Şimdi Ara

Kuzenimin az bir ömrü kaldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
33.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah şifa versin, ölüm gelecekse de acısız gelsin. Allah hayırlı ölüm versin. Umarım tadaviye cevap verir, iyileşir. Forumda böyle konuları gördükçe hayatı sorgulamaya başlıyorum. Boşuna küçük şeylerle kafamızı meşgul ediyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcısınız olsun allah şifa versin kardeşim..

• Allah yardımcısınız olsun allah şifa versin kardeşim..

• Senin yaşadıklarını anlıyorum. Bende kardeşim gibi gördüğüm insanı bu kanser denen illetten kaybettim. Yaşı daha 22ydi. 2 ay kendime gelemedin. İnşallah düzelir. Acil şifalar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursagsli -- 13 Mayıs 2019; 5:5:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Sen kurtuluyon ben daha okuyacam meslek bulacam da evlenecem de bi ton iş de ve teselli et
    Ne kadar boş insanlarsınız ya.

• Allah şifa versin hocam. Mr sonuçlarını başka doktorlara gösterdiniz mi. Beyin cerrahına göre değişkenlik gösterebiliyor ameliyata cesaret etme durumu. Tokatta cengiz çepoğlu hocaya gitmiştik çok zor beyin ameliyatları yapıyordu. Hala orada mı bilmiyorum ama dokunulmaz denilen riskli görülen beyin ameliyatları tümörler için İstanbuldan kalkıp gelenler vardı. Kaybedecek bir şey yok mr film ne varsa alıp şansınızı başka beyin cerrahları ile deneseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB5BCA266

Anneannem 5 yıldır bağırsak kanserinden tedavi görüyor ameliyattan sonra yoğun bakımda fenalaştı doktorlar olsun yoğun bakımdaki çalışanlar olsun kendinizi hazırlayın bu saatten sonra uyanmaz demişti atlattı. Sonrasında ameliyattan dolayı enfeksiyon kaptı üstüne zatüre oldu hastaneye zar zor yetiştirdik doktor tedaviye başlarız ama pek umut yok demişti atlattı. Sonrasında kanseri akciğere sıçradı doktoru en fazla 4 ay yaşar demişti 1 yıl oldu atlattı. Şu an kemoterapi görüyor bu seferki doktoru da en fazla iki yıl yaşatırız demişti birkaç gün önce sonuçları açıklandı büyük ölçüde iyileşmiş yani kime ne olacağı belli değil allahtan ümit kesilmez elinizden geldiğince destek olun bu hastalığın tek ilacı moral.
    Yani bu durumda bunun gibi kurtuluş vakalarını dinlemek, görmek ve okumak hastaya umut vererek psikolojik destek ve motivasyon sağlar en azından. İmkansız olmadığını görüyorsun çünkü. Benim de bir tanıdığım da beyninde tümör vardı doktorlar ona da yaşamaz dediler o da atlattı mesela tümörü aldılar sağ salim. Doktorlar da yanılabiliyor. Bir de birden fazla doktora gitmenin önemli olduğunu düşünüyorum, hepsi farklı bir telden çalabiliyor. Haberlerde yanlış teşhisten ölen felç kalan yaralanan bir sürü insan da görüyoruz. -Acil şifalar diliyorum ona umarım iyileşir.

• Olumlu düşünün herşeyin bir çaresi vardır imkansız diye birşey yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah şifa versin. Kötü bir olay, diyecek söz yok.
  • Abimde beyin tümöründen ameliyat geçirmişti. Aynı şeyler onun içinde söylenmişti. Çok şükür 20 yıl oldu ameliyat olalı. Allah şifa versin.

• YAPILACAK ÇOK ŞEY VAR !

google da "su orucu kanser" olarak araştırın,

doktoruna bunu kesinlikle yapmak istediğini söylesin, madem kaybedecek birşey yok.

şeker, nişasta, şekere dönüşen herşeyi yemeyi bıraksın, hadi bakalım işiniz rast gitsin inşallah. AMİN.

hayırlı haberlerini bekliyoruz...
  • Allahtan ümit kesilmez. Rabbim acil şifalar versin.
  • Allah şifa ve sabır versin. Geçen hafta bir Fizik Profesorumuzu kaybettik. Cok hırslı insan değilimdir ama insanız Yaradanı hemen unutuyoruz. Dünya gerçekten boş. Her an herkes ölebilir. Her zaman diyorum dunya yasamı cok kısa. Yasarken bunu farketmiyoruz. Mesgallerle ugrasmaktan yemekten içmekten. Allah herkese şifa versin şu ramazanın hurmetine.
  • Çok üzüldüm kardeşim :( Allaha bol bol dua edin sağlığına kavuşacak inanıyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB5BCA266

Anneannem 5 yıldır bağırsak kanserinden tedavi görüyor ameliyattan sonra yoğun bakımda fenalaştı doktorlar olsun yoğun bakımdaki çalışanlar olsun kendinizi hazırlayın bu saatten sonra uyanmaz demişti atlattı. Sonrasında ameliyattan dolayı enfeksiyon kaptı üstüne zatüre oldu hastaneye zar zor yetiştirdik doktor tedaviye başlarız ama pek umut yok demişti atlattı. Sonrasında kanseri akciğere sıçradı doktoru en fazla 4 ay yaşar demişti 1 yıl oldu atlattı. Şu an kemoterapi görüyor bu seferki doktoru da en fazla iki yıl yaşatırız demişti birkaç gün önce sonuçları açıklandı büyük ölçüde iyileşmiş yani kime ne olacağı belli değil allahtan ümit kesilmez elinizden geldiğince destek olun bu hastalığın tek ilacı moral.
    Amcam mide kanseri.Doktorlar ameliyattan sonra 1-2 yıl falan yaşar demişlerdi.Altı-yedi yıl falan oldu eskisinden iyi durumda.Sadece kilo verdi.

• ALLAH acil şifalar versin

• mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Ne var ben ciddi bir sey soyledim bir tebessum olusturur belki kuzeninde ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.