Şimdi Ara

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
89
Favori
106.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gün müsaade veriyor tek şart ekstre borcunun hepsini ödemen.

• barakuda1 kullanıcısına yanıt

Kampanya muhtemelen uzatılır zaten başka bir avantajı yok kartın şuan için. Kartı şube teslimde isteyebiliyorsunuz. Başvuru sırasında belirlediğiniz şubeye kimliğinizle başvurduğunuzda anında basıp veriyorlar ben öyle aldım kurye beklemedim.

• Anlamak için soruyorum. Senin bankan için müşteri olmuştuk zamanında ama hiç kredi kartı vs almadım. Şimdi kredi kartına başvursam 15k taksit olayından faydalanabilir miyim?

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Yukarıda yazdığım mesajlar var. Seninbankan müşterisi iseniz en iyisi en yakın şubeye gitmek.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Online şekilde şansımı denesem? Hangi kampanyalara katılabiliyorum?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yeni müşterilere 2 kampanya var.
    100/100 iade ve 2 talimata 50₺.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

seninbankanlıydım. daha sona kredi kartı aldım ve 15 binlik taksitten faydalanabildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • espial kullanıcısına yanıt

teşekkürler 🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF 

• espial kullanıcısına yanıt

merhaba. cevap için teşekkürler. Menüde taksitlendirme diye bir adım göremedim. Enparada ayrıca bir alan vardı.

bu uygulamada harcama üzerine basınca mı taksitlendirme görünüyor?

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

harcama provizyonda ise yapmaz enpara da yapmaz provizyondaki işlemlere kimse yapmaz

provizyondan çıkınca eğer kriterlere uyan bir harcama ise taksitlendirme seceneği çıkıyor harcamanın altına

• JQKER kullanıcısına yanıt

haklısınız, provizoyonda ki işlem için taksit seçeneği hiç bir bankada çıkmaz. ben onu sormadım, eksik ifade etmiş olabilir.

benim sorum; uygulama da taksitlendirme seçeneği için bir alan var mı? En para da ayrı bir alan vardı.

anladığım kadarı ile provizyondan çıkınca harcama üzerine tıklayınca seçenek görünecek.

bilgiler için teşekkürler. limit artırımı için şansımı bir deneyeyim.

iyi günler.

az önce limiti artırdım. daha sonra tekrar arayıp, biraz daha artırırım. bugün 2 bankada kredi kartı limiti azalttım, kuvyttürk en az 10 Bin limit verir, diye düşünüyorum.

trafik sigortası ödemelerine taksitlendirme yapabilir miyiz? bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 25 Ağustos 2022; 11:51:13 >
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

bilgi için teşekkürler. yeteri kadar araştırma yapmadan enpara limitini düşürmekle hata etmişim. Enparada bu yazılanlar çoğu taksit oluyor.

İş Bankası gibi kaliteli bankalar, provizyondayken de taksit ve erteleme yapabiliyor. Kimsenin yapmayacağını söylemek yanlış olur.

Ziraat alışverişi yapar yapmaz bölüyor. Provizyondan çıkmasını beklemiyorsunuz.

Yapan başka bankalar da var.

• faizsiz mi?

Ziraat Bankası faiz almıyor ama İş Bankası her zaman faizsiz taksitlendirme kampanyası yapmıyor.

• arkadaşlae bu 15 bine kadar taskitden yararlanmak için ne lazım? senin bankan kart var bende, böyle başvuru yapabiliyor muyuz online? şubeye gitme imkanım malesef yok :(

• arkadaşlar sorumdan sonra başvuru yapıp kart onaylandı ama 3750 limit verdiler :( bir de taksit kampanyası her sağlam kart için geçerli mi? benim ki sağlam kart klasik

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Bütün Sağlam Kredi Kartları için geçerli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.