< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 28 Ağustos 2022; 1:27:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (12. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim hocam keki bu kartların ücreti var mi yıllıkquote:
Orijinalden alıntı: BerkantEser
Bütün Sağlam Kredi Kartları için geçerli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağlam Kartların yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba. cevap için teşekkürler. Kasko taksit oluyor, acentalar da yapıyor. 9 taksit ile ray sigorta kasko aldım. Sorun trafik sigortasına taksit yapabilmek. :)
deneyeceğim.
burada herşey açıkca yazılmaz, mevzuatta yasak olan bir çok ürünü taksitle almışlığım var. farklı bankalar farklı uygulamalar yapıyor. mesela Axess trendyol cüzdan ödemesini ücretsiz 3 taksit yaparken, World kart faiz ile bile taksit yapmıyor. :)
-
Forumda sigorta acentesi bir arkadaşın konusu var taksit yapabiliyordu enson ben ona yaptırmıştım taksitli ona bir sorun isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15bin tl faizsiz taksit halen aktif midir? acaba bilgisi olan var mı?
-
cevap için teşekkürler.
-
Bu görüntülü görüşme ile müşteri olanlara 5000 tl vade farksız ihtiyaç kredisinde faiz falan ödemiyoruz değil mi?
enparayi sirf sonradan taksit icin kullaniyorum acaba bu bankada da sartlar aynimi yani enparadan gecise degermi sonradan taksit icin amacliyim.
misal eticaret fatura disci ücreti gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 29 Ağustos 2022; 16:12:55 > -
Enparayı bırakmaya gerek yok. Sizin harcamaya hangisi uyuyorsa ona göre harcama yaparsınız. Mesela 3binden fazla olan ödemeler enparaya uymaz
Hocam limit 3750 verdi ben bu limiti nasıl arttırabilirim? En para ve kredi kartı var kapatsam olur mu?Limit 30 bin ama kullanabilir limit 3bin falanquote:
Orijinalden alıntı: BerkantEser
Sağlam Kartların yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Migros, Carrefour gibi büyük marketlerden yapilan alışverişlerde de taksitlendirme yapiyor mu. Deneyen bilgisi olan var mi.
Okul alışverişi yapacagim bu iki marketten.
Market yasaklı sektör. Yapmaz yani markete.
Enpara limiti düşürüp birkaç hafta sonra basvurursan artabilir
Market yıllardır yasaklı sektör.
Toptan marketler [Metro ve BizimToptan gibi] marketlerde taksit işi çalışır.
-
Arkadaşlar biraz garip bir soru olabilir ama MKE den yapılan alışverişlerde taksit olur mu acaba tecrübe eden olduysa yazabilir mi? (Tabanca, mermi vs.)
Edit: İlerde bakan birine yardımcı olur belki, Mke harcamasını sorunsuz şekilde 5 taksite böldüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 3 Kasım 2022; 15:44:13 >
peki eticarette yapar mi hburada n11 vs.
-
Yapar onlara.
Bu görüntülü görüşme ile müşteri olanlara 100/100 kampanyasında internetten harcama yapsak kabul oluyor mu ? Trendyol cüzdana 100 tl yüklesek misal kabul oluyor mu ? Yoksa fizik kartla pos alışverişi mi gerek ?
Kabul oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X