Şimdi Ara

Kuzenimin az bir ömrü kaldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
33.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah şifasını versin. Umarım iyileşir ve mutlu, uzun bir hayat sürer kardeşimiz.
    Ancak, bu nedir arkadaş. Yani daha 1 ay önce foruma üye olmuşsun, kuzeninin hastalığını neden forumda paylaşma ihtiyacı duyuyorsun.
    Kafa dağıtalım diye foruma giriyoruz hastalık, tv yi açıyoruz dizilerde hastalık, her yerde bahsedilen hastalık.
    Üniversite yıllarımda 'Tanrılar Okulu' isimli bir kitap okumuştum. Kitapta quantumdan ve medyanın ve devletlerin, hastalık ve ölüm gibi kavramların bilinçli olarak medya gündeminde sıklıkla dillendirildiği ve insanların öğrenilmiş çaresizlikleri içinde onlara ne kadar aciz olduklarının hatırlatılması ve kitlelerin bu yöntemle dizginlenmesi arasındaki bağlantı uzun uzadıya anlatılıyordu.
    Vallahi doğru olduğunu düşünmeye başlıyorum bu tezin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkbozkus -- 12 Mayıs 2019; 19:18:31 >
  • Allah şifa versin. Bazen tıp çaresiz kalır ama Allah dilediğine şifa nasip eder. Bol bol Kur'an okuyunuz. Kur'an şifadır. Allah size de şifasını nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaatlı -- 12 Mayıs 2019; 19:45:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acil şifalar diliyorum . Babam pankreas kanserine yakalanalı 4 sene oldu . Ben üniversiteye başladıktan 1 ay sonra apar topar hastaneye kaldırıldı . 4 senede 3 kez operasyon geçirdi , iyileştiğinde kemoterapi almaya başladı fakat belli bir süre sonra aldığı ilaçlar etki etmemeye başladı , karaciğerine metastaz yaptı . 2 hafta önce kanında enfeksiyon çıktı , ciğerleri su topladı . 2 haftadır hastanedeler . Sevdiğin ya da ailenden birinin o durumda olduğunu görmek gerçekten çok zor bir durum . Hani derler ya "Allah düşmanımın başına vermesin" diye . Gerçekten kimsenin başına gelmesin böyle bir durum . Çok zor .
  • Sınavına sıçayım. Tamamen rezalet bir durum. Başka bir açıklaması yok. Çok üzüldüm. Ben de annemle uğraşıyorum. İnsanların böyle sürünmesinin, korkmasını bir izahı yok. Rica ediyorum müslümanlar cevap vermesin bana.
  • Allah şifa versin

• Agression12 A kullanıcısına yanıt
    normalde tasvip etmem o tür şeyleri ama olağanüstü durum var ortada. bilmiyorum ne kadar doğru olur.

geçenlerde bir komşu akrabası olan küçük bir kızla gelmişti, anneme dedi sen bir dua et bu kızın migren gibi bir rahatsızlığı var baş ağrısı çok kötü oluyor diye. annem de dua etti öptü kızı falan kız ağrı geçti iyiyim dedi. plasebo etkisi olabilir yani dediğiniz gibi biriyle konuşsanız önceden falan. yoksa onlar ben baktım iyi olmaz falan da diyebilir kendi kafasından.
  • Dert dediklerimden utandım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah acil şifalar versin inşallah daha önce 3 yakın tanidigimi aldı bu dert 1si dağ gibi vurdumu taşı titreten arkadaşımı aldı 6 sene mücadele etti yine aldı şifası zor bir hastalık .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insan her an ölebileceği gerçeğine o kadar inanmıyor ki doktor üç ay ömür biçince şok geçiriyor.
    Allah acil şifa versin olan ömrümüzü sağlıklı geçirmeyi nasip etsin.

• Allahtan Ümit kesilmez
    Tanısı ne, glioblastoma multiforme mi?
    Geçmiş olsun,Allah sevenlerine bağışlasın.
    Moral vermeye çalışın.

• Allah şifa versin.
  • Geçmiş olsun
  • Kardeşim seni en iyi ben anlarım. Bende beraber büyüdüğüm amcaoğlunu tümör ve kanserden kaybettim.10 yıl oldu.Hala özlerim kardeşimi... Yanında ol sürekli. İstediği birşey varsa yapmaya çalışın. Güçlü olabilmek lazım. Rabbim hem size hem kardeşimize metanet versin.

• Rabbim acil şifa versin.
  • Benim kardeşim engelli epilepsisi var ve beyin tümörü annem babam ayrılma eşiğinde annem şizofren dayılarım babamı ayrılmasın diye tehdit ediyor. En samimi arkadaşımla aramı kesmek zorunda kaldım. Gülmeyi unuttum yıllardır. Hayat zor dostum kötünün kötüsü vardır bil de için belki bir nebze rahatlar diye söylüyorum
    Hadi geçmiş olsun eyvallah

• Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3-4-3 -- 13 Mayıs 2019; 0:29:59 >
  • Yeni üyenin ramazanda böyle bir konu açması düşündürücü
  • Agression12 A kullanıcısına yanıt
    Herşeyden bir hikmet vardır. Çaresiz hastalıktan ölen şehit sayılıyor diye biliyorum. Lakin başına gelen isyan etmesin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.