Bildirim
kutahya izmir yolu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bundan 3-4 yıl öncesi desen Kütahya gediz arasını kullanma derdim ama şimdi o kadar kötü değil. Ara ara kısa mesafelerle yol çalışması olabilir. Yolun büyük bölümünü düzelttiler. Özellikle Kütahya çavdarhisar bölümünü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gedizden izmir-ankara yoluna bağlanana kadar biraz sıkıntılı. Yol dar, gece seyahati biraz zor oluyor. Altıntaş-uşak-izmir güzergahını deneyebilirsiniz. Hava alanı ulaşımı için altıntaş-uşak arasının tamamlandığı söyleniyor. -
gitme -
cevaplar icin tesekkurler.
altıntaş-uşak-izmir yolunu dusunmemistim. google maps'ten bakinca koy yolu gibi gozukuyor. karayollarinin haritasini acip baktim duble yol olmus :)
bu yol 20 km. daha uzun ama gediz yolundan daha temiz anladigim kadariyla. burdan gidecek sekilde rota planlamasi yaptim.
aslinda bilecik'ten cikacagim yola. bursa-balikesir uzerinden daha kisa oluyor ama defalarca gittigim bir yol, artik gozum kapali gidecegim neredeyse :) farkli bir guzergahtan gidip farkli yerler gormek istiyorum.
herkese kazasiz yolculuklar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X