Şimdi Ara

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
83
Favori
106.877
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bankalara mevduat yatıran birine doğal olarak kart da vermek ister.

Onun dışında şubeden gelir belgesi sormadan kart veren banka görmedim.

• Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler.

Ta seninbankan zamanından müşteri olmuştum. Uygulamadan başvurunda şubenizle görüşünüz diyor. Halbuki dijital bankacılık üyesi olduğumuz için şubemiz bile yok. Bir ara gitsem mi diye düşünüyordum, hiç uğraşmayalım o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler.

Ta seninbankan zamanından müşteri olmuştum. Uygulamadan başvurunda şubenizle görüşünüz diyor. Halbuki dijital bankacılık üyesi olduğumuz için şubemiz bile yok. Bir ara gitsem mi diye düşünüyordum, hiç uğraşmayalım o zaman.

Çok teşekkür ediyorum limit boşluğu olmadığı için vermediler normalde puanınız çok iyi dedi ama limit boşluğu olmadığı için onay vermedi dedi ondan bir gün önce Vakıfbank kredi kartının limitini 4 katına çıkarmıştım bilseydim limit boşluğu oluştururdum da işte neyse şansımıza diyip çıktık şubeden 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Limit istenildiğinde düşürülebiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

Limit istenildiğinde düşürülebiliyor mu?
    Tabii ki nasıl limit artırımı yapılabiliyor tam tersi var olan limiti de düşürebiliyorsunuz

• Elbette. Kuveyttürk kredi kartına başlarken 10bin minimum limit olduğu için ben önceki kartlarımdan biraz azaltma yapmıştım. Çoğunda mobil uygulamadan kolaylıkla düşürülebiliyor. Akbank'ta mobil uygulamaya sadece artırma seçeneği koymuşlar, düşürme yoktu. MH arayıp düşürebiliyorsunuz. Aradım, onlar da düşürmeyin chippoint verelim dediler ok dedim 🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF 

• shutterbug kullanıcısına yanıt

ben şube ile de alakalı olabilir diyorum. çok yoğun şubeler ile daha az müşterisi olan sakin şubeler

mevduat yatırmayıp yine belgesiz alanlar var o yüzden dedim

bazı şubeler müşteri çekmek yada benim şubem daha çok kredi kartı kotası aldı gibi bir sistem olabilir

ama para yatıracam dediğim gişe ile beni yönlendirdikleri imzayı alıp hem banka kartı hem kredi kartı buyrun diyen farklıydı

görüntülü müşteri olur iken çevremdeki hanki şube ile çalışmak istersiniz dediklerinde en sakin medana uzak olanı seçmiştim

meydandaki şube ne zaman gitseniz full kalabalık

• bugün başvuru yaptım cep şubeden, 1 saat içinde onaylandı 30.000TL limit vermişler.

Sadece anlamadığım bir husus var, istediğim limite 50bin yazdım önce, sistem uyarı verdi maksimum 30bin olabilir limit diye. Bu kısmı anlayamadım.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Çalışmıyorum hiç çalışmadım. Dün gittim bankaya 10bin limitli kart çıktı bana aldım. Ablamda aynı şekilde ona da 10bin limit çıktı. Gelir belgesi falan sorulmadı. Aylık gelirime eşimin maaş tutarını girdik. Ama benim hesabıma her ayın 15 inde eşim maaşını atar harcamalar benim hesaptan yapılır. Banka çalışanı hesabımın aktif olduğu için çıktığını söyledi kartın. Meslek olarak da ev hanımı girildi buna rağmen çıktı kredi kartı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagmur2780 kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler.

Seninbankan uygulaması zamanında uzaktan digital bankacılık müşterisi olmuştum.

Hesabı hiç kullanmadım doğru düzgün.

Ben de işbankası falan gibi katı politikaları var zannetmiştim. Zira şu an gelirimin üzerinde toplam limitim var.

Uygulamadan bildirim kısmından 'neden şube ile görüşünüz yazıyor' öğrenebilir miyim diye sordum ama hala inceleniyor diyor.

Şubeden hesap açıp mevduat filan yatırsam hesaba giriş çıkış olsa muhtemelen kart verirler ama şu an TEB aylardır faizsiz 3 taksit kampanyası yapıyor. ENPARA ve Ziraat'ın kartı da var. Belki ilerleyen zamanlarda şubeye gidip değerlendiririm.

Kişisel deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

• apple storedan alışveriş yapacağım 45blik iki kartla ödeme imkanım var mı? macbook + 13 ayrı ayrı alsam da 15b üstü oluyor 🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF 

• 30 Eylül'e kadar:
    Müşteri olup Sağlam Nakit Banka Kartıyla 100₺'lik ilk harcamaya 100₺ anında iade!

www.kuveytturk.com.tr
    Kuveyt Türk Mobil’den Müşterimiz Olanlara 100 TL Hoş Geldin Hediyesi! | Kampanyalar | Ana Sayfa | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kuveyt-turk-mobilden-musterimiz-olanlara-100-tl-hos-geldin-hediyesi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• 31 Ağustos'a kadar mobilden müşteri olup Miles&Smiles kredi kartına başvuran mühendis, doktor, avukat, mimar, mali müşavir, eczacı, diyetisyen, diş hekimi, öğretim üyesi, psikolog, fizyoterapist, veteriner hekim, hakim/savcı, optik/gözlükçü, öğretmen meslekteki (başvuruda meslek seçimi zorunlu bunlardan birisi olmalı, müşterilere 1000 mil hediye!

Ek şart: müşteri olurken ticari elektronik ileti izni verilmeli.

• @UGURCAN96

Kampanya sayfasında her ay ibaresi var.
    30 Eylüle kadar.

Denemekten zarar gelmez.

"Kampanya kapsamında 30 Eylül 2022 sonuna kadar her ay "

• BerkantEser kullanıcısına yanıt

-Müşteriler bu kampanyadan bir kez faydalanabilir.

-Kampanya kazanımı tek seferliktir.

ibareleri mevcut.

Ancak ''30 Eylül 2022 sonuna kadar her ay ilk kez -tek seferde- yapılacak 100 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcaması'' kısmında her ay sanırım biraz kafaları karıştrıyor.

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF
    🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİFwww.kuveytturk.com.tr
    Kuveyt Türk Mobil’den Müşterimiz Olanlara 100 TL Hoş Geldin Hediyesi! | Kampanyalar | Ana Sayfa | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kuveyt-turk-mobilden-musterimiz-olanlara-100-tl-hos-geldin-hediyesi
  • nier kullanıcısına yanıt
    O halde olmaması gerekiyor, gözümden kaçmış.

Ancak yine de denemekte fayda var derim.

• @*EKSeLaNS*

Borcun %100'ünü ödemelisin, asgari diye bir şey yok.
    Ödemezsen hesabındaki nakitten çekiyor yoksa gecikmeye düşürüyor.

• 3-4 senedir senin bankan kartlı mevduat hesabı sahibiyim

sağlam kart klasik kredi kartını mobilden görüntülü görüşme yapmadan aldım:

eee

bu kampanyalar bana olmayacak mi?

eski hesap sahibi olanlar ilk defa kredi kart alacaksa ve faydalanamayacaksa ne diye kuvveyt diyoruz?

• Böyle bir mesaj geldi, ama hiç bir indirim falan sağlanmadı. Kartı aldıktan 3 hafta sonra geliyor mesaj, alışveriş daha önce yaptım. Neye kime göre bu indirim anlamadım.

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem emekli maaşı promosyonu için başvurmuş. Şubede iki otomatik ödeme istemişler. Sitede böyle bir şey yazmıyor. Bu normal mi yoksa şube kendi kendine iş mi çıkarıyor?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.