Sitede 30 eylüle kadar kampanyalar devam ediyor görünmektedir, bunlar yeni kampanya mı acaba üye olalım sonra 30.000 kişi sınırı doldu demesinler ? Yoksa bu kampanya yenilendi mi acaba ? |
🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (14. sayfa)
-
-
denedim, 625 TL civarı faiz çıkıyor.
-
Yeni çıktı ozaman bu , parayı karta yükledi eft havale yapılmıyor muhtemelen harcattıracak. Bankaya gidemedim daha kartı almaya soracam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eylül ayına özel olabilir. size hayırlı olsun. Ben treni kaçırmışım. :)
nakit çekime izin vermeyebilir.
-
hala 100 lirayi veremediler talep actik ortada sonucu yok
aradim ya 100 lira yada hepsini kapatacagim dedim sonuc gelince yazarim
-
nedir sonuç ? Kendi hesabımı açıp trendyolda yüklemiştim para ertesi gün yatmıştı. Babama açtım aynı yolu izledim,3 gündür yatmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kayidiniza istinaden inceleme sürüyor ha sürüyor kac gündür cevap gelmedi yanit gelince dedigim gibi olumsuz olursa kaparim olumlu olursa devam ederim.
-
Siz kampanyaya SMS geldikten sonra mı katıldınız,yoksa direk üye olduktan sonra hemen mi katıldınız.
Ben kendi hesabımı açtıktan ve SMS ile kampanya mesajı geldikten sonra katıldım ertesi gün yattı.
Babam da SMS gelmesini beklemeden hemen katıldım,SMS 1 gün sonra geldi ve hala parayı yatırmadılar. Belki de SMS geldikten sonra yapmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehili -- 5 Eylül 2022; 19:42:12 >
Sms derken kampanya bilgisi iceren bir sms gelmedi bana hesabi actim 1 saat sonrada alışverişi yaptim sonra yada öncesinde sms gelmedi 100tl veriyoruz gibi
İlginç. Hem bana hem babama geldi o SMS.
hepsini anlarim verir vermez parayi mevzu degilde 6 gün oldu hala bir yanit vermediler bu kadar agir calisan bir banka ile calismak istemem
-
Sağlam kart sanal kart ile alışveriş yapsam taksite bölebilir miyim? Deneyimleyen var mı? Sanal karttan hiç bahsetmemişler kampanya açıklamasında
Bölünebiliyor, herhangi bir fark yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel oldu bu. Teşekkürler
Biraz acemilik var. Umarım zamanla abone artışı kâr artışı filan derken teknik bölüme yatırım yaparlar.
15.000 tl ye kadar sonradan taksit halen devam ediyormu ?
geçen ay yaptım bu ay denemedim
-
şaka gibi 9 gün oldu hala bildirimi yanıtlamadılar tebrik etmek lazım
-
Şikayetvara yazın derim hızlanır.
-
Aynen yaptim şikâyeti para gelmezse kapatacagim bir an önce karar versinler bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X