Şimdi Ara

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
89
Favori
106.437
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ben babamın hesap İçin SMS geldikten sonra tekrar bi 100 tl harcama yaptım ve ertesi gün yattı. Siz de isterseniz bi 100 tl daha harcama yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cehili C kullanıcısına yanıt

Sms de ne yaziyor bana sms gelmedi ki herhangi bir kampanya var diye

Saka gibi banka ben sikayetvara yazdim.bunlar bir talep daha acmislar uygulamada ben yazdigim metini kopyalayıp

• Saglam Kart, 31 Ekim 2022 tarihine kadar yapacaginiz her 500 TL ve uzerindeki egitim harcamanizda 50 TL, toplamda 100 TL indirim kazandiriyor.
    Eğitim kampanyasına katilmak icin ONAY EGITIM yazip 2848'e SMS gonderebilirsiniz.
    Giyim kampanyasına katılmak için ONAY GIYIM yazıp 2848'e gönderebilirsiniz.

Kampanya kurallari ve detaylar icin:
    saglamkart.kuveytturk.com.tr
    Eğitim ve Giyim Harcamalarınıza 200 TL İndirim Fırsatı! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türk
    https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/egitim-ve-giyim-harcamalariniza-200-tl-indirim-firsati-2242

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkantEser -- 9 Eylül 2022; 20:6:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ayrı ayrı
    500/50 ve 500/50 ayrı ayrı günlerde eğitim,
    Birde
    500/50 ve 500/50 ayrı ayrı günlerde giyim için.

Toplamda 2000/200
    %10 üye işyeri şartı yok, geçerli işletmeler için kampanya sayfasına bir uğrayın. MCC kodları yer alıyor.

• BerkantEser kullanıcısına yanıt

Ben de ne olur ne olmaz diye ayrı günlerde yapacağım ama şartlarda illa da ayrı günler olacak yazmıyor. Eğitim ödemeleri için güzel fırsat oldu. Hem de 5 taksit imkanı doğdu.

• halk bankasında iken maaş hesabı ödemesi Kuveytturke geçen yeni müşterilere hiç kampanya yok mu?

mobil uygulamada otomatikmen tanımlı kampanya görünmüyor?

illa ki online görüntülü müşteri olana mı var tüm cazip kampanyalar?

• hesap açtığımda mevduat olarak döviz yatırdım

tl olarakta kart borcunu odeyecek kadar atıyordum

2 tane fatura otomatiğe koy 50 tl verelim gibi bir kampanya geldi

bende 2 adet turkcell fatura koydum hesapta 100 tl felan vardı tl de birini ordan yatırmış diğeri günü geçmiş olarak tukcell den mesaj geldi. yahu kredi karıntan çeksene niye hesaptan çekiyorun yada bir bildirim versene hesaba para atayım

50 tl için gününden ödenmemiş faturam oldu kredi notunu etkiler mi acaba çok şaşırdım

ne tuhaf bir banka bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 12 Eylül 2022; 13:40:1 >
  • Taksit kampanyası devam ediyor mu?

• Taksit kampanyası bittimi acaba bu ay bende hiç yapamadım..

• devam ediyor gözüküyor.

• Taksit kampanyası devam ediyor arkadaşlar. Tek sorun 3 gün harcamanın provizyonda kalması taksit için düşmesi gerekiyor. Hesap kesim tarihinize göre ayarlamakta fayda var.

• Herkese merhaba,

Kullananlardan cevaplayan olursa sevinirim. Enparada (kart gecikmeniz yok ise tabi) tek kuruş masraf, faiz, komisyon vs. hiç birşey almıyor. Bu sağlam kartta aynı mı? Yukarıda bir arkadaş 600 küsür faiz yazmış (belki onun kartı işlemi farklıdır) emin olmak istedim.

• falcon57 kullanıcısına yanıt

Bankanın farklı bir kampanyası var ilk defa müşteri olanlara faizsiz finansman(kredi) sunuyor onun konuşması o.

Sağlam kartta ücret yok tek dezavantajı asgari ödeme yok borsun tamamı ödenmeli.

www.kuveytturk.com.tr
    Vade Farksız 5.000 TL’ye Kadar İhtiyaç Finansmanı Fırsatı! | Kampanyalar | Ana Sayfa | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/vade-farksiz-5000-tlye-kadar-ihtiyac-finansmani-firsati
  • espial kullanıcısına yanıt

anladım. tamam. gördüğüm ve okuduklarımdan anladığım kadarıyla. enparadan farkı yok aynı.. hem hesap anlamında hem kart anlamında.. görüntülü görüşme ile başvurmakta fayda var.

• espial kullanıcısına yanıt
    0 faizle mi veriyor krediyi

• Sıfır faizli krediyi nakit olarak alamıyorsunuz bilginiz olsun 5000 tl karta yüklüyor 2 ay erteleyip 10 ay 500 500 ödeyeceksiniz ama parayı çekemiyorsunuz harcama yapmak zorundasınız ve kuyumcu yemek felan geçmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .Supremacy. kullanıcısına yanıt

merket, giyimde geçiyor mu?

• falcon57 kullanıcısına yanıt
    Giyim oluyorda market olmuyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyzico veya cüzdanlara yükleyebilir miyiz?

• Geçenlerde online hesap açtım, kredi kartı başvurusu da yaptım adınıza demişti görüştüğüm temsilci, 1 2 gün bekledim kartlarda veya başvurularda kredi kartı ile ilgili bilgi yok, kendim başvuru yapayım dedim 1 gün sonra filan şubeye gelir belgeniz ile gelin dediler :)) şube bana 30 km uzak ve hali hazırda enpara da 30k kredi kartı 7700 ek hesap bakiyesi var. Şubeye gitmeden halletmenin bir yolu var mı? Komple kuveyt geçmeyi düşünüyorum, enparanın artık bir avantajı kalmadı gibi görünüyor, garanti 2,19 dan kredi verirken enpara 2,69 dan veriyor :(

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.