Şimdi Ara

Kuzenimin az bir ömrü kaldı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
33.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim öncelikle geçmiş olsun, Allah'tan umut kesilmez. İnşallah iyileşir. Ben Bir yıl önce kardeşimi trafik kazasında kaybettim. Son anlarında yanında olamadığım için o kadar üzgünüm ki. O yüzden sen yanına gitmek istemiyorum deme. Git son anlarını onunla geçir. Mutlu et onu yardım edebileceğin bir şey olursa et. Yürüyebiliyorsa kapı önüne bahçeye falan çıkar. Ne bileyin son anlarında yanında ol işte. Ne kadar hatıra biriktirebilirsen o kadar biriktir.
  • Allah acil şifalar versin. Bir arkadaşımda bu hastalıktan vefat etmişti. 2005 yılında 22 yaşındayken baş ağrısıyla doktora gitmişti , beyinde tümör olduğu anlaşıldı. Ameliyat oldu, olduktan sonra 5 yıl daha yaşadı. 2010 yılında vefat etti. Tekrar acil şifalar dilerim
  • Sevgili hocam isyan etmek bize yakışmaz. Bazı şeyler ceza degil lütufta olabilir. Bu dünyada evet kötü gibi geliyor Ancak Allah sırf bunun için şifaada verebilir yada rabbim onu sonsuz cennetine alabilir. Dünyadaki 1000 sene hiç ağlama olmadan rahatsızlık olmadan mutlu yaşamak cennetin 10 dakikası bile etmezmiş. Burda Allaha isyan etmenin bir manasi yok. Cani veren de Allah alan da . Evet cok zor. Ama her acısında bütün günahları allahın izniyle silinecek. Bir abimiz şunu demişti bir hastalığın olduğunda zaman Hiç geçmiyormuş gibi gelmesi belki o hastalığın sana cenneti kazandırdığı için o sonsuz sürenin etkisidir tarzında bir şey demişti. Allah yardımcısı olsun. Rabbim şifa versin. O kişi belki bunun için isyan etmezken sizin etmeniz pek doğru değil sadece. Siz allaha hamd ve şükür edin ondan hayırlısı isteyin ve şifa isteyin. Evet çok zor ama Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş. Demekki kardeşimiz çok güçlü birisi ki rabbim bu yasinda böyle bir musibet vermiş. Siz yanında olun her zaman ve allahtan umut kesmeyin. Dualarım kardeşimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niceworkisc -- 14 Mayıs 2019; 13:49:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qazz42

aynı durumdayım turp gibiyim a.k keşke benim başıma gelsede yarın ölcen deseler

Alıntıları Göster
    Hocam etmeyin kurban olayim. Belki artik mutluluğu yakaladığınız anda çok mutlu olduğunuz anda yani hayati sonuna kadar yasamak istiyorum dediginiz anda başınıza gelebilir. Hangi duanin kabul olacağı belli olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qazz42 kullanıcısına yanıt
    Ulan nasıl insanlar oldunuz milletin acısıyla dalga geçiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB5BCA266

Anneannem 5 yıldır bağırsak kanserinden tedavi görüyor ameliyattan sonra yoğun bakımda fenalaştı doktorlar olsun yoğun bakımdaki çalışanlar olsun kendinizi hazırlayın bu saatten sonra uyanmaz demişti atlattı. Sonrasında ameliyattan dolayı enfeksiyon kaptı üstüne zatüre oldu hastaneye zar zor yetiştirdik doktor tedaviye başlarız ama pek umut yok demişti atlattı. Sonrasında kanseri akciğere sıçradı doktoru en fazla 4 ay yaşar demişti 1 yıl oldu atlattı. Şu an kemoterapi görüyor bu seferki doktoru da en fazla iki yıl yaşatırız demişti birkaç gün önce sonuçları açıklandı büyük ölçüde iyileşmiş yani kime ne olacağı belli değil allahtan ümit kesilmez elinizden geldiğince destek olun bu hastalığın tek ilacı moral.
    kanser akciğere sıçramış diyorsun. ya seni tam bilgilendirmemişler ya da hayal ürünü bir olayı anlatıyorsun. akciğer kanserinden iyileşen bir insan tıp tarihinde yok daha. akciğerinde kanser bulaşıp ta 5 seneden uzun yaşayan insan yok.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    70 yas uzeri buyuk amcam sizin bu iddianizi curutur nitelikte hayatta.

Boyle konularda ahkam keserken lutfen birkac kez dusunun, umut hasta ve cevresindekiler icin cok onemli bu hastalikta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hakkında fikir sahibi olunmayan, bilinmeyen konularla ilgili, rüyada bilgi alma amaçlı deneyler vardı. Bilim ve Teknik Dergisi'nin 90'lı yıllarındaki bir sayısında okumuştum. Benzinin formülünü bulan kişi de rüyasında kendi kuyruğunu ısıran yılan görünce işi çözmüş. Kapalı karbon molekülü gibi birşeydi aklımda kaldığı kadarıyla. Ayrıca, bir üniversite öğrencilere, araları boşluklu bazı harfler verilerek, doğru kelimenin bulunması istenmiş, 6 öğrenci, değişik şekilde doğru yanıtı rüyalarında bulmuşlar.

Amansız hastalıktan ölen, dinde şehittir ama, kendisi ve yakınları, nasıl iyileşeceğine dair rüyaya yatarlarsa, eceli gelmemişse, bir çare gösterilebilir.
    Ayrıca, ana-babanın, çocuğu vermesini kasdederek;"Bize Lütfunu tamamla, sen Sübhansın" şeklinde ısrarlı dua etmesi etkili olabilir. Bu dua kabul olursa, bir ipte veya askıda erkek ayakkabısı (erkekse) vb. şeyin asılı olduğu görülür rüyada, öyle olursa, duaya devam edilmeli, sonradan başka bir bilgi rüyada veya dua sırasında göze takılan bir rakam vb. şeyle, ne kadar yaşayacağı gösterilebilir.

Beyaz ve mor sebzelerin kansere iyi geldiğine dair bilgi okumuştum. Şeker ve şekere dönüşebilecek hamur işleri, pirinç vb. yenmemeli.
    Kan hareketliliğinin artması için EFT çok iyidir, tümörle savaşta yardımcı olabilir. Videoda 4:10. dakika.
    08WhoIsThisyoutube
    (EFT) - DUYGUSAL ÖZGÜRLEŞME YÖNTEMİ
    https://www.youtube.com/watch?v=u0-xr28IVcM

Youtube'de nasıl uygulanacağı ile ilgili bilgi var, kitapçığı da;http://www.eftiletanis.com/EFT_Manual_Turkish_eftiletanis.com.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marangoz_65 -- 14 Mayıs 2019; 15:3:43 >

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    veteriner hekimlik okuyorum takdir edersin ki sadece insanlar kanser olmuyor.

• Allah acil şifa versin

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    yalan borcum mu var? İlla raporunu mu atmak lazım inanmıyosan kalkar gelirsin ege üniversitesi hastanesine gözünle görürsün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar cahil insanlarınız yahu.. @a_y_k_u_t adlı arkadaş. yok tümörü oraya allah koydu bilmem ne birde 20 kişi beğenmiş yorumu. dininizi yaşayın inanıyorsanız ama kafanızı da kuma gömmeyin. bu kıymetli zamanlarınızı birazcıkta ilime bilime ayırsanız da hastalıkların çaresini bulan aydın insanlardan olsanız. yıllar önce sıtma bile çaresiz bir hastalık idi allah sonradan vazgeçti filan mı yani sence ? bakın bazı arkadaşlarda bilimsel yaklaşmış ne güzel. okuyun okuyun ama bilimsel şeyler okuyun tabi. çağdaş yenilikçi olun. bende babamı kanserden kaybettim. duasını da ettim ama bilimin yolundan vazgeçmem
  • Bu mesajımı unutma. 5 yıl sonrada birlikte olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

veteriner hekimlik okuyorum takdir edersin ki sadece insanlar kanser olmuyor.
    Hayvanlarda tedavi sekli nasil oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: stackman

Bu mesajımı unutma. 5 yıl sonrada birlikte olacaksınız.
    Bu ne anlamina geliyor? Cocugun iyilesecegivanlamina mi yoksa cocuk ve konu sahibinin 5 yilda olmesi anlamina mi?

• Allah korusun ölse 5 yıl sonra bu mesajı nasıl hatırlayacak?
  • Edit öldü

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.