Şimdi Ara

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
89
Favori
106.410
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o değil işte sorun. enpara'da atıyorum nadir gold gözüküyor. buna rağmen taksit yapılıyor.

• merhaba. dün uygulama üzerinden ikinci kez kredi kartı başvurusunda bulundum. bugün baktığımda 2.250 TL gibi düşük bir limit ile kredi kartı onaylanmış. ne kadar bu kadar düşük limit. ben geçen hafta en para kartımın limitini 4 Bin TL düşürdüm. burada da en az 4 Bin TL limit olur diye düşünüyordum. Limit artırmak, En para gibi sorunlu mu?

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

yanlış yapmışsınız

üstte yorumlar var onlar gibi yapmalıydınız

şubedeye gidip direkt talep ederseniz hemen orada 10bin tl lik yazıcı gibi bir şeyde basıp veriyorlar

internet üzerinden kimseye çıkmıyor bile , size azda olsa çıkmış yine iyisiniz  

• quote:

Orijinalden alıntı: JQKER

yanlış yapmışsınız

üstte yorumlar var onlar gibi yapmalıydınız

şubedeye gidip direkt talep ederseniz hemen orada 10bin tl lik yazıcı gibi bir şeyde basıp veriyorlar

internet üzerinden kimseye çıkmıyor bile , size azda olsa çıkmış yine iyisiniz  

Hocam şubeye gidip talep edersek gelir belgesi vs talep ediyorlar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim nasıl aldığımı söylüyeyim

görüntülü görüşerek hesap açtırdım kart felanda istemedim sadece hesap gerekiyordu bana

sonra döviz yatırmak için şubeye gittim

dedilerki bir ıslak imzanını almamız gerekiyor, kredi kartı felan demediler, uzaktan hesap açtığım için ıslak imza.

bir baktım biri geldi buyrun kartınız hem kredi hem banka kartı 10k limit  

ne belge ne soru istiyor musunuz istemiyor musunuz yok

sonra buradaki yorumlardan öğrendimki şubede anında her türlü veriyorlar sorgu sual belge yok

not: çok fazla kartım ve çok fazla limitim var hiç bir kartımında limitini düşürmedim aksine bu aralar hepside yükseldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 11 Ağustos 2022; 18:50:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JQKER

benim nasıl aldığımı söylüyeyim

görüntülü görüşerek hesap açtırdım kart felanda istemedim sadece hesap gerekiyordu bana

sonra döviz yatırmak için şubeye gittim

dedilerki bir ıslak imzanını almamız gerekiyor, kredi kartı felan demediler, uzaktan hesap açtığım için ıslak imza.

bir baktım biri geldi buyrun kartınız hem kredi hem banka kartı 10k limit  

ne belge ne soru istiyor musunuz istemiyor musunuz yok

sonra buradaki yorumlardan öğrendimki şubede anında her türlü veriyorlar sorgu sual belge yok

not: çok fazla kartım ve çok fazla limitim var hiç bir kartımında limitini düşürmedim aksine bu aralar hepside yükseldi

Teşekkür ederim hocam ilginçmiş gerçekten

• JQKER kullanıcısına yanıt
    Hocam tam tersi bana da başvuru alamıyoruz dediler kart limitlerim oldukça yüksekti çok yüksek oldugu için başvuru yapamiyormusum.Gelir belgesi sunmak istedim yine kabul etmediler bende çok zorlamadım çıktım şubeden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arada, KuveytTürk emekli promosyonunu 6.000₺ yaptı. İlgilenen arkadaşlara.

• JQKER kullanıcısına yanıt

doğrudur, bu aralar işlerim yoğun. Şube ev adresime yakın olduğu için gitme imkanım yoktu. bir süre çalışma olunca, limit artırılır diye düşünüyorum. kısmet.

• Bugün şubeye gittim gitmişken de kart başvurusu yaptım ama yine red yedim çünkü limit boşluğu yokmuş daha yeni başka bankada limit artırımı yapmıştım herhalde ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum artı olarak da kredi puanımı öğrenmiş oldum puanım iyi olmasına rağmen limit boşluğu yüzünden kart onaylanmadı sağlık olsun artık

• BerkantEser kullanıcısına yanıt
    7.500 veren varken 6000’i vatandaş tercih etmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

7500u veren faizli banka ise, faizliyi tercih etmem. hangisi 7500?

• sonerta S kullanıcısına yanıt

anladim, yanlis anlamisim. belki ufak gumus alip denenebilir, musteri temsilcisine sorup taksit imkani olan pos mu diye sorulabilir ama firma adinda gold yazdigi icin belli olmaz tabi

• Cep telefonu için bir taktik varsa pm rica ediyorum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

Normal satın alımlarda olmuyor mu ki?

• espial kullanıcısına yanıt

Cep telefonuna taksit yapmak yasak.

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

Yasak biliyoruz da telefon alınırken sistem şerh mi düşüyor pos kaydına bu telefondur diye. Amacımız zaten peşini sonradan böldürmek değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 12 Ağustos 2022; 22:29:45 >
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Akbank, Yapıkredi ve Garanti uçuyor şu an bakalım.

• Ağustos 31'e kadar.

Giyim sektöründe farklı banka posları da dahil.
    500/25 500/25 toplam 50₺ altın puan.
    Şartlar:
    saglamkart.kuveytturk.com.tr
    Giyim Harcamalarınıza Altın Fırsat! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türk
    https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-karttan-giyim-harcamalarinizda-altin-firsat-2014

Elektrik elektronik sektöründe 5000/100 altın puan.
    Şartlar:
    saglamkart.kuveytturk.com.tr
    Elektrik ve Elektronik Harcamalarınıza Altın Fırsat! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türk
    https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/elektrik-ve-elektronik-harcamalariniza-altin-firsat-2118

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.