir. Yada lastiklerinizi kontrol ettirin. Ayrıca daha önce bahsettiğim gibi kimse aracını övmüyor. Sadece dayanağı olmayan eleştirilere cevap veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ES3NT -- 8 Eylül 2011; 0:34:13 >
  • quote:

quote:

quote:

suanda talibi olsa arabana deger biçer misin ?

Neden sordunuz acaba?

Satmayı planlamadığımız için hiç düşünmedim değerini. Gerçi piyasasını da tam bilmiyorum şuan ancak sanayici bir tanıdık ne zaman görse 11 vereyim deyip duruyor. Kısaca ne eder bilemiyorum.

benim amacım kendi arabamla hava atmak falan değildi bu konuyu acarken

sanayici 11 diyorsa piyasada 12 ye sattıgını düşünürsek 12 bine o model aralıgında alınabileck araba listesi yapıyım istersen neden böyle bir başlık açtıgımı anlarsın ozaman

ben o fiyatı o arabaya vermek yerine alınabilecek başka arabalar varken neden illa doğan doğan diye tutturanları anlamıyorum

yoksa 2000 atmosferik motorlu araba alıpta kuş serisini kucumsemek degil ki senın araban gitmez diyenlere diyorum ben alın düplü şahininizi erciyese cıkalım

kim kesiliyor o bayırda görelim

Tercih meselesi o paraya Doğan da alınır Vectra da başka bir araçta. Doğan'ın diğer araçlara göre neden seçileceğini neden doğan doğan diye tutturulduğunu zaten daha önceki mesajlarda ben ve birçok arkadaş sıraladı. Örneğin Dizel full bir Jetta 70bin sınırına dayandı. Bu fiyata alınabilecek daha dolu D sınıfı araçlar varken birçok insan Jetta'yı tercih ediyor. Diğer araçlar showroomlarda müşteri beklerken Jetta için aylar sonrasına tarih veriliyor. Buda bir tercih meselesi

Kuş serisini küçümsemek değil demişsiniz ama ilk mesajınızda küçümsemişsiniz. "GÜÇ---GÜLÜYORUM" sözünüzü hatırlatırım. Sizin daha düşük performansa sahip bir araçla bu sözü söylemenize takıldı herkes. Ayrıca 4kişi + bagajla oraya çıkmaya kalksanız ne olur bilemiyorum. Şahin çok rahat çıkarken siz 'kesilirsiniz'. Boş çıkarken de pek farklı olmaz durum

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.