Şimdi Ara

Kuzenimin az bir ömrü kaldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
33.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
  • Hayatın kıymetini, başınıza bir şeyler gelince anlarsınız. Hiç bir beklentiniz yok ise hayata, yaşamak isteyenlere git yardımda bulun gönüllü çalış. Siz hayattan bıkan insanlar değilsiniz sizler üşengeç insanlarsınız.
  • Çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah 😒
  • Öncelikle geçmiş olsun.Her ne kadar umut yok gibi görünse de bu tür hastalıklarda umudun gücü birçok imkansızlıkların üstünden gelmeyi başarıyor.Bunun örneklerini duyuyor ve görüyoruz.

Mesela lisedeyken bir öğretmenimizin babası akciğer kanseri olmuştu ve öğretmenimiz babasının tedavi sürecini anlatmıştı.Babası günde 5-6 paket sigara içen hem de içine çeke çeke ciğerlerini yaka yaka içen tiplerdenmiş.Buna doktor en fazla 3 ay yaşayacağını söylemiş zira akciğerler bildiğin kapkara kömür gibi olmuş.Her bir hücresi zarar görmüş fakat bu babası dertlenip üzüleceğine ''Madem öleceğim o zaman doya doya içeyim'' diyerek sigara paketini 10-12'ye kadar çıkarmış.Peki sonra ne olmuş biliyor musun?Babası iyileşmiş.Doktor bile şaşıp kalmış bu işe.O kadar sigara içtiği halde ciğerleri birşekilde kendini toparlama evresine girmiş.

Hocamız bizlere bu süreçte babasının doktoru takmadığını,öksürüp aksırdığı hatta nefessiz kaldığı hallerde bile sigara tüketmeye devam ettiğini,ölümü düşünmediğini anlatmıştı.Daha doğrusu ölümle ve doktorla inatlaştığını söylerdi.

Demem o ki tıp tek başına bir işe yaramayabilir.Bu nedenle hastanın da yaşayacağına ve iyileşeceğine yürekten inanması lazım.Mesela benim dayımda akciğer kanseriydi fakat o öğretmenimizin babası gibi boş veremedi.Dahası sigarası ve içkisi de yoktu.Dindar bir insandı.Fakat dayım akciğer kanseri olduğunu öğrendikten kısa bir süre sonra vefat etti.Hocamızın babası ise hala daha sigara içerek hayatına devam ediyor.

Her ne kadar arkadaşımız çok genç yaşta olsa da ona bu tür hastalıklardan kurtulan insanların nasıl kurtulduğuna dair hikayeler ve videolar izletirseniz o da mücadele edip bu illeti yenebilir.Hiçbir şey imkansız değildir her ne kadar imkansız gibi görünse de ...

• Allah acil şifa versin...
  • Bu durum forumdaki kendini yıkık olarak adlandıran arkadaşlara gelsin.

Param yok
    Tipim biraz kötü
    derslerim kötü
    asosyalim
    salağım

gibi aptal aptal açılan baslıklar ile hasta arkadaş aynı yaşta. İyi kötü hayata devam ediyorsunuz. Para tip ders bunlar çözülür ama sağlıgınıza bir daha kavuşamazsınız ilk entry i okuyunda halinize şükredin

Derdimi dinledim, derdimden iğrendim. Onun derdini gördüm, derdime imrendim. (Mevlana)
  • hocam kuzeninizin beyin tumor tanısı nedir GBM mi veya pons gliom mu acaba?
  • Allah yardimcisi olsun.
    Kuzenimi ellerimler mezara bu beyin tumoru yuzunden verdim.
    2 kere ameliyat oldu. Duzeldi dedik. Konusmasi yurumesi Duzeldi. Normal insan gibi herseyi yapmaya basladi. 6 ay sonra tekrar fenalasti ve malesef kaybettim.
    Bu illet cok zor bir hastalik. Paraniz olsada pek sonuc lar duzelmiyor. Amerikadan profesor getirttik. Meshur gazi hoca ameliyatlara katildi.lakin olmadi.
    Sevindigim tek sey, uykusunda aci cekmeden vefat etti.
    Kardesim gibiydi.
    Seni cok iyi anliyorum.
    Allah yardimcisi olsun bir mucize gerceklesir insallah

• Ulkenın halını dusunduyse ondan da olabılır. Kafaya takacak baska bı sorun varmıydı kız fln

• Allah şifa versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok daha az günahla gidicek.... Allah sabır versın çok geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

hocam kuzeninizin beyin tumor tanısı nedir GBM mi veya pons gliom mu acaba?
    Hocam net olarak bilmiyorum ama glial tümör tespit edilmiştir yazıor raporlarda, doktorla ben konuşmadım , benim dışımda anlayabilecek bir insanda yok o yüzden rağorda okudugumu biliyorum bende sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: ali9949

Ulkenın halını dusunduyse ondan da olabılır. Kafaya takacak baska bı sorun varmıydı kız fln
    Alkolik babası var hocam yıllardır onun peşinden koşmaktan, ne okulunu okuyabildi ne sosyal bi hayatı oldu, bildim bileli babasının peşinden koşuyor zavallı çocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: lithran

Allah yardimcisi olsun.
    Kuzenimi ellerimler mezara bu beyin tumoru yuzunden verdim.
    2 kere ameliyat oldu. Duzeldi dedik. Konusmasi yurumesi Duzeldi. Normal insan gibi herseyi yapmaya basladi. 6 ay sonra tekrar fenalasti ve malesef kaybettim.
    Bu illet cok zor bir hastalik. Paraniz olsada pek sonuc lar duzelmiyor. Amerikadan profesor getirttik. Meshur gazi hoca ameliyatlara katildi.lakin olmadi.
    Sevindigim tek sey, uykusunda aci cekmeden vefat etti.
    Kardesim gibiydi.
    Seni cok iyi anliyorum.
    Allah yardimcisi olsun bir mucize gerceklesir insallah
    Hocam en kötüsü de gözünün önünde böyle eriyor ya, yüzüne bakamıyorum yüzünde o acı dolu ifadeyi görünce içim parçalanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

hocam gözünüzü seveyim ümidinizi kaybetmeyin. the china study adlı çinde yapılan 900.000 kişinin katıldığı bir araştırmaya göre et, süt, yumurta tüketimini kesmek ve protein oranını günlük kalori ihtiyacının %10 unu geçmeyecek şekilde ayarlamak tümör gelişimini belirgin bir şekilde azaltıyor. benden size tavsiye bitkisel bir diyete başlamanız. kemoterapi, beslenme, moral ve placebo etkisine bel bağlayın.

tümör de canlı bir dokudur bu yüzden gelişmesi için enerji ve proteine ihtiyacı vardır. (büyüyüp yeni dokular oluşturmak proteinsiz mümkün değildir, basit fizyoloji)

kemoterapinin amacı da bu zaten. mitoz bölünmenin fazlarını etkileyip seçici olmayacak şekilde vücuttaki bütün hücre üremelerini yavaşlatıyor. yan etkileri de bundan kaynaklı oluyor; kıl-saç dökülmesi, kemik iliği baskılanması vs vs.

dediğim şeyi bir araştırın ve moralini yüksek tutun. kanser genetik faktörlerden kaynaklı olmadığı sürece gökten gelen bir şey değil, bunu biz yapıyoruz. kanser oranlarının son yıllarda trajik bir şekilde artması kapitalizmin bir oyunu. televizyonlarda asla et, süt ve yumurtayı kötüleyen bir reklam göremezsiniz ama makaleler bunların tam tersini söylüyor. kırmızı et 2a tipi kanserojen olarak who tarafından da kabul edilmiş.

diyetinizi karbonhidrat ağırlıklı yapmanızı tavsiye ederim. elimden hiçbir şey gelmiyor, sadece bunları diyebiliyorum. eğer daha çok bilgi almak isterseniz yardımcı olmak isterim. beslenmeyi çok kuvvetli tutun lütfen rica ediyorum.
    Hocam ben hayatında hiçbir değişiklik yaptırmama taraftarıyım, daha önceden nasılsa şimdi de öyle devam etsin, annesi, annem akrabalar falan çok üstüne düşüyordu , dün baya bi kızdım hepsine rahat bırakın hastaymış gibi davranmayın diye falan, üstüne düştükçe insanlae ağlıyor daha kötü oluyordu çünkü, ama biz mesela arkadaşlarımızla dışarı çıkıyoruz hiçbirşey yokmuş gibi muhabbet sohbet, sürekli gülüyor o da konuşuyor hiçbirşeyi yokmuş gibi oluyor

• Annemin cansiz bedenini gordukten. Sonra olum bana basit geliyor filimlerde koca adamlar olmemek icin merhamet diliyorlar cok yapay gorunuyor artik.

• Sana ve ailene sabırlar. Bilim ne diyorsa o maalesef. allah şifa versin diyenler dalga geçiyor resmen. Varlığı yokluğu belli olmayan bir varlıktan mucize beklemek çok saçma. Adam artık dönülmez yola girmiş. Çok üzüldüm.

• Üzdü,bencede şimdiden öldürülmesi gerekiyor ötanazi ile
    Yani hastalığın tedavi ihtimali yoksa,eğer tedavi edilebilecek bir durum varsa sonunda kadar gidilmeli orası ayrı
  • Allah şifa versin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.