ben aynı yöntemle 100 TL iade aldım. |
🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (13. sayfa)
-
-
Son gün bugun karti actirdim
Kredikarti da basvurdum
Nakit karttan trendyola 100tl attim herhangi bir iade görülmedi gelirmi sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana ertesi gün geldi.
-
dün 17 gibi yaptim sabah baktim iade vs yok arasam mi beklesem mi yoksa havami mi aldim bilemedim
-
Bende klasik sağlam kart var. Bunu gold ya da platinuma nasıl çevirebilriim, bilgisi olan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben süre olarak dikkat etmedim. ertesi gün iade geldi ama belirli bir süre geçmesi gerekiyor mu, bilgim yok. isterseniz arayıp sorun. net bilgi verebilirler mi, kampanya kişi sayısı ile sınırlı olduğu için kaçamak cevaplar da verebilirler.
-
Gold için 15.000₺ limit olmalı.
Plantinum için 1mio mevduatın olmalı bankada.
Boş limit önemli, bu LKS yüzünden vermiyor.
Ara ara 15 günde bir denemeni tavsiye ederim, geliri yüksek girmelisin.
aradim talep actim camura yatacak gibi geldi bana bakalim umarim yanilirim olasi olmama durumunda iptal edecegim. acikcasi ben enparada her ay maasi aktarim tüm odemelerimi ve kredi karti alisverislerimi yapiyorum buraya geceyim dedim ama para gelmezse ben yokum diycem
-
Limit ne? Bende 20bin kredi kartı limiti var zaten de nasıl gold yaparım anlamında sormuştum. 1milyon mevduata henüz ulaşamadık
Gold veya platinumun avantajı nedir?
Biraz dhaa nakit çekebiliyormuş
Merhaba 30.000₺ limit ve platinum kart verildi bana, bankada çok ufak bir mevduatım var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bakalım eylül ayı için market, restaurant, giyim, akaryakıt kampanyası olacak mı. şuan hala sitede bir şey yok. bence ilgili ay girmeden belli olması lazım. her seferinde geç bildiriyorlar.
Dün öğlen trendyol cüzdana yükledim para bugün yatırmışlar hemen 100 TL’yi. Cüzdandan parayı geri çeksek alırlar mı parayı ?
bence fazla zorlamamak lazım. :) hazır kampanyalar devam ederken, fazla kurcalayarak gelecek kampanyalara da mani olmak da var. tercih sizin, elbette.
-
5000 tl faizsiz kampanyası var. Görüntülü sağlam kart başvurusu yaptım kredi içinde ihtiyaç kart başvurusu yapılıyor uygulamada 5000 tl 10 ay seçiyosunuz ilk taksiti 07.11.2022 de başlattı benimkini 27.5 tl ihtiyaç kart ücreti aldı yanlız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu kampanya yeni mi başladı. ben 15 gün önce müşteri oldum. böyle bir kampanya görmedim.
-
Bugün gördüm dene istersen uygulamadan sıfır faiz gözükecekmi ihtiyaç kartı seç 5000 bin tl 10 ay yap sonra ödeme planı çıkıyo bi bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 2 Eylül 2022; 14:6:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X