Şimdi Ara

Kuzenimin az bir ömrü kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
33.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta önce başlayan baş dönmesi görme bozukluğu falan gibi problemlerden dolayı testler yapıldı ve beyninde ileri derece tümör tespit edildi, doktor bu saatten sonra yapılacak çok birşey yok, burdan çıkması çok zor dedi, kemoterapiye alındı, kuzenin dediğimde öz kardeşimden hiçbir farkı yok, beraber büyüdük aynı yaştayız, her zaman her şeyimizi beraber yaptık, nasıl yıkıldım bilemezsiniz, en kötüsü de onun o halini görüyorum ya, yanına gitmek istemiyorum, erkenden ölsün de bitsin demeye başladım o derece dayanamıyorum onu öyle görmeye, sürekli ağlıyor, beyni durmuş gibi ölü gibi dolaşıyor, insan zaten ölecegini bile bile nasıl kafayı yemesin ki, bu öyle dedenin amcanın dayının ölmesi gibi değil, 21 yaşında çocuk ne yaşadı ki böyle bi lanet geldi, bu nasıl kötü bir ceza

Edit: Arkadaşlar özelden mesaj atanlar var, alternatif tıpla kanseri iyileştiriyoruz falan, medyumlar falan, yani inanmam böyle şeylere ama en ufak bi umut bile peşinden koşturuyor, ne yapayım var mı öneriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agression12 -- 14 Mayıs 2019; 5:41:14 >

• Acil şifalar diliyorum . Babam pankreas kanserine yakalanalı 4 sene oldu . Ben üniversiteye başladıktan 1 ay sonra apar topar hastaneye kaldırıldı . 4 senede 3 kez operasyon geçirdi , iyileştiğinde kemoterapi almaya başladı fakat belli bir süre sonra aldığı ilaçlar etki etmemeye başladı , karaciğerine metastaz yaptı . 2 hafta önce kanında enfeksiyon çıktı , ciğerleri su topladı . 2 haftadır hastanedeler . Sevdiğin ya da ailenden birinin o durumda olduğunu görmek gerçekten çok zor bir durum . Hani derler ya "Allah düşmanımın başına vermesin" diye . Gerçekten kimsenin başına gelmesin böyle bir durum . Çok zor .
  • offf moralim bozuldu. ne diyebileceğimi bilmiyorum. gerçekten çok zor.
  • Sözün bittiği yer.Acil şifalar diliyorum.
  • Allah şifa versin
  • Allah şifa versin. Bende ufak tefek şeylere kafamı takıyorum utandım kendimden
  • Allahtan acil sifalar dileriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başıma gelmesinden en çok korktuğum şey.

Çok üzüldüm. Daha 21 yaşında, kim bilir neler yaşayacaktı... 60+ biri böyle olsa tabi üzülürüm ama bu kadar genç olunca insan ayrı üzülüyor.
  • Çok üzüldüm . Allah şifa versin.
  • Aynısı halam için de oldu. İnsan hiçbir şey yapamıyor. Hayattan iğreniyor. Bu kadar temiz insanlar neden böyle erken gidiyor diye düşünüyorsun. Geçen hafta toprağa verdik. Bize kalan tek şey gittikçe çirkinleşen dünyaya devam etmek.
  • Allah şifa versin. Diyecek pek sözüm yok...
  • Acil şifalar diliyorum hocam insan ilahi adaleti sorguluyor böyle şeyler yaşadıkça
  • İlk defa CSB olmasını istiyorum
  • keşke benim başıma gelse. hep yaşamak isteyen insanların başına geliyor bu tip şeyler.
  • Allah şifa versin hocam kendini üzme sen onsuz yada o sensiz günleri yaşayacaktı. Empati kurup üzülüyorum ama gerçekte yaşamak ayrı bir üzüntü. Send e kendini üzme
  • Allah şifa versin. Çok zor bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

keşke benim başıma gelse. hep yaşamak isteyen insanların başına geliyor bu tip şeyler.
    +1

ben de öyle valla.
  • Çok üzücü. Ne denir...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.