|
KUVEYT TURK E-TİCARET 750 YE 75₺ TOPLAMDA 150₺ ALTIN
-
-
Bu ayki en iyi kampanya -
Hepsi burada e ticaret sayıyor mu -
Neden saymasin -
NAYS %15 iade daha iyi genel olarak.
-
kredi kartlarının e-ticaret kampanyalarını kastetmiştim
en iyisi nays bu aralar zaten
-
Aynı gün aynı iş yerinden 2. işlemi kabul ediyor muydu?
-
kredi kartı için mi bu kampanya?
-
Yıllar önce işyeri için açılan hesbimda altın kart verilmişti , sağlam kart dediğine göre katılım sağlanmaz galiba doğru mu anladım ki? -
hayır.
-
Sadece kredi kartı olması kötü olmuş bende kredi kartı yok. Gerçi hiç talep etmedim istesem belki verirler. Birde bu altın puan olayı bana sanki hesaba geçerken kayıp yaşatacak gibi geliyor.
-
Mtv -
Sağlanmaz doğrudur.
-
1050 tl'lik alışveriş yaptım puan gözükmüyor. Acaba sonradan mı tanımlanıyor? Biliyor musunuz? -
Bana direkt sms geldi. Şu kadar ₺ altın puan kazandınız diye. Sms ile katılım sağladınız değil mi?
-
Evet sağlamıştım. İlginç gelmedi banaquote:
Orijinalden alıntı: mmucitBana direkt sms geldi. Şu kadar ₺ altın puan kazandınız diye. Sms ile katılım sağladınız değil mi?
-
ekstre kesim gunu altin duserse kayip az olur. diger turlu her sekilde altin fiyati artmis oluyor ona gore altin veriyor
-
Önceden yaştığı kampanyalarda dahi verdiğinin karşılığı %6lara denk geliyordu. Çünkü mesai saatleri dışında gerizekalıca bir kurdan yansıtıyordu. Şimdi de hem aynısını yapacak hem de zaten devasa makas var. %3 civarı gelecek gibi düşünün. Yani 750tlye 75 değil de aslında 25tl falan gibi -
Bu banka eskiden bu kadar makası açmıyordu. Eskiden mesai dışı altın-döviz alırdım. Şimdi saçmalamaya başladı.
-
Hem de ne saçmalama, bazen bakıyorum bütün bankalara fark atıyor. Gören Türkiyenin en büyük bankası da burnundam kıl aldırmıyor sanacak
Benzer içerikler
- ziraat süper şube nedir
- getir finans
- qnb 25 bin ödül
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- kasım indirimleri ne zaman
- bim yazıcı
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X