< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agression12 -- 14 Mayıs 2019; 5:41:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agression12 -- 14 Mayıs 2019; 5:41:14 > |
Allah şifa versin. Bende ufak tefek şeylere kafamı takıyorum utandım kendimden
|
keşke benim başıma gelse. hep yaşamak isteyen insanların başına geliyor bu tip şeyler.
|
Aynısı halam için de oldu. İnsan hiçbir şey yapamıyor. Hayattan iğreniyor. Bu kadar temiz insanlar neden böyle erken gidiyor diye düşünüyorsun. Geçen hafta toprağa verdik. Bize kalan tek şey gittikçe çirkinleşen dünyaya devam etmek.
|
Bunların hepsi imtihan, Allah tümör olmasını istiyormuş beynine o tümörü koyan Allah, kuzenini bu şekilde sınava sokuyor. Allah'a isyan etmeden yine şifasını Allah(cc)'dan istemeli. Gerçi kaderine ölmeyi yazdıysa Allah olacak olana çare yok.
|
Başıma gelmesinden en çok korktuğum şey.
Çok üzüldüm. Daha 21 yaşında, kim bilir neler yaşayacaktı... 60+ biri böyle olsa tabi üzülürüm ama bu kadar genç olunca insan ayrı üzülüyor. |
Allah şifa versin
|
Bol bol ya şafii deyin Tüm dertlerin kederlerin anahtarı Allahtadır. O ol der olur. Öl der ölürsün Allah şafi ismi şerifiyle şifa versin Amin
|
Allah şifa versin. Bazen tıp çaresiz kalır ama Allah dilediğine şifa nasip eder. Bol bol Kur'an okuyunuz. Kur'an şifadır. Allah size de şifasını nasip etsin.
|
Acil şifalar diliyorum . Babam pankreas kanserine yakalanalı 4 sene oldu . Ben üniversiteye başladıktan 1 ay sonra apar topar hastaneye kaldırıldı . 4 senede 3 kez operasyon geçirdi , iyileştiğinde kemoterapi almaya başladı fakat belli bir süre sonra aldığı ilaçlar etki etmemeye başladı , karaciğerine metastaz yaptı . 2 hafta önce kanında enfeksiyon çıktı , ciğerleri su topladı . 2 haftadır hastanedeler . Sevdiğin ya da ailenden birinin o durumda olduğunu görmek gerçekten çok zor bir durum . Hani derler ya "Allah düşmanımın başına vermesin" diye . Gerçekten kimsenin başına gelmesin böyle bir durum . Çok zor .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|