Şimdi Ara

Kusursuz cinayet örneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kusursuz cinayet var mıdır,yok mudur orasına karışmam fakat katilin düzgün bir planla her işin içinden çıkabiliceğini düşünüyorum.Senaryom şöyle(sıkıcılığın azda olsa önüne geçmek için birinci ağızdan anlatıyorum) :
    İzliyorum, beni yakalamak için çabalayan fakat sonucu yine hüsrana ulaşıcak polisleri izliyorum.Ben kendimi kabul edebildim evet ben bir katilim fakat polis dediğimiz nedir ? ben sadece daha heyecanlı olması için kanunlara uymadan öldüren biriyim.Ve yine o evrenin beni en mutlu eden sesi geldi iş telefonum çaldı :) ve gerekli talimatları aldım. Bugünkü hedefimi tanımıyordum, bi önemide yoktu fakat ilginç yanı kendi yaşadığı şehirde tanınan biriydi, bu işimi zorlaştırıcağı kesindi.Düzgün bir plan yapmalıydım her zaman yaptığım gibi.Ünlü biri olması polis'e karşı baskı oluşturacağı kesindi katili mutlaka yakalamak istemelerine sebep olucaktı ve yakalayana kadar bırakmamaları muhtemeldi.İşte o an o fikir belirdi...
    Önümüzdeki bir hafta boyunca onu izledim, yaptığı işler genelde rütindi.Sabah 7'de evden çıkar çalıştığı şirket'e giderdi.Akşamları ise bir düzeni yoktu geldiği saatler değişkendi.Fakat değişmeyen tek şey evine mutlaka arkadaşının uğramasıydı.Daha sonra öğrendiğim kadarıyla uzun bi arkadaşlıkları vardı, ve arkadaşının maddi durumu biraz kötüydü.Gerekli bilgileri topladıktan sonra polis kıyafeti giyerek kapısını çaldım.Kapıyı açtı.
    BEN - İyi günler TAHİR TEKelCİ(tamamen uydurma bi isim kendi ismim bile değil) ilemi görüşüyorum ?
    TAHİR TEKELCİ - Evet.Buyrun memur bey önemli bişeymi oldu ?
    BEN - Evinizden silah sesi duyulduğuna dair ihbar aldık aramamız gerekiyor arama iznimiz :(sahte bi arama izi gösteriyorum)
    TAHİR TEKELCİ - Kim duymuş ? Nasıl ben işten geleli bir kaç saat oluyor hiç öyle bi ses duymadım ki ben silah dahi kullanmam.Buyrun bakın arayabilirsiniz.
    İçeri girdim.Adamı bayılttım sağ eli hariç her yerini bağladım ve uyandırdım...
    BEN - Ses çıkarırsan öldürmek zorunda kalırım.şuan bişey demene gerek yok bir teklifim var kabul ediceksin yada reddediceksin.Teklifim, şu(daha önce hazırladığım kağıdı göstererek) intihar mektubunu birebir aynı şekilde yazıcaksın ve seni öldürücem.Kabul edersen aileni öldürmekten vazgeçerim reddersen önce aileni sonra seni öldürürüm.İlk başlarda biraz mırıldandı fakat banttan anlamadım tam olarak ve kafasına vurarak uyardım son 10 saniye vakit veriyorum başını sallayıp yazmaya başlamassan aileni öldürmek zorunda kalıcam.Ve harfi harfine yazdı mektubu :
    l---- ''Benim değerli , arkadaşım Ahmet tosun'a l
    l--ne kadar üzgün olabiliceğini biliyorum ama---l
    l--zorda olsa lütfen yazdıklarımı okumanı istiyo-l
    l--rum.evimi ve tüm paramı sana bıraktım.kal--l
    l--an aileme ve akrabalarıma bakıcağına ina----l
    l--nıyorum.Sana bakınca gördüğüm şey sadakat
    l--ama herşey buraya kadarmış.evet bu günah-l
    l--ama yoruldum ve yok olmalı burda bu şair---l
    l--ee dost bilirsin her zaman şair olmak istemiş-l
    l--tim. Tahir TEKELCİ l
    l-- l

yazması bittikten sonra daha sonra ahmet'in eldivenini giydim ve tahir'in kafasına sıktım.Daha sonra Ahmet'in evine polisin ona şüphelenmesini sağlıyabilicek ipuçları bıraktım tahir'in tüm servetinin özeti banka hesapları özeti vb. ve son olarak dolabından bir elbise alarak tahir'in kanından damlattım.Gerisi polislere kaldı.Önce neden Tahir'in bütün parasını ahmet'e bıraktığını düşünüp şüphelendiler daha sonra mektubumdaki gizli mesajı aldı polisler.Her satırın ilk ve son harfinden düzenli bi cümle kurdular.bu cümle : BANA ZORLA İNTİHAR ETTİ'ydi. evet yarıda kesmiştim inandırıcılığını arttırmak için daha sonra evini bastılar ve koyduğum kanıtları gördüler :) ve bende dışardayım özgürüm hala.

• Ahmet ölüm saati sırasında başka bir yerdeydi ve birden fazla görgü tanığı vardı adamın ellerini bağladın , kafasına vurdun , darp izlerinden cinayet olduğu anlaşıldı ve peşindeler evlat kaçsan iyi edersin.
  • kusursuz cinayet tabiki var boş zamanlarımda hep bunları kurgularım ben
  • Kusursuz cinayet yoktur (KANIT)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerekli cevap verilmiş forum banlanabilir.

• Cross Marian kullanıcısına yanıt
    hacı bende cinayet olduğunu anlamalarını istiyorum ya zaten Ahmet'in üstüne yıkmak için adamı öldürürken ahmet'in evde olduğundan emin olurum ahmet evden çıktıktan sonrada girer kanıtları yerleştiririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tebrikler Herkes bimer'e yollasın.

• Adım başı izlendiğin dünya da kameraları es mi geçtin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: craftix

hacı bende cinayet olduğunu anlamalarını istiyorum ya zaten Ahmet'in üstüne yıkmak için adamı öldürürken ahmet'in evde olduğundan emin olurum ahmet evden çıktıktan sonrada girer kanıtları yerleştiririm.

Ahmet evdeydim dese aksinin kanıtlanmasının hiç bir yolu yok.Hakimler , polisler düşünemeyen insanlar değil ki bir kişinin para için başka birini eldiven tarzı basit bir kanıt bırakarak öldürceğini düşünsünler. ( ortada zaten parada yok ). Başkasını suçlamak dizilerde veya kurgu dolu içeriklerde işe yarar ancak gerçek hayatta ve hukuk insiyatifinde çocuksu , gerçersiz bir argümandır. İleride bu planı uygularsan ve başarılı bir şekilde paçayı kurtarırsan benimle iletişime geç Tahir'in kasasındaki para kadar bir kasa parada ben vereyim.

• Suikastı bilmem de kurduğun devrik cümelelerin içine biraz da ayarınca betimleme katsan on numara yazar olursun ki severekte okurum [ilk paragrafı okudum gerisini boş bir zamanımda okuyacam]
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bende açıkcası dizi senaryosu üretiyorum,bunu ara bölümde kullanmayı planlıyordum fakat beğenmedim diğer bölümlere göre sönük kaldı.Bende biraz üzerinde oynayıp buraya koyayım dedim öyle çok üzerinde durmadım bi an mantıklı geldi haklı olabilirsin :) teşekkür ederim yorumların için.
  • lalale kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim.Şuan üzerinde çalıştığım bi dizi senaryosu var eğer okumak istersen 1-2 hafta içinde bitirip pm olarak atabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: craftix

Hocam öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim.Şuan üzerinde çalıştığım bi dizi senaryosu var eğer okumak istersen 1-2 hafta içinde bitirip pm olarak atabilirim.

beklerim kg
  • En kusursuz cinayet zehirleyerek yapılandır.

• Ezelde mukemmel cinayet diye bir bolum cardi ilgini cekecegine adim kadar eminim,izle.

• Türkiye'de yakalanmamak için kusursuz cinayet işlenmez. Adamı hunharca katletsen bile üç yıl yatar çıkarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.