< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (17. sayfa)
-
-
Eskiden(10 sene önce falan) böyle durumlarda başka mt ile görüşüp kayıt açtırıp yaptırabiliyorduk. Uzun zamandır bu tip bir ihtiyaç olmadı. Siz de ısrarla deneyebilirsiniz, belki bi şekilde hallolur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşlemden önce kart üzerindeki taksit sayısının 0 olması gerekmektedir.
Taksit kampanyasındaki bu madde sizler için ne ifade ediyor arkadaşlar?
Yani diyelim Ağustos ayında taksitlendirdik, o 5 ayın bitmesini mi bekleyeceğiz yeniden taksitlendirme yapabilmek için???
-
Normalde taksit kampanyasi haricinde de vade farkli taksit islemi yapilabiliyor. Bunun icin kart ayarlarindan taksit sayisini onceden ayarlamaniz gerekiyor. Yani diyelim ki bir alisverisinizi 12 taksit odeyebiliyorsunuz, bunu odeme yapmadan once kart ayarlarina girip takist sayisini secmeniz gerekiyor. Odemeyi diyelim ki 1000 tl yaptiniz, vade farki ile de 1300 cikiyor.
Bu sekilde bir takist ihtiyaciniz yoksa taksit sayisi 0 olarak isaretliyorsunuz ve vade farksiz normal islem yapiyorsunuz.
kampanya bundan bahsediyor, onceden takist sayisi belirleyip oyle taksitli alisveris yaparsaniz kampanyaya giremez anlaminda.
-
Bugün de mesaj geldi durduk yere kampanyaya katılabilirsiniz gibisinden. Trendyol cüzdana 100 tl attım bakalım sonuç ne olacak.
-
Teşekkürler ayrıntılı açıklama için, şimdi anlaşıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
koca bankad şu kadar anlaşılır yazmıyor. şahsen ilk okduğumda, çoğunluk muhtemelen ben gibi daha başka bir şey anlıyor. teşekkürler.
-
-
Kampanyaya göre her ay 3 alışveriş hakkın var. 4.sünü takaitlendirmeye çalışıyor olabilir misin?
Hayır bu 3. Taksitlendirme
Zaten hakkın kalmadı demiyor bu kategoride diyor ilk deda başıma geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değerli arkadaşlar bugün yaklaşık 7.000 liralık bir alışverişimde taksit seçeneği çıktı ve vade farksız 5 taksit seçerek işlemi yaptım. Ancak hala tek işlem olarak 7000 görünüyor dönem içinde ve harcama altındaki taksitlendirme seçeneği de gitti. Acaba atladığım bir husus mu oldu?
1 gün sonra görünüyor taksit işlemi
-
Bes harcamalarına taksit oluyor mu deneyen oldu mu hiç ?
Arkadaşlar 15 bin ₺ kredi kampanyası devam ediyor mu acaba? Başlıkta yazdığı için sorayım dedim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başlıkta Kredi yazmıyor ki?
-
Hocam başlıktali olay 15.000 liralık kredi kartı harcamasının faizsiz 5 taksite bölünmesi
Kanun uygun ne varsa bölüyor hocam
Karılım Emeklilik'e ait BES taksitinde ücretsiz taksitlendirme seçeneği çıkıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu banka kredi kartı verirken Incığını Cıncığını sorup duruyor. Madem güvenmiyorsun ver 1000 TL limit ödemezsek o zaman konuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X