Şimdi Ara

KÜTAHYA-BOZÜYÜK ARASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Kütahya-Bozüyük arasındaki yol nasıldır? Dağ mıdır? taş mıdır? yol dar mı? sıkıntılı ve kalabalık bir yol mu? Bilgisi olan var mı?

• quote:

Bozöyük e gelince zaten şehir içi iki şerit gidiş iki şerit geliş yol var.Şehir içinde gittiğin için dikkatli ol.yayalara dikkat et.insanlar dikkatsizce yollara atlayabiliyorlar bu kısımda.Ağır ağır git.ayrıca şehir içi olduğundan biraz mola vermeni tavsiye ederim burada.Birkaç ihtiyacını gider hatta ne biliyim sigara kullanıyorsan araçtan çık,sigara iç bi şüre yürü vücudun dinlensin ki yolun bundan sonraki kısmı biraz daha zor.

bozöyükten çıkıp kütahya istikametine daldığında biraz dağ-orman içinden geçtikten sonra 3 şerit gidişli bir yola gireceksin.yol güzel ve temiz.ortlama 120-130 km gibi hızlarla gidebilirsin.ancak yaz ayları olduğundan gurbetçilere dikkat et.onlarda uzun yolculuklar sonunda yorgun ve aceleci olabiliyorlar.
    ayrıca bu kısımda sağda genellikle polisler ekip arabasında radar kontrolü yapmayı çok sever onlara dikkat etmeni öneririm.kütahyada bu şekilde bayağı bir ilerleyeceksin.şehir içine girmeden sağda dumlupınar diye gösterir orya gireceksin ve daha da hızlanabileceğin bir yola çıkacaksın ama burada da temkinli gitmeni öneririm.ben zamanında acelecilik yapıp birkaç zor durumda kaldım bu yolda.

Bu Değerli Bilgiler @helisel Tarafından Paylaşıldı ..!

• Teşekkürler paylaşım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: edebi

Teşekkürler paylaşım için

Önemli Değil

Bizde Bu Sene Aynı Güzergah Üzerinden İstanbul'dan Uşak'a Gideceğiz Aradım Buldum Saolsun Arkadaş Paylaşmış . . .
  • Bozüyük- Kütahya arası sorun yol yol duble yol ama asıl sorun Bilecik-Bozüyük arasındaki yolda o yolda sürekli duble yol çalışmaları var ve daha bitmedi sanırım. Kamyon arkasına takılıp kalıyorsunuz bu yolda. Sırf bu yüzden İstanbul'dan Antalya ya giderken Eskihisar-Topçular feribotunu kullanarak Yalova, Bursa, İnegöl üzerinden Bozüğük'e gidiyorum ordan sonra normal yola devam.
  • Daha geçen ay geçtiğim için güncel bilgi vereyim. Bozüyük-Kütahya yolunda hiçbir problem yok. Yol sakindir. Gidiş-gelişli olsa da geniştir ve çok fazla virajlı da değildir. Ayrıca Bozüyük altına yapılan yeni çevre yoluyla Bozüyük'e hiç girmeden direkt Bursa yoluna çıkabilirsiniz. Esas problemli yol olan Bilecik-Bozüyük arasında 1 ay öncesine kadar yol çalışmaları nedeniyle yol tamamen kapalıydı. Açıldı mı bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Daha geçen ay geçtiğim için güncel bilgi vereyim. Bozüyük-Kütahya yolunda hiçbir problem yok. Yol sakindir. Gidiş-gelişli olsa da geniştir ve çok fazla virajlı da değildir. Ayrıca Bozüyük altına yapılan yeni çevre yoluyla Bozüyük'e hiç girmeden direkt Bursa yoluna çıkabilirsiniz. Esas problemli yol olan Bilecik-Bozüyük arasında 1 ay öncesine kadar yol çalışmaları nedeniyle yol tamamen kapalıydı. Açıldı mı bilmiyorum.

açıldı 15-20 gün oldu açılalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    16 yıl önce açıldı
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    11 yıl önce açıldı
    antalya - avsallar arası ulaşım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xiamen

Bozüyük- Kütahya arası sorun yol yol duble yol ama asıl sorun Bilecik-Bozüyük arasındaki yolda o yolda sürekli duble yol çalışmaları var ve daha bitmedi sanırım. Kamyon arkasına takılıp kalıyorsunuz bu yolda. Sırf bu yüzden İstanbul'dan Antalya ya giderken Eskihisar-Topçular feribotunu kullanarak Yalova, Bursa, İnegöl üzerinden Bozüğük'e gidiyorum ordan sonra normal yola devam.

en temiz ve güveniliri bu şekilde...kısmet olursa bu cumartesi bende aile yakınımızı ziyarete gideğim kütahyaya nereden gitsem diye düşünüyordum ! ancak bilecik üzerinden geçmem lazım o yüzden o kamyonlar vadisinden geçmem gerekecek...neyse Allah herkesin yolu açık etsin dikkatli olalım...

• Söke -didim arası gidecekler için söyleyebilirim,karayolları resmen mıcır yığını haline getirmiş yolu 2 aylık aracımın önü mıcırlardan mahvoldu.
    Devlet hem vatandaşı ,vergilerle soyduğu yetmezmiş gibi malımızda da oluyoruz ,devletin karayolları sayesinde .
    Karayolları genel müdürünün röportajını okudum ;tatil dönemi insanların yol çalışmaları yüzünden kazalarda öldüğü araçlarının zarar gördüğü soruluyor cevabı ise yazın yollarda çalışma yapılmasının maliyetinin düşük olduğu .Kendi aracımın camını 3 kez değiştirdim diyor .Tabii devletin parası ile yollarda passatlarda ,Q7 'lerle 180-200 'le gidenleri görüyoruz .Camınıda değiştirirler ,benden biraz daha vergi alırlar ,elektriğe ,benzine zama yaparlar olur ,biter.
    Biz devlete karşı suç işlesek 10katını bizden alırlar .ama olan benim malıma olunca zararımı devlet karşılamaz böyle cevap verirler işte .Maliyet ucuz olduğu için yol çalışmaları yazın böyle sürer insanlar ölür ,mallarından da olurlar .
    Son sözüm mecbur kalmadıkça bu ülkede araçla uzun yola çıkılmaz ,çıkmakta resmen hayatımıza ve malımaza mal olacak bir kumardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 9 Temmuz 2009; 12:58:44 >

• Onu bunu bilmiyorum Adapazarı ile Bozüyük yolu bizim köy yollarındanda beter.
    Gidiş çift şeritken hiç uyarı tabelası olmadan yol tek şeride düşüyor.
    4 ay önce bu yolun tek şeride düşmesi yüzünden dayım büyük bir kaza geçirdi tırla kafa kafaya girdiler.
    Allahtan tır'ı kullanan şöför fark ettide yavaşlıyarak kazayı en düşük seviyeye getirdi , adamcağız ölümden döndü !

Çok tehlikeli yollar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.