Şimdi Ara

Kuzenimin az bir ömrü kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
33.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi ciddi mi? O kadar genç yaşta beyin tümörü olabiliyor mu?
    Daha önceden hiç belirti vermedi mi? Baş dönmesi mi vardı sadece ya, hepimizde çoğu zaman olabilen bir şey. Çok üzüldüm ya ne diyeyim ki inşallah gerçek değildir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah bir şifasını verir umarım.

• Senin bir sonraki dakikan belli değil . İnsan ilk önce kendini tartmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneannem 5 yıldır bağırsak kanserinden tedavi görüyor ameliyattan sonra yoğun bakımda fenalaştı doktorlar olsun yoğun bakımdaki çalışanlar olsun kendinizi hazırlayın bu saatten sonra uyanmaz demişti atlattı. Sonrasında ameliyattan dolayı enfeksiyon kaptı üstüne zatüre oldu hastaneye zar zor yetiştirdik doktor tedaviye başlarız ama pek umut yok demişti atlattı. Sonrasında kanseri akciğere sıçradı doktoru en fazla 4 ay yaşar demişti 1 yıl oldu atlattı. Şu an kemoterapi görüyor bu seferki doktoru da en fazla iki yıl yaşatırız demişti birkaç gün önce sonuçları açıklandı büyük ölçüde iyileşmiş yani kime ne olacağı belli değil allahtan ümit kesilmez elinizden geldiğince destek olun bu hastalığın tek ilacı moral.

• Allah şifa versin hocam ne denebilir ki başka

• Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Doktorlar her zaman en kötü olasılığı söyler. O lafların ardından kaç kişi hayatta kaldı. Allah yardımcınız olsun kuzenin şifa bulsun

• Allah acil sifalar versin.

• Abi kötü oldum bi düşününce. Allah sabır versin kendisine, ailesine. Allah'tan acil şifalar diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

Allah şifa versin. Bende ufak tefek şeylere kafamı takıyorum utandım kendimden
    Bende ölümden hiç bu kadar korkacagımı bilmezdim, nasılsa ölecez bi gün, bugün yarın ne fark eder derdim, çevremden ykaınımdan birine bişey olsa da çok üzülmem diye düşünürdüm, ama öyle lanet bişey ki Allah yaşatmasın kimseye, gözünün önünde böyle eriyor ya günden güne, o kadar hızlı ki herşey 1 hafta önce mide bulantısı bulanık görme falan, bugün konuşmasında aksaklık gözlerde şaşılık, sakarlık falan vardı yıkılıyorum her gördügümde, çabuk ölsün diye dua edicek duruma getirdi beni

• Kardeşim bugun burada hepimize derst verdin ne kadar kucuk seyleri taktigimiz icin yeri geldiginde isyan eder gibi oldugumuz icin sagligimizin bizd bahsedilen hayatin kiymetini bilmedigimiz icin .. Allah kuzenine şifa versin. Ne desek az ne desek eksik. Allah büyüktür. İnşallah bir mucize olur ve iyileşir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Başıma gelmesinden en çok korktuğum şey.

Çok üzüldüm. Daha 21 yaşında, kim bilir neler yaşayacaktı... 60+ biri böyle olsa tabi üzülürüm ama bu kadar genç olunca insan ayrı üzülüyor.
    Hocam gerçekten çok farklı iki dedem dayım hepsi kanserden öldü ama hiç böyle hayattan nefret ettirmedi, çocuk daha ya neler yaşayacaktı, anlatılmaz gerçekten çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

keşke benim başıma gelse. hep yaşamak isteyen insanların başına geliyor bu tip şeyler.
    Hocam gerçekten kıymetini bil her saniyenin, bende hayatı çok seven biri sayılmazdım, ölmekten zerre korkum yoktu, günde iki paket sigara içen adamdım sırf yaşlanmadan erken öleyim diye, bugün sigarayı bıraktım, kendini yerine koydum onun, bi insan kısa bibsüre ölecegini bilerek nasıl yaşayabilir ya, ya diyorsun ki keşke trafik kazasında ölse bıçaklansa bişey olsa öyle ölse ama böyle gözünün önünde günden güne eriyor, yanında duramıyorum her baktıgımda ona gözyaşlarımı tutamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Abi ciddi mi? O kadar genç yaşta beyin tümörü olabiliyor mu?
    Daha önceden hiç belirti vermedi mi? Baş dönmesi mi vardı sadece ya, hepimizde çoğu zaman olabilen bir şey. Çok üzüldüm ya ne diyeyim ki inşallah gerçek değildir
    Allah razı olsun, asıl sorun gözlerdeydi, bulanık görmeye başlayıca göz doktoruna gitti, doktor gözlerde sorun olmadıgını beyinde bir problem olabilecegini söyleyip yönlendiriyor, bi gidiyoruz sonuçlar çıkıyor ve herşey aslında çoktan bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB5BCA266

Anneannem 5 yıldır bağırsak kanserinden tedavi görüyor ameliyattan sonra yoğun bakımda fenalaştı doktorlar olsun yoğun bakımdaki çalışanlar olsun kendinizi hazırlayın bu saatten sonra uyanmaz demişti atlattı. Sonrasında ameliyattan dolayı enfeksiyon kaptı üstüne zatüre oldu hastaneye zar zor yetiştirdik doktor tedaviye başlarız ama pek umut yok demişti atlattı. Sonrasında kanseri akciğere sıçradı doktoru en fazla 4 ay yaşar demişti 1 yıl oldu atlattı. Şu an kemoterapi görüyor bu seferki doktoru da en fazla iki yıl yaşatırız demişti birkaç gün önce sonuçları açıklandı büyük ölçüde iyileşmiş yani kime ne olacağı belli değil allahtan ümit kesilmez elinizden geldiğince destek olun bu hastalığın tek ilacı moral.
    Hocam böyle olaylar hep umut veriyor zaten, çevremde de var böyle doktorun 2 ay ömür biçipte tamamen iyileşenler, diyoeum hem yaşı çok genç atlatması daha kolaydır falan diye ama biliyoruz ki bi mucize , bi ilahi güç olmadıkça sonuç belli

• Umarım bir mucize olur ve kuzeniniz iyileşir.. İnsan böyle bir haber okuyunca hiçbir şeyin bir anlamını olmadığını idrak ediyor..

• Agression12 A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok üzüldüm allah yardımcınız olsun yanındayken üzülmeyin ne kadar hasta olsa da moral vermeye çalışın ve bence iyi bir doktora götürün parası olanı bir şekilde yaşatıyorlar merak etmeyin. Maddi durumu iyi değilse ve ameliyatla düzelebilecekse valilikten izin alınırsa durumu internette yayarak para toplayabilirsiniz. Gencecik çocuk ya çok üzgünüm gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Doktorlar her zaman en kötü olasılığı söyler. O lafların ardından kaç kişi hayatta kaldı. Allah yardımcınız olsun kuzenin şifa bulsun
    Amin hocam amin, inşallah dediğin gibi bir mucize olur da iyileşir, bugüne kadar ne gereksiz şeyler için dua etmişiz diyorum, herşey o kadar anlamsız ki şu ölüm denen şeyin karşısında, ölümden daha kötü birşey varmış yeni anladım o da şu lanet kanser denilen hastalıkmış, hepimizin psikolojisi altüst oldu, bi yandan dua ediyorum bi yandan sorguluyorum Allah neden kendi halinde zararsız bi insana böyle bir ceza verir diye, eceli geldiyse kafasına bişey düşsün kalp krizi falan geçirsin ama bu naısl bir cezadır, bu neyin cezasıdır

• Neden oldu acaba? Ne yer, ne içerdi? Bunlarda etkilidir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Hocam çok üzüldüm allah yardımcınız olsun yanındayken üzülmeyin ne kadar hasta olsa da moral vermeye çalışın ve bence iyi bir doktora götürün parası olanı bir şekilde yaşatıyorlar merak etmeyin. Maddi durumu iyi değilse ve ameliyatla düzelebilecekse valilikten izin alınırsa durumu internette yayarak para toplayabilirsiniz. Gencecik çocuk ya çok üzgünüm gerçekten
    Hocam keşke dediğin gibi parayla düzelebilecek birşey olsa, marmara üniversitesi hastanesinde profesör doktorun tedavisi altında şuan, bi yakınımızın vasıtasıyla gittik, ama tabi özel hastanelere gittik, acıbadem hastanesindeki doktor bile orda tedaviye devam etmesini tavsiye etti, işimiz mucizelere kaldı artık, ameliyat edilemiyor zaten beynin çok hassas bir bölgesinde, kemoterapiyle inşallah düzelir ama çok zor işte..

• Agression12 A kullanıcısına yanıt
    Abi benim nenem bildiğin 3 defa mezardan çıktı belli olmaz siz morali yüksek tutun allah büyük

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.