Şimdi Ara

Kuveyt ten araba manzaraları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iş nedeniyle yaklaşık 1 haftadır Kuveytteydim ..ilk gittiğimde resmen şok oldum..petrol ün çok olması , nüfusun az olması ve araçlarda vergi olmaması tamamen caddelere yansımış..araçların çok büyük kısmı jip.ama bizdeki gibi raw4 , crv , captiva vs gibi orta sınıf agırlıklı degil..en cok gmc gördüm..başta yukon olmak üzere en çok tercih ettikleri marka gmc..chevrolet 2.sıradaydı ama sadece 1 tane captiva gördüm..tahoe chevrolet in en çok gördügüm modeliydi..toyota land cruiser , toyota prago , nissan patrol , hummer , cayenne ve pajero de çok gördüğüm araçlardan..

binek olarak genelde lexus , toyota ( genelde taksi ) ve chevrolet gördüm ( aveo , rio , ceed hiç yoktu tabii )...amerikan polislerinin kullandığı araçlardan da cok fazla..

spor araçlara hiç girmesek yeridir :) porshe lar , ferrari ler , maseratti ler den bol bol var caddelerde...

alman araçları yok denecek kadar az..wv , bmw , mercedes gibi burda çok gördüğümüz modellerden bir elin parmakları kadar gördüm desem yeridir...7 serisinden aşağı bmw görmedim..beyaz bir bwm gördüm..resmen x6 nın sedan tipiydi..inanılmaz güzeldi..Türkiye de olmadıgına eminim..arkasında sadece gt yazıyordu..gerçekten inanılmazdı...

küçük araba olarak maxiumum 10 - 15 tane büyük ihtimalle göçmenlerin kullandıgı araçlar vardı..eski model...yeni olarak toyota yaris sedan vardı sadece ( resmini ekledim )

eğer Kuveyt e giderseniz gözlerinizi yollardan ayıramıyacagınıza eminim..önünüzde duran bir jipten beyaz lar içerisinde kuveytli bir amca ile beraber 3 tane siyah carsaflı teyze inerse şasırmayın..yada bmw 6.40 coupe den çarşaflı bir abla da inebilir heran..

trafikte cok hızlı olduklarını söyleyebilirim..sanırım günlük yaşantılarında yapacak çok şey bulamamalarının acılarını arabalarından cıkarıyolar..

otobanda sürekli kazalar görebilirsiniz..

ve son bir not..hayallerimdeki araba modelini değiştiren GMC YUKON u sıfır almanız durumunda ödeyeceginiz rakam 70000... :) evet 70 bin tl..

4 litre benzin 1 usd..

resimleri elimden geldigince eklicem..telefonla çektim cok iyi çıkmamış olabilir bazıları..

Gezmek için cok cazip gelmese bile sırf arabaları görmek için bile gidilebilir :)

• bu kadar mı
  • resimlere devam

• kusura bakmayın arkadaşlar şu resim gönderme olayını pek beceremiyorum

• tek tek gönderebiliyorum

• Bmw Gt

• quote:

Orijinalden alıntı: ZurnaBey
    Bmw Gt

+1 sizin gordugunuz arac bu ve bu arac tr de mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üsküp te araç kiralama
    11 yıl önce açıldı
    ARABA İLE TÜRKİYE TURU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inanılmaz araçlar gerçekten bizim ülkemizde hiç yok bunlardan
  • evet sanırım bu modeldi..Tr de hiç görmediğim için oldugunu bilmiyordum açıkcası..

• bizim ülkemizden hiç olmadığını söylemedim zaten..sadece orda sıradan araba olduklarını söyledim...

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: ZurnaBey
    Bmw Gt

+1 sizin gordugunuz arac bu ve bu arac tr de mevcut

evet bende dun gördüm eskişehirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttd

kusura bakmayın arkadaşlar şu resim gönderme olayını pek beceremiyorum

hocam bu fordun modeli nedir?
  • Atıyorum :ExpeditionEbata göre salladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

Orijinalden alıntı: mrttd

kusura bakmayın arkadaşlar şu resim gönderme olayını pek beceremiyorum

hocam bu fordun modeli nedir?

sıradan bir araba gibi çok dandik bir yere park etmiş..yerler toprak..:) araba bol..

• hocam inan hatırlamıyorum modelini..:(
  • peugeot - 406

zaten ülkedeki araba kalitesi ile sokakların , evlerin , otoparkların kalitesi arasında uçurum var resmen..ama şehir planlamısını bazı bölgelerde çok iyi yapmışlar..daha doğrusu yaptırmışlar..paranın gücü diyelim..
  • peugeot - 406

zaten ülkedeki araba kalitesi ile sokakların , evlerin , otoparkların kalitesi arasında uçurum var resmen..ama şehir planlamısını bazı bölgelerde çok iyi yapmışlar..daha doğrusu yaptırmışlar..paranın gücü diyelim..
  • Biz de su onlarda petrol....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Biz de su onlarda petrol....

aynen hocam aynen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.